ועוד שאלה

מיטללל

New member
ועוד שאלה

ואני לא יכולה לכתוב בדיוק "מה" ו "איך". אם א´ מספר לי שב´ אמרה עליי דברים מרושעים וזדוניים. וב´ מתקשרת אליי בצביעות וחביבות. מותר לי לספר לב´ שאני יודעת הכל? ובכך לחשוף אותה? ואני לא מדברת על ריכולים. אלא על משהו דיי גורלי (באמת). משניות אלו ממש. שמאוד זעזוע אותי. מה שאולי יועיל לי. אבל יגרום לא´ לכעוס עליי ויסבך גם אותו.
 
שרשרי נא, בת ישראל.

נקלעת למצב מסריח לכל הדעות. נתקי עם ב´ את הקשר ללא הסבר. היא כבר תבין לבד ול-א´ לא תהיה סיבה לכעוס עליך.
 

nutmeg

New member
לא להכנס לזה

ממש ממש לא!! כל מה שעליך לעשות זה להמשיך בחייך עד כמה שניתן עם מעט יותר חשדנות כלפי ב´... וגם כלפי א´!!! היי "נחמדה" אליהם כאילו אינך יודעת כלום והמשיכי כרגיל. ריכול גורלי? - פשוט עליך להתמודד עם מה שיש הרי את הנזק (אם נעשה) אין להשיב. צריך להמשיך כאילו את לא יודעת מכלום ובפנים לערוך שיקולים הלוקחים בחשבון את המידע, ובו זמנית מטילים בו ספק. ד"א - האם אין סיכוי ש-א´ אמר לך דברים חסרי שחר כדי להפעיל אותך? אני תמיד חושדת בכל מיני "נשמות טובות" שנורא דחוף להם לספר לי משהו מזעזע שנאםר עלי על ידי אדם שלישי. תגידי לי בשביל מה היה כל זה? מה יוצא לו למר א´ מזה שעשה לך נאחס? מנסיון, כשנכנסים לממלכת התככים קשה מאוד לצאת משם כשידך על העליונה. כשלא נכנסים לשם - התככנים נשארים לבד ואילו את ממשיכה בדרכך ללא רבב. בטלי אמירות של אנשים כשטויות. אם מנסים לשאול אותך אודות אותם דברים גורליים, עליך פשוט לחייך ולהגיד משהו לגבי כך שיש לכל מיני אנשים הרבה יותר מידי זמן פנוי, ובמקום לחיות את חייהם - אם חיים את חייהם של אחרים. האמת, כרגיל, היא בעיני המתבונן.
 

zimes

New member
אבל... אבל...

(הכל, כמובן, תלוי ביחסים עם א ועם ב.) אם ב היא חברה טובה - לא חבל להשאיר את משקע החשדנות הזה לעולמים, אם אפשר לברר אותו? ואם א הוא חבר טוב - לא חבל להשאר עם החשש שהוא סתם מנסה לסכסך?
 

shellyland

New member
אני מסכימה

לשים הכל על השולחן הצורה הכי גלויה - לא על מנת לריב אלא על מנת לברר. לדבר על זה. אולי הוא לא הבין אותה נכון? אולי היא לא התכוונה? אולי שניהם סתם חארות ולא ראויים לחברות שלך? שווה לברר.
 

zimes

New member
שני דברים

1 - אל תספרי דברים ש א ביקש שלא תספרי. 2 - למה א סיפר לך? כדי שתכעסי? כי הוא לא יכל לשמור בלב? אני חושבת ש"הדבר הנכון" לעשות הוא להגיד ל א שאת רוצה חברר ענינים עם ב´. אם היא חברה, תרצי בוודאי לברר מה היה, במטרה להשלים או לשנוא לעד. והעיקר - קחי הכל בקלות.
 

maayan15

New member
אסור לך לספר...

לא משנה כמה את רוצה כי זה רק ייפגע בזה שסיפר לך וזה לא יהיה נחמד מצידך... תראי אם יש דרך שבה תוכלי "לברר" את מה שהוא אמר לך בעצמך...ואז תוכלי לעשות מה שבא לך בלי שזה ייפגע בו...
 

dana2909

New member
נשמות טובות

כמה נחמד א´, בא לעשות לך שירות טוב, וסיפר לך כי ב´ - חבר יקר תוקע סכינים. פשוט לבקש מא´ לא לספר לך דברים כאלה שבסך הכל לא מוסיפים לך ולא עושים לך טוב, ומב´ - כמו שנוטמג אמרה, להיות חשדנית ואולי להעלות איזה שאלה כללית בכיוון. ובאופן כללי, להשתדל, כמה שזה כמעט בלתי אפשרי פשוט לא להקשיב לנשמות הטובות האלה..
 

YeLLOw AnGeL

New member
תנסי להעביר את זה בשיחה

תדברי עם ב´ ותוך כדי השיחה תעלי את הנושא הזה בלי להגיד שסיפרו לך. אם היא תעשה כאילו היא לא יודעת אז תלחצי עליה. אם היא תספר אז כל הכבוד
מקווה שעזרתי
 

מיטללל

New member
אממ

אני בטוחה שהוא לא ממציא כלום, מהסיבה הפשוטה שאין לו שום אינטרס. מה גם שאני מכירה אותו, הוא לא "כזה". טון הדיבור שלו היה אמיתי. אני יכולה לדבר איתה ולהתעמת איתה על זה, בלי לסבך אותו כי כנראה הוא לא היחיד שקיבל אינפורמציה. אבל אני לא יודעת עד כמה יש לי "כוח לזה".
 

YeLLOw AnGeL

New member
לא התכוונתי בשביל לברר אם הוא

ממציא. רק שככה תוכלי להעלות את הנושא שיחה עם ב´ בדרך אגב. בלי לחשפוף את א´ להעלות ישר את העניין מחשיד את א´ ולכן זה צריך לבוא "בשקט"
 
../images/Emo45.gif

אם א´ באמת רוצה בטובתך, וזה לא עניין של סיכסוך, זה לא יהיה הוגן להרע לו.
 
למעלה