ועוד שאלה למבינים

mmeny

New member
ועוד שאלה למבינים

יש למישהו רעין איך אפשר לצבור ניסיון, הייתי מעוניין לעשות איזה פרויקט בחברת הייטק,כדי להוסיף לעצמי ידע וניסיון,רצוי מאוד בתחום ה OBJECT ORIENTED ואפשרי גם בבדיקות תוכנה. אני מוכן לעשות את זה בתשלום סימלי או בחינם,אם אני יראה שזה מקדם אותי מקצועית,לכיוון מציאת עבודה וצבירת ניסיון יש למישהו רעיון איך למצוא פרויקט?

galh

New member
תחפש פרויקט open sourced בתחום...

שמעניין אותך ותנסה לתרום לו. ניתן למצוא פרוייקטים ב- SourceForge או FreshMeat.

barln1

New member
האם אתה מכיר פרוייקטים ../images/Emo101.gif

כאלה שמפותחים בישראל
אודה לך מאוד, הדבר יכול לסייע לי ולרבים מאוד.
רבה מראש.

JaneLame

New member
חפש ב: whatsup.org.il

יש שם פורום לפרוייקטים קהילתיים. כולם שם מאוד נחמדים, ואם נושא תוכנה חופשית וקוד פתוח קרוב לליבך, תמצא שם את מבוקשך.

galh

New member
רובם פרוייקטים גלובלים.

למרות שחלקם מנוהל ע"י אנשים בישראל. אני יודע שהתמיכה בעברית של Wine ו- OpenOffice מערבת אנשים מישראל, ויש גם את coLinux. יותר חשוב למצוא תוכנה בתחום שמעניין אותך מאשר מיקומה בארץ. אתה יכול לבחור בתוכנה ללינוקס או לחלונות. בתחום של עיבוד תמונה, עיבוד קול, רשתות, שיתוף קבצים, קרנל (ליבת מערכת ההפעלה) ועוד.

mmeny

New member
סלחו לי על הבורות

כל האתרים האלו הם אתרים של קוד פתוח,אני מחפש פרויקטים לעשיה,רצוי בחברות מסחריות. מקומות שבהם מחפשים מפתחים,לפיתרון בעיה ועדיף בצוות

galh

New member
אני בספק אם תמצא...

יכול להיות שתמצא חברה שתרצה לנצל אותך ולתת לך עבודה ללא תשלום. העניין הוא שגם הפתרון הזה דורש מהחברה להשקיע בך כסף (מחשב, הכשרה, קפה...). אז לא בטוח שמישהו ירצה לעשות את זה. לשיקול נוסף, האם אתה מוכן לעבוד בחברה כזו? זו חברה שמנצלת עובד שנמצא במצב לא נעים. לעומת זאת, בפרוייקט של קוד פתוח, אתה כותב תוכנה בבית, עובד בצוות, חשוף לביקורת של אנשים ברמה גבוהה, יכול ללמוד מקוד קיים ועוד. אני חושב שלהוסיף שורה בקורות החיים של משהו בסגנון של "מפתח פעיל בכתיבת תוכנת קוד-פתוח לשיתוף קבצים, הכרות עם בניית רשת P2P על פרוטוקול TCP/IP" יכול להיות הרבה יותר מועיל.

למעלה