ועוד שאלה ששכחתי...

מצב
הנושא נעול.
ועוד שאלה ששכחתי...

ועוד שאלה ששכחתי...
האם זה נכון שלא מומלץ לעבור 2 הזרעות רצופות יום אחרי יום מחשש לזיהום? בהריון הקודם עשו לי 2 הזרעות רצופות בלי להגיד לי שום דבר על סיכונים. פתאום עכשיו הרופא אומר לי שלא מומלץ לעשות 2 הזרעות רצופות. אני ביקשתי לעשות בכל זאת 2 הזרעות במקום מה שהם הציעו שביום הראשון הזרעה וביום השני עבודת בית. מה דעתכן?

לא שמעתי על זה

ועוד שאלה ששכחתי...
האם זה נכון שלא מומלץ לעבור 2 הזרעות רצופות יום אחרי יום מחשש לזיהום? בהריון הקודם עשו לי 2 הזרעות רצופות בלי להגיד לי שום דבר על סיכונים. פתאום עכשיו הרופא אומר לי שלא מומלץ לעשות 2 הזרעות רצופות. אני ביקשתי לעשות בכל זאת 2 הזרעות במקום מה שהם הציעו שביום הראשון הזרעה וביום השני עבודת בית. מה דעתכן?
לא שמעתי על זה
אני דווקא מכירה את הגישה שתומכת בשתי הזרעות יום אחרי יום כי מועד הביוץ המדוייק לא ידוע.

העין ה 3

New member
גם אני לא שמעתי על זה

ועוד שאלה ששכחתי...
גם אני לא שמעתי על זה
אולי תשאלי בפורום פריון האשה והגבר? גם אני כמו חנה, שמעתי שבכוונה עושים יומיים רצוף כדי להיות בטוחים שלא התפספס הביוץ.

נראה לי קשקוש.

ועוד שאלה ששכחתי...
נראה לי קשקוש.
אנחנו תמיד עושים שתיים יום-אחרי-יום (אלא אם כן נופלת שבת באמצע). מה שכן - באיכילוב גם באופן אוטומטי מקבלים גם אנטיביוטיקה למנוע זיהומים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה