ועוד שאלה..

ששק

New member
ועוד שאלה..

טעמתי משקה שנקרא אם איני טועה זנגריה (עם פירות בפנים)... אשמח אם מישהו יוכל לתת לי את המתכון להכנת המשקה המדהים. תודה.

beagle

New member
גם אני רוצה!!!

ניסיתי פעם, אבל כ"כ אלתרתי... שמתי תפוחים, תפוזים (עם הקליפה) וזנגוויל מסוכר, ויין אדום. אבל נראה לי שהיין לא כ"כ התאים לזה, יצא נורא יבש.

Lord_of_Code

New member
מתכון: סנגריה

מתכון: סנגריה רכיבים: 3 בקבוקי יין אדום יבש. 2 כוסות מיץ תפוזים טרי. 2 תפוזים חתוכים לפרוסות. 2 לימונים חתוכים לפרוסות. 1 ליים (אם משיגים). 4 כפות סוכר. חצי כוס ברנדי. קרח להגשה. אופן הכנה: מערבבים את כל המרכיבים בקערה גדולה ושומרים במקרר כמה שעות,רצוי במשך הלילה. מגישים עם הרבה קרח. הסנגריה חייבת להיות קרה!!! הערות: ראו הוזהרתם משתכרים ממנה במהירות ובלי לשים לב!!! מקור המתכון: http://www.mood4food.co.il הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

beagle

New member
אתה נשמה! תודה! אבל אתה בטוח

שצריך יין יבש, ולא חצי יבש, או משהו?

Lord_of_Code

New member
לא ניסיתי...

א. המתכון הורד ממקום אמין. ב. גם לטעמי נראה שעדיף חצי יבש. ג. צריך לשאול את גורילה.

Gorilla

New member
יש לי 9 מתכונים שונים ../images/Emo5.gif

אני אנסה לקלוע לטעם שלך

Gorilla

New member
"סנגריה הכי טובה בעולם"

זה השם המקורי לא על אני המצאתי חומרים: ליטר וחצי קברנה סובניון (שני בקבוקים בערך) כף סוכר 3-4 מנות ברנדי (90-120 מ"ל) לימון שלם חתוך לפרוסות תפוז אותו דבר תפוח חתוך לחתיכות קטנות אופן הכנה: ארוך אבל משתלם בסוף. מוזגים את כל החומרים לכלי גדול ומכניסים למקרר ל18-24 שעות, הסיבה לכך היא בתוצאה הסופית כשהיין מתערבב עם הפירות ונספג בתוכם. לאחר שמוציאים מערבבים ומוסיפים ברנדי וסוכר לפי הטעם. ניתן להוסיף לכוס (לא לכל התערובת) סודה או ספרייט.

ששק

New member
גורילה- תודה מקרב לב ../images/Emo24.gif

רק שאלה קטנה... אפשר להוסיף גם אפרסקים??

Gorilla

New member
כיד הדימיון

סבתא שלי הייתה אומרת עם שמים רק דברים טובים למה שייצא משהו רע? אני מביא את הקוקטייל איך שהוא לפי טעמך תוסיפי או תחסירי חומרים.

ששק

New member
גורילה... כל הכבוד על התשובות

המהירות... והטעימות יראת

ששק

New member
נ.ב : אני אוהבת סנגריה- הכי מתוקה

שאפשר ועם הכי הרבה פירות.....

למעלה