ועוד שאלות DR (אבל 350)

CBRRRRRR

New member
ועוד שאלות DR (אבל 350)

1. האם ניתן להתאים קליפר של DRZ400 ל- DR350? 2. קיט הגדלת נפח ל- DR350 - מי מכיר, מי שמע? כמה עולה, כמה נותן, כמה אמין? אה, כן - שלום לפורום המכובד הזה. בדרך כלל אני שורץ אצל "ההם" מעבר לקיר.

Easy_Rider

New member
בוגד ../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo31.gif

סתתתתתתתתתתתאאאאאאאאאםםםםםםםםםם ........

alophind

New member
במשך 10 שעות זו התשובה בטובה

ביותר שהצליחו חכמי הפורום להגיע אליה :)

enigo

New member
גם משהו...

1)ניתן, השאלה היא כמה עבודה זה ידרוש. 2)קיט הגדלת נפח - יש שפע, מ 380 ועד 441. ה 380 נחשב סביר מבחינת אמינות ונותן שיפור צנוע יחסית , ה 441 חזק מאוד אבל לא אמין. מחירים חפש בלינקים שיש בפולגז.

CBRRRRRR

New member
צדיק בסדום ../images/Emo13.gif

לגבי הגדלת נפח - לא מפתיע, אבל תודה בכל מקרה. לגבי קליפר, בעקבות הארות המקסיקני, אני אשקול דיסק מוגדל במקום קליפר אחר. [איך זה נשמע כאילו יש לי אופנוע ואני רק שוקל מה לעשות איתו... אני צריך קודם למכור את לוגם הפיח הנוכחי ורק אח"כ להתחיל לחפש DR ורק אח"כ... you get the picture]

geva

New member
אני מצטער שאני לא יודע... אבל...

מז זה קליפר? למה זה משמש? ואיפה זה נמצא באופנוע?

WRm

New member
קליפר

קליפר זה החלק שאחראי ליצירת החיכוך בין הרפידות לדיסק תפקידו הוא להפוך את האנרגיה הקינטית שלך ושל האופנוע לחיכוך >אנרגית חום . במילים פשוטות תפקידו הוא להביא ליחולת עצירה/האטה באופנוע. הוא נמצע על הדיסק הקידמי או האחורי יש בו בוכנה/ות הידראולית שלוחצת בזמן הבלימה על הרפידה ומצמידה אותה לדיסק.

WRm

New member
ואתה תקנה כבר אופנוע ../images/Emo22.gif

שתוכל ליסוע איתו לג´ימיקאנה בלי הבכיין

OmriZ

New member
מה אתה עושה ער ב 5 לפנות בוקר?

ואומרים לי שאני מטורף, משוגע..... בשעה טובה נקנה מה שנמצא...

MexMex

New member
פיסיקאי משהו משהו, אבל....

הקליפר לא אחראי ליצירת שום חיכוך עם שום דבר....על פעולה זו אמונות רפידות הבלם, שנמצאות בתוך הקליפר... הקליפר הוא, תתפלא, החלק החיצוני של הבוכנה (אחת/שתיים/ארבע/שש/או אפילו שמונה) ותו לא... כאשר אתה לוחץ את ידית הבלם, זו לוחצת בוכנה עם קוטר קטן (מסטר צילינדר) במשאבת הבלם. הלחץ שיוצרת הבוכנה הקטנה, מועבר ע"י צינור הבלם, לבוכנות בקליפר, שלוחצות מצידן את את רפידות הבלם למול פני הדיסק. פעולה זו, ממירה את האנרגיה הקינטית של האופנוע, לאנרגיית חום (ע"י חיכוך), וגורמת לבלימת האופנוע. זה הכל, לא פחות ולא יותר... אדיוס

למעלה