ועוד שאלה

ועוד שאלה

מקווה שהפעם היות והנושא יותר מוכר תתקבלנה תשובות. שבוע הבא דיון ברבני, דיון ראשון מה זה אומר? מה מחכה לי? התביעה הוגשה בבית המשפט לעינייני משפחה לפני פתיחת התיק ברבני כך שלמיטב ידעתי לא ניתן לדון במזונות, רכוש והסדרי ראייה אם כך במה כן? מגיעים אומרים שרוצים להתגרש וזהו? או שמחכות לי הפתעות? תודה מראש למשיבים וסופ-שבוע נפלא לכולם

לילי301

New member
אצלנו היו שני דיונים..

הראשון: אימות שמות - דרשו מאיתנו להביא שני עדים שיאמתו שאנחנו אכן אנחנו השני : טקס הגט מחברות שמעתי שיש בתי דין מחמירים יותר שמבקשים דיון ראשון שיחה עם בני הזוג ווידוא שאכן הם רוצים להתגרש. ורק אח"כ אימות שמות וגט. אין הפתעות אלא אם כן משהו מכם מתכנן אותן.

אצלי היה בדיוק כך:

אני פתחתי ראשונה תיק בבית משפט לעניינימשפחה - מזונות וראייה נדון רק שם!ולא יכולים לדון בזה ברבני - שיהיה לך ברור. מה שכן - היה לנו דיון ראשון ברבני - בדיוק כמו שכבר נכתב כאן - לברר למה רוצים להתגרש מה שלי היה זה ששאלו אותי"למה את רוצה להתגרש?" העו"ד שלי הציג את התביעה שבה כבר הכל היה מוסבר בעצם. שאלו אותו מה הוא אומר על זה וכן הלאה וכן הלאה. אז זה די טיפשי - רק לוודא הסכמה ראשונית על זה ש"מסכימים" להתגרש בעצם. קחי את זה בקלות. בהצלחה.

aviavram

New member
ואולי לא מסכימים ואולי התחרטו ואולי שלום בית

הכל אפשרי בימינו

אצלנו זה יכול היה להסתכם בדיון אחד

תגיעו עם שני עדים שהם קרובי משפחה מדרגה ראשונה שלכם. תביאי איתך את הכתובה. יכול להיות שהם יסכימו לגמור הכל בדיון אחד. (מצד שני - אנחנו הגענו כבר אחרי אישור ההסכם בבית המשפט לרבני).

והחיים זה לא פקניק

תודה על התגובות לצערי לא נראה לי שזה יסתיים בדיון אחד היות והדיונים בבית המשפט לעינייני משפחה עוד לא התחילו אבל תודה על המידע סופ-שבוע נפלא לכולכם

למעלה