ועוד שאלה...

ועוד שאלה...

... במסגרת התכנית. מה זה העניין של הX4X? למה דווקא מהספר הרביעי? ואם משהו לא נראה לי בשלישי? למה אליו לא מתייחסים? תוהה, ירוקה.

MegA~MooN

New member
:)

רק אתמול הבנתי שכשרושמים הודעה שמגלה פרטים מספר 4, צריך לרשות את ה- X4X, כי רוב האנשים פה קראו אותו באנגלית הרבהההההה לפני שהוא יצא בעברית... מבינה? :)

MegA~MooN

New member
מה הקשר בין....

התשובה שלי לשאלה שלך?? או תוהה בכלל מה התשובה לשאלה שלך (כי לא עניתי טוב)? התבלבלתי. :p

יקירי,

לא הבנתי למה אם אנשים קראו את הספר הזה באנגלית עוד לפני, הם צריכים לסמן אותו באיקסים? למה זה טוב<?

MegA~MooN

New member
קודם כל: יקירי :)

עכשיו: אנשים קראו את הספר באנגלית, כשהוא הגיע לחנויות בארץ, הרבההה לפני שהוא יצא בעברית. לכן נוצר מצב שהיו חברי פורום (כמוני) שקראו את הספר הרביעי באנגלית וחברי פורום שקראו רק את השלישי (בעברית). בגלל זה, כדי לא להרוס לאלה שעוד לא קראו ומחכים להוצאה לאור בעברית, החליטו על סימן בראש כל הודעה ש``מסגירה`` פרטים על הספר הרביעי... במקרה- שמו Xים... עכשיו הבנת?? :)

MegA~MooN

New member
אוופס

התכוונתי לרשום בנושא: יקירתי כי אני===========================> בת

MegA~MooN

New member
:)

רק אתמול הבנתי שכשרושמים הודעה שמגלה פרטים מספר 4, צריך לרשות את ה- X4X, כי רוב האנשים פה קראו אותו באנגלית הרבהההההה לפני שהוא יצא בעברית... מבינה? :)

shai.m

New member
פשוט מאוד מאוד! X3X

כשרוצים להזהיר את חברי הפורום האחרים שיש בהודעה פרט כלשהו מספר כלשהו של הארי פוטר, שמים שני איקסים ובניהם את מס. הספר שבהודעה יש פרט שמגלה על הספר פרטים. למשל- בהודעה שבה מישהו יגיד שאיזה מעצבן שזמב תולע ברח-וככה הארי לא יכול להעבור לגור אצל סיריוס-צריך לשים בנושא ההודעה את הסימן X3X. מובן?

אהההההה...

עכשיו הבנתי.. ואגב, אולי מישהו מכם יוכל לענות לי על השאלות האחרות שלי, למטה?

למעלה