ועוד קצת ציפי

היי בננות ,ממש לפני שעה שבתי מציפי

מצאתי בקלות, תודות להסבר המפורט שהופיע כאן (בית דחף יפו) מסתבר שאני משתייכת למידות האמצע חלק היו קטנים כל כך שהנשימה הפכה למשהו בלתי אפשרי וחלק ממש גרמו לי לשוט בתוכם...המוזר הוא שבמידה 46 שאמורה להיות שלי - המכנס היה קטן וצמוד ובמידה - 44 היה סבבה ובדיוק על הגוף...לכו תבינו, מומלץ בחום למדוד את כל מה שאנג'ל נותנת לכם, מי שמוכנה לנסות צבעים לא קונבנציונאלים שאני אישית לא אוהבת תמצא מבחר מטורף אני יצאתי עם ג'ינס מתרחבבבבבב ומכנס שחור שלא חושף את החצוצרות ומחמיא מאוד ... 160 שח' פשוט בדיחה! גם התיקון שהיה מכפלת והצרה קטנה במותן עלה - 10 שח' ...פשוט מומלץ!!! אני מוכרחה לשתף אתכן בעוד מציאה, בדרך לאוטובוס גיליתי חנות על שד' י-ם נדמה לי 39 או משהו כזה , ממש אחרי הרמזור שנראית מבחוץ כמיועדת למידות ברבי אבל נכנסתי בכל זאת ותוך 10 דקות הייתי בחוץ עם שתי חולצות מעטפת עם מחשוף נדיב ומחמיא ושרוולים מתנפנפים, אחת בשחור והשניה באדום לבן ושחור שיושבת על הגוף מדהיםםםםם ועלו לי 150 שח' שתיהן (אחרי הנחה קטנה שנתנה המוכרת המקסימה)בקיצור מטיול של שעתיים חזרתי עם שלל חביב ביותר בעלות של 310 שח' - ממש בדיחה !!!

ועוד קצת ציפי

כי הגיע החורף עוד פעם ומהסתכלות על ארון בגדי החורף לא נותר לי אלא להגיע למסקנה שחורף שעבר כנראה הלכתי ערומה רוב הזמן אבל על הפרדוקס הנשי - ככל שאני קונה יותר בגדים ככה יש לי פחות מה ללבוש - בהזדמנות אחרת הלכתי להצטייד. החנות כיפית. מלא מדפים מלאים מכנסיים ברגע שמאתרים את המידה שלך מצביעים לך על המדפים המתאימים לך ואת יכולה לבחור שלל דוגמאות וצבעים הגזרות השולטות הן בדיוק כמו שאני אוהבת מכנסיים נמוכים עם פדלפון והבשורה הטובה שיש את כל קשת מידות הביניים הבעייתיות אלה שנעות בין 42 ל 48. והבונוס הגדול היתה המוכרת. בחורה מקסימה וחייכנית במידות גדולות. יפה ושמנה כמו שאנחנו מכירות ואוהבות. אין כמו לקנות בגדים ממוכרת שמבינה קצת בירכיים, יודעת כמה קשה עם הבטן ומכירה גם את כל הפתרונות לאיך מאפסנים תחת עסיסי בחתיכת בד בלי לגרום לאף אחד מהם נזק בלתי הפיך. וכמובן המחיר. יתרון שאסור להתעלם ממנו. במאתיים ותשעים שקלים מחיר של מכנס אחד במתאים לי יצאתי עם ארבעה!!!! זוגות. בצבעים הכי כיפיים שיש, כחול, ירוק, אוף ווייט וכתום. (המוכרת הבטיחה שהוא כתום שקט
) שווה ביקור, גם לכאלה שעדיין מהססות. ותודה לכולכן שבזכותכן השופינג הופך לאט לאט מחוויה מייסרת ויקרה למענגת במחירים שווים לכל נפש.

DREAM111

New member
היי לוחשת

כמה כייף לקרוא דברים כאלה יפים. את יודעת אולי את שם החנות שקנית בה את החולצות
אולי על השקית יש את השם והכתובת כך שאוכל לפרסם את שמם גם בפורום
שמחה שנהנית ותמשיכי להנות מהקניה שלך.

FrooTeLa

New member
איזה כיף לקרא את כל זה

אני יודעת את ההרגשה אחרי שיוצאים מציפי!
פשוט נהדר. ואנג'ל באמת נחמדה אבל אני אוהבת את מיטל.. נראה לי ככה קוראים לה.. או ליטל... לא זוכרת היא שמנמונת, ואני ממממש ממממש אוהבת אותה!!
תמיד שאני באה היא שם ותמיד עוזרת כמו שצריך, יש לנו אותו סגנון בידיוק והיא מתוקההה גרר לאכול אותה!

גלינקה

את לא מאמינה איזו אקסהיבציוניסטית נהייתי אני מורידה את המחשוף ומעלה את החולצה בכל פינת רחוב אפשרית חברה שלי כבר לא מוכנה להסתובב איתי יותר כי איך שאנחנו נפגשות ישר אני מתפשטת כדי להראות לה את החזיה החדשה שהיא עוד לא ראתה :))) מלכה את. נ.ב. כשמגיעה קולקציה חדשה אני מקווה שאת יודעת למי לשלוח מסר אישי

תחזיקי לי אצבעות......./images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

גם של הרגליים .........
נמצאת כרגע במו"מ עם חברה שמייצרת חזיות מ-ה-מ-מ-ו-ת עד מידה FF. הם פשוט דורשים מחיר אסטרונומי (ועוד ביורו) על כל חזייה. כשראיתי את הקטלוג שלהם, נכנסתי לשוק אוסמוטי.
אם לא הייתי על הריצפה, הייתי נופלת מהכיסא.....
מה שראית אצלי זה כאין וכאפס לעומת מה שהם שמייצרים.....!!!!!!!!! איידע אותך ואם דרים תסכים אפרסם כאן גם דגם אחד או שניים. אינשאללה, גל

DREAM111

New member
גל אם אני אסכים../images/Emo35.gif אם../images/Emo35.gif

לא אם אלא בטח תפרסמי בשביל מה אנחנו כאן
כל הזלת ריר יעילה וטובה לנו אז קדימה ממתינים.

DREAM111

New member
תות תתחדשי עשית לי את היום

אמרתי לכולם מהבוקר היום זה יהיה יום טוב והנה את מוסיפה לי. המשפט סיום שלך "תודה לכולכן שבזכותכן השופינג הופך להיות לאט לאט מחוויה מייסרת ויקרה למענגת במחירים שווים לכל נפש". היה שווה הכל.
תהני מהקניה שלך ומהכתום השקט.

../images/Emo24.gif

אני מודה לך על היוזמה הנפלאה הזו, מאגר המידע הענקי, ההמלצות של הבנות והשיתוף המקסים שיש כאן גם עושה נפלאות לכיס וגם לקבלה העצמית ומצב הרוח הטוב. מהיום שמצאתי את הפורום הזה אני לא מפסיקה לקנות ולחייך. תודה.

למעלה