ועוד שאלה לסינים....

YinYang

New member
ועוד שאלה לסינים....

אני מחפש פורמולה שמטפלת בכאב גב תחתון שמלווה בכמה פריצות דיסק. מן הסתם זאת תהייה פורמולה שתחזק בעיקר את הכליות... אתם באמת חושבים שצמחים יוכלו לעזור במצב כזה? הכאב נובע מבעיה כירורגית ואני קצת ספקן,אבל אני אשמח אם תספרו לי על תוצאות שהשגתם במקרים דומים.... בברכה אייל

0 אור 0

New member
להקלה בלבד

ככל שידוע לי צמחים לא יכולים לעזור בבעיה כפי שאתה מתאר - אלא דיקור, כירופרקטיקה ואולי שיטות נוספות. מנסיוני במצב של פריצת דיסק חלק מהכאב נובע מהשרירים שמתכווצים כדי להגן על עמוד השדרה. להקלה על כאבים אלו (בלבד) נסה את הטיפ הבא: לוקחים מעט שמן זית ומחממים לחום שעדיין נעים לך למגע (זהירות מכוויה), מטפטפים לתוכו כמה טיפות של שמן יפני (זה השם שלו בבית מרקחת), מעסים בעדינות את האיזור הכואב.

YinYang

New member
אז אם ככה...

אני מניח שחייבים להיות צמחים שמיועדים להנעת צ'י ודם, ולהרפיית שרירים באיזור הגב התחתון, לא?

מאיר72

New member
אתה יודע טוב מאוד שאי אפשר לעשות

דבר כזה, צריך לראות היכן בדיוק הכאב, כמה חמורות הן פריצות הדיסק, האם הבעיה היא באמת במים או דווקא במתכת (גבולות)? לראות אם יש עוד סימפטומים מלבד כאב הגב. וכן דיקור יחד עם צמחי מרפא יכולים להקל משמעותית כל כאבים (בזה מפורסמת הרפואה הסינית במערב) אבל בבעיות מבניות קצת פחות (גם הרפואה המערבית אינה מטפלת בזה בהצלחה יתרה - לא כל אחד שעובר ניתוח מרגיש טוב אח"כ עם הבטחה שזה לא יחזור יותר)

למעלה