מתכון: סנגריה רכיבים: 3 בקבוקי יין אדום יבש. 2 כוסות מיץ תפוזים טרי. 2 תפוזים חתוכים לפרוסות. 2 לימונים חתוכים לפרוסות. 1 ליים (אם משיגים). 4 כפות סוכר. חצי כוס ברנדי. קרח להגשה. אופן הכנה: מערבבים את כל המרכיבים בקערה גדולה ושומרים במקרר כמה שעות,רצוי במשך הלילה. מגישים עם הרבה קרח. הסנגריה חייבת להיות קרה!!! הערות: ראו הוזהרתם משתכרים ממנה במהירות ובלי לשים לב!!! מקור המתכון: http://www.mood4food.co.il הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
זה השם המקורי לא על אני המצאתי חומרים: ליטר וחצי קברנה סובניון (שני בקבוקים בערך) כף סוכר 3-4 מנות ברנדי (90-120 מ"ל) לימון שלם חתוך לפרוסות תפוז אותו דבר תפוח חתוך לחתיכות קטנות אופן הכנה: ארוך אבל משתלם בסוף. מוזגים את כל החומרים לכלי גדול ומכניסים למקרר ל18-24 שעות, הסיבה לכך היא בתוצאה הסופית כשהיין מתערבב עם הפירות ונספג בתוכם. לאחר שמוציאים מערבבים ומוסיפים ברנדי וסוכר לפי הטעם. ניתן להוסיף לכוס (לא לכל התערובת) סודה או ספרייט.