ועוד שאלה

ועוד שאלה ../images/Emo103.gif

שאלה מהותית משהו... האם התמזל מזלכם ובן/בת זוגכם (למי שיש) אוהבי ים ושיט כמוכם? ולאלו שעדיין מחפשים את האחד/ת והמיוחד/ת - האם תכונה זו "ברשימה"? תמיד קינאתי בזוגות האלו שאני רואה במרינות, מבוגרים או צעירים, חיים יחד ביאכטה, מפליגים ביחד, היא אוחזת בהגה - הוא מרים מפרשים, בתיאום מושלם. תמיד הם גם יפים כאלה...לא? היו לי כמה וכמה boyfriends אוהבי ימאות, וגם אצלי זה היה "ברשימה", ומשום מה האהוב הנבחר אוהב ים בתיאוריה, רוצה ולא רוצה לבוא איתי, עוד לא ממש בדקנו במעשה, איכשהו זה לא יוצא... אני אפילו לא יודעת אם הוא מאלה ה-
(סליחה מכל הירוקים). ואולי - אולי זה דווקא טוב שהוא עם האהבות שלו ואני עם האהבות שלי, שנינו מפרגנים אחד לשני את המרחב להנות מהאהבות שלנו לחוד. כן, יש לזה יתרונות. מה גם שבאותה הרשימה יש לו
על כל הדברים החשובים באמת... ואפרופו רשימה, לא הגבתי בסעיפי העישון, אבל אצלי מקום גבוה ברשימה היה ´לא מעשן´. איך זה אצלכם?

בת ים

New member
אהובי יצא לים../images/Emo99.gif

בהודעותיו על חתונה וים, הדגיש סוסו סמי את עבודת הצוות בין זוג שעולה בפעם הראשונה על ספינת האהבה-ומנסה לנווט אותה. ועיני, יש חשיבות גדולה מאד לעבודת הצוות של זוג בים, לאהבה משותפת לים, לחיבור המיוחד של שעות אחדות בים, לבד עם עצמכם. החיבור שאינו נדרש למילים בכלל, כל אחד יודע מראש או בוחר לו מראש את תפקידיו בסירה והכל מתנהל באופן מושלם, אחד אוחז בהגה, השני מרים ראשי, הראשון משחרר חלוץ והשני מתאם מפרשים...וכל זה ללא הסברים מיותרים. ים וסירה, הם למעשה אורח חיים, ולכן חשובה היכולת לשתף זה את זו, אבל לא במחיר
. כי מי שלא מתחבר, לא יפיק הנאה. השאלה רק, מה קודם למה? או מה קובע? או בעצם מה בא ראשון....... הים כתנאי לשותפות הכוללת בתוכה ים? או שותפות שאינה קשורה לים, בתקווה שביום מן הימים תתחבר למקור המים הכחול מתוך רצון ולא מכורח??? בתיה

olahav

New member
דוקא לנו זה הולך בסדר

זוגתי שתחייה היא לא אשת ים במקור (אולי בזנב היא תהיה). אבל יאמר לזכותה שהיא נהנית מהבילוי הימי ומחופשה מסוג זה. עוד בשחר יחסיינו (שהתחילו בחיל הים) הובהר לה מה יהיה טיבו של ירח הדבש ואז גם נחשפנו לכיף שבצ´ארטרים. אגב היא הגאית דיי טובה ומחזיקה קורס פרפר מעולה (קדמיות קצת יותר קשה לה). בעניין ה
אז היא יותר טובה ממני. נראה לי שאם יהיה זמן פעם אני אלמד אותה ניווט והיא תשב לעשות פיקסים למטה.

פירט

New member
איפה הסתתרת........../images/Emo48.gif

בשלושים השנה האחרונות של חיי???

ואיפה היית אתה פירט?

דווקא התחלתי פעם עם יאכטונר ולא הלך לי... (פדיחה אם הוא קורא כאן) ואיפה אתם כולכם? מחכה לעוד התייחסויות...נו?

בת ים

New member
גם את../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

נקווה שזה לא אותו אחד...... או לחילופין ששניהם באמת לא קוראים כאן.(אני חושבת שזו הפעם הראשונה שאני מקווה שמישהו לא קורא כאן
עכשיו ברצינות. כיום, אני לא חושבת שהייתי מכניסה לחיי אדם שאינו שותף לאהבתי לים. שיהיה החמוד בעולם, המקסים בעולם, העשיר בעולם...אם הים לא מדבר אליו, תהיה לנו בעיה למצוא על מה כן לדבר. כמובן שיש ערך עליון לספייס רצוי, אבל הבסיס הימי חייב להיות שם.

hary_i

New member
אולי נפתח שירות שידוכים לחובבי ים

גם אני לא חושב שאני רוצה להכניס לחיי מישהי שאינה אוהבת ים. לפעמים נראה לי שדברים אחרים פחות חשובים, הכי חשוב שהיא תאהב ים. אני גם לא אוהב מעשנות אבל אם הייתי צריך לבחור בין אחת שמעשנת אבל אוהבת ים לאחת שלא מעשנת ולא אוהבת ים הבחירה הייתה ברורה, למרות שהיא מעשנת, היא אוהבת ים...

בת ים

New member
../images/Emo62.gifרעיון גדול../images/Emo62.gif

חבל רק שיהיו לנו יותר גברים ברשימת חובבי הים, מאשר ברשימת הנשים.

hary_i

New member
נכון, צריך לחשוב על משהו

צריך לחשוב על דרכים להביא יותר נשים לים או לפורום, אני לא מאמין שנשים פחות אוהבות ים.

hary_i

New member
ומה נעשה לשם כך?

צריך לחשוב על רעיונות יצירתיים כיצד להביא יותר נשים לפורום וכמובן גם לים. לי אין ממש רעיונות, חשבתי שלך בתור אישה יהיו יותר רעיונות.

לאהובתי ../images/Emo23.gif

שלומלום לך אהובתי, רק לומר לך שיש לך
ענק בכל מה שחשוב עבורי. את בת זוג מושלמת בעיניי ואני מאושר על כל יום שאני חי לצידך שלומלום

סינאן

New member
בתאוריה כולם/ן גיבורים וגיבורות

היי אישתי עוד שלא היתה אישתי היה בתאוריה ספנית מובהקת רוכבת סוסים מעולה וטיילת מדופלמת עד שהיה צריך לעלות על ספינה ובנמל ירדה מהר מאוד חזרה למזח סוסים היא דווקא מלטפת וטיולים רק כאשר יש מקלחת מים חמים בסוף הטיול ומיטה כמובן אז במעשי אני די לבד כשהיא מנסה לעיתים לנסות מה שאני אומר שאני יוצא לים אני רוצה שקט עם עצמי לרכב אני אוהב לבד וטיולים עם עצמי וזה טוב כי תמיד צריך אויר ולא להדבק גם ככה חם וזה לא קריטריון כל אחד עם השגעונות שלו בהצלחה

דמיטרי

New member
אישתי מקבלת בהבנה

את התחביב החדש יחסית שלי (החלום תמיד היה, אך התחביב - חדש). היא אפילו למדה איתי חלק מהקורס. אך זה לא שהיא אוהבת את זה באותה מידה כמוני. וזה בסדר. כל עוד אנחנו מתיחסים בכבוד והבנה לשגעונות האחד של השני, אין כל כך צורך, שאלה יהיו אותם שגעונות.

soso_sami

New member
ואיך זה אצלי?

כשהייתי יותר צעיר טרחתי ו"הזהרתי" והבהרתי לכל אחת מהחברות מה סדר העדיפויות האמיתי שלי בחיים. באיזושהי תקופה אפילו אחת החברות הייתה מלווה אותי לחלק מהתחרויות וההפלגות. חלקן עלו איתי לים חלקן לא, חלקן נהנה מהים חלקן לא אבל מעולם לא בגדתי בים ומעולם לא הצבתי את אהבת הים כקריטריון לחברות. כשפגשתי את מי שלימים הפכה אשתי ניסיתי לשלב אותה באהבותי. על האופניים הצלחתי להעלות אותה לא לאורך זמן, מתחת למים לא הצלחתי להוריד אותה מעולם אולם בפעם הראשונה שיצאה איתי לשייט קצר של סוף שבוע ביכטה בארץ וראתה מה זה עושה לי ומי באמת האיש שאיתה היא נדלקה על העניין. היא התגלתה כקילר רציני ולא מבינה עד היום מה העניין הזה של "לא להרגיש טוב בים". מאז יצאנו כבר לשלוש הפלגות משותפות ובכל פעם היא נהנתה עד הגג גם מההפלגה גם מהחברה וגם ממה שזה עושה לבעלה (אני, אם לא הבנתם). הפלגה אחת עשיתי בלעדיה והיום היא לוחצת עלי שוב להפליג יחד בקרואטיה... נראה... בכל אופן אני לא משוכנע במאה אחוז שלכל הפלגה הייתי רוצה לצאת עם זו שאהבה נפשי ואני כן בטוח שהייתי רוצה לצאת לחלק מההפלגות איתה. אנחנו מפרגנים זה לזה את האהבותינו הלא משותפות ונהנים מאלו המשותפות ואפרופו עישון גם אצלי היה בראש הרשימה לא מעשנת וזה כן בשדה של קריטריונים של "GO, NO GO" עניתי? אני חושב שכן.

פירט

New member
זוגתי החוקית אהבה לשוט......./images/Emo48.gif

עד הטבעת..... ואז,בגרף יורד ירדה מהענין.......

תודה לכם

תודה ששיתפתם כנראה שאותם זוגות ממוזלים מפליגים להנאתם בים כעת וחלקם אולי חולמים על הימים שהם היו לחוד... הרבה אהבה לכולם
נילה

אדם99

New member
Still looking

האקסית שלי התיחסה לים בקרירות לפני הטבעת ובתיעוב מוחלט לאחריה (עד היום היא מזכירה את השבתות שעזבתי אותה לטובת הגלישה). שותפותי לחיים לאחר סיום פרק א´ באופן טבעי אוהבות את הים והשייט אחרת אנחנו פשוט לא מתחברים, אבל אני עדיין מחפש את השותפה האידיאלת שנילה תארה כל כך יפה, ושתהיה מוכנה גם לגור איתי על הספינה, בנות כאלה לא מחכות בקצה של כל רציף so I am still looking. any volunteers. יום טוב לכולכם אדם

למעלה