ועוד רכש טרי

assafTV

New member
ועוד רכש טרי

לטובת מי שלא פתח היום את הגליון החדש של פנאי פלוס - מי שידפדף במדור החדשות יגלה כי yes רכשה את White Collar (צווארון לבן) סדרת הלהיט החדשה של USA (הרשת שהביאה לנו את סוכן מחוק, בניחוש חוקר ושומרת סוד): במרכז הסדרה ניל קפרי (התגלית מאט בומר), נוכל שנעצר לאחר שלוש שנות מרדף על ידי הרשויות. הוא נידון לארבע שנות מאסר וארבעה חודשים בלבד לפני שחרורו הוא נמלט מכלא שמור ביותר כדי למצוא את חברתו. סוכן ה-FBI פיטר ברק (טים דיקיי, "קרניבל") שתפס אותו בעבר תופס אותו בשנית. קפרי מציע לברק הצעה: הוא יעזור ל-FBI לתפוס נוכלים אחרים. לאחר שקפרי עומד במילתו מסכים ברק להמשיך עם העסקה ובמקביל קפרי ממשיך בחיפושיו אחריו חברתו שנעלמה והוא חושש שהיא הסתבכה בצרות. דמויות נוספות בסדרה: אליזבת ברק (טיפאני ת'יסן, "בברלי הילס 90210") מתכננת אירועים, אשתו התומכת והאוהבת של הסוכן ברק שלעיתים מאוכזבת מהשכחנות שלו. מוזי (ווילי גרסון, סטנפורד ב"סקס והעיר הגדולה") מודיע של קפרי העוזר לו עם מידע חשוב לחקירותיו וכן בכל הנוגע להיעלמותה של חברתו. פרק הפתיחה זכה לרייטינג של 5.40 מיליון צופים - רייטינג הבכורה הגבוה ביותר לסדרה של הרשת בעונת הסתיו. בעונה הראשונה יש לסדרה 14 פרקים. היא תגיע לערוצי yes stars במהלך 2010.

mikita206

New member
יואוווו איך יהיה קל לחכות?

נראלי סדרה ממש טובה....... יאי:) אבל זה מזכיר את נמלטים....לא?

TeddyPicker

New member
נמאס לי מסדרות מתח אמריקאיות כאלו.

פשוט שיבוטים אחת של השניה, וכולם כצמו צרכנים טובים, פשוט נופלים ברשת.

Aviad1987

New member
איזו פלצנות

אף אחד לא מכריח אותך לשבת ולצפות בסדרות האלה יש מגוון ברוך השם מספיק רחב של תוכניות מכל הז'אנרים אתה מוזמן לבחור מה אתה רוצה לצפות .זה כל היופי.

TeddyPicker

New member
היי, אני בת.

וכן, אין טעם לעבור איתי על הbill of rights, אני חושבת שהוא דיי ברור לכולנו. אני לא תכננת לראות את הסדרה הזו, אני רק מעירה הערה, שד"א, גם היא חוקית למדי: כל הסדרות האלו נופלות לאותה תבנית בדיוק. חוץ מכמה שינווים קטנים, הן פשוט חיקוי עצום אחת של השניה. זה פשוט מביש שאנשים לא מבינים את זה ולא יוצאים נגד זה. אין שום חדשנות, אין שום דבר שמבדיל אותן משאר סדרות-מתח-FBI-הממוצעות-יותר-או-פחות שהטלוויזיה שלנו עמוסה בהן.

Aviad1987

New member
הוצאה מפרופרוציה

מה נעשה נתחיל להבעיר צמיגים? יש דברים חשובים יותר לצאת "נגדם". בגלל זה אמרתי live and et live. לא התחברת? זפזפי הלאה, מי שנהנה מהז'אנר (כמוני) יהנה מעוד סדרה ועוד סדרה. בכל אחת שיש בה איזשהו קסם או משהו מעבר לסטנדרט בכל אופן. ויש, זה שלא התעמקת מספיק זה משהו אחר.זה כמו שתגידי מחר "צריך לצאת נגד כל התוכניות האלה שמנסות להצחיק אותנו... כל פעם בדיחה ובדיחה זה כבר נהיה ממש צפוי".

סוכן מחוק, בניחוש חוקר ושומרת סוד

שלוש סדרות שאני אישית מאוד מאוד לא אוהבת... אז אני לא מתלהבת מהרכש החדש במיוחד. זה נראה לי כמו עוד סדרה שתבוטל אחרי שתי עונות ותזכה לעשרות שידורים חוזרים ביס, אין לנו מספיק כאלה ? מחכה לראות ואקווה שאני טועה

3 סדרות מצו-י-נות !!

כבר מחכה לעונה הבאה של בניחוש ולחזרתם של סוכן מחוק לעונה 3 ושל שומרת סוד לעונה שניה

riktal

New member
לגבי בניחוש חוקר

נראה לי שיש עוד הרבה זמן עד העונה החדשה כי החלק השני שלה עולה בארצות הברית רק בינואר והיא תסתיים שם באמצע פברואר, אז ייקח זמן עד שיס ישדרו את העונה הזאת (הרביעית), אבל אני יכולה להבטיח שהצפיה לעונה הזאת תשתלם ביותר (זאת עונה מצוינת!).

mikita206

New member
סוכן מחוק אחת הסדרותתתתת

שמעתי שבניחוש חוקר ושומרת סוד גם טובות

TaMiRMo

New member
תודה אסף על עוד ידיעה! ../images/Emo13.gif

אני לא מתלהב. שמעתי עליה והבנתי שהפרק הראשון מהפנט אבל זה שאחריו ממש יורד ברמה של הראשון. עוד לא שמעתי איך השאר אבל אני מניח שזה ממשיך בירידה. נחכה ונראה אבל אני מנמיך ציפיות. תודה רבה שוב על הידיעה! נקווה לעוד ידיעות למרות שנראה לי שכבר הבאת הרבה דברים כך שנשאר עוד משו חח?

assafTV

New member
אם נשאר עוד משהו??

Glee, Modern Family, White Collar וכמובן משפחת סימפסון - הן רק טיפה בים לעומת מה שצפוי במהלך 2010.

liranru

New member
עוד חדשות טובות ../images/Emo13.gif

יופי, שימשיך. לא שמעתי על הסדרה הזו, כשתגיע לשידור אשמח לבחון אותה גם כן.

snier1991

New member
לכל המקטרגים

עד סוכן מחוק אחת מהסדרות היותר טובות שיש היום על המסך, היא נוסחתית לעיתים אבל היא מפצה על זה בדרמה והומור נהדר

למעלה