ועוד שאלה...

מאטלנטה

New member
ועוד שאלה...

באחת ההודעות מהיום כתבת למשהיא שאם התינוק שלה לט לוקח מוצץ או פטמה מלאכותית לא תהיה לו בעיה לינוק. ואני שהתעקשתי לא לתת לזיו מוצץ תוקנתי ע"י יועצות ההנקה באטלנטה שטענו שזה ישפר את ה-laching שלה. בנוסף המליצו לי על פטמות סילקון שאכן עם זה אני מתרגלת את זיו לקראת המעבר לחזה. האם ניגוד הגישות נובע מזה שזיו אוכלת כבר מבקבוק? האם זה שונה מ-newborn? האם שווה לי לתרגל עם זיו בלי סילקון? ושוב אלפי תודות על הזמן והסבלנות

Who is the yoetset hanaka who is

helping you? Is she a IBCLC? some use silicone shields to transition the baby back to breast. If you have been pumping for a while, this is not a problem becuase your breast releases milk even if there is plastic between you and the baby, but try to use the silicone for as little time as possible. Take the baby into bed with you. Try skin-to-skin contact as much as possible, and in time she will latch correctly!! Look at our links on latch and positioning.​

דיאנה1

New member
תרגום: מי היתה יועצת ההנקה

שעזרה לך? האם היא היתה יועצת הנקה מוסמכת IBCLC? יש כאלה שמשתמשות בפטמות סיליקון כדי להחזיר את התינוק לשד. אם שאבת תקופה מסויימת, זו לא בעיה משום שהשד שלך משחרר חלב אפילו אם יש פלסטיק בינך לבין התינוק, אבל נסי להשתמש בפטמות הסיליקון מעט ככל האפשר. קחי את התינוקת איתך למיטה. נסי הרבה מגע עור בעור ככל האפשר, ועם הזמן היא תצמד נכון!! הסתכלי בלינקים שלנו על מיקום ותפיסה (הצמדות).

למעלה