ועוד שאלה... מישהו יודע בן כמה איתי, הבן של ברי? שוב תודה...
M Music is my life New member 30/4/03 #4 אני לא מבין למה זה כזה חשוב... הוא אומנם אליל והכל אבל חבר'ה המשפחה שלו לדעתי זה עניין קצת יותר פרטי ואישי... אני מקווה שיש כאן הבנה והסכמה בנושא...
אני לא מבין למה זה כזה חשוב... הוא אומנם אליל והכל אבל חבר'ה המשפחה שלו לדעתי זה עניין קצת יותר פרטי ואישי... אני מקווה שיש כאן הבנה והסכמה בנושא...
M MUSIC FOREVER New member 30/4/03 #5 אני גם חושבת ככה ובגלל זה גם אין לי כמעט שמץ (כמעט) על החיים הפרטיים שלו......
M Music is my life New member 30/4/03 #6 אם אין זו נחלת הכלל אין סיבה שהכלל יהיה מודע... כל אחד וערכיו...
I inflatable New member 1/5/03 #7 גם לי לא איכפת בכלל פשוט ידידה שלי היא ידידה טובה של הבן הגדול שלו אז היא סיפרה לי
ק קניידעל New member 2/5/03 #8 אם כבר מדברים על המשפוחה אני רק רוצה לציין בשם חבר שלי שיצא לו להגיע הכי קרוב שהוא יכול לזה שברי יעשה לו ילד, כשבת דודה של ברי ישבה עליו בבוםבמלה. הוא אומר שהוא מעדיף באמת את האלטרנטיבה.
אם כבר מדברים על המשפוחה אני רק רוצה לציין בשם חבר שלי שיצא לו להגיע הכי קרוב שהוא יכול לזה שברי יעשה לו ילד, כשבת דודה של ברי ישבה עליו בבוםבמלה. הוא אומר שהוא מעדיף באמת את האלטרנטיבה.
M MUSIC FOREVER New member 3/5/03 #13 לא סיכמנו שזה אישי מדי?? כל העיניין של ברי ומשפחה...... (למרות שזה קצת מעניין.... חחחח )
ק קניידעל New member 3/5/03 #14 בסדר זה סתם בדיחה שאנחנו אומרים כל הזמן ביננו המקרה עצמו היה די מבדר, פשוט