ועוד קצת על זוגיות...
שלום חברים יקרים. תרשו לי להחזיר אותכם לענייני הזוגיות, הנושא הזה מאוד מעניין אותי, ואולי גם אותכם. אחרי כל הנסיונות לבנות מערכת יחסים ראיתי תגובות שונות לנשאות שלי. בסופו של דבר אמרתי, אני צריך למצוע נשא אחר ולבנות איתו את היחסים. ובאמת איזה רעיון נפלא, לא צריך לפחד להדבק, כמובן לשמור על המין הבטוח כדי לא לפגוע אחד בשני, אבל גם בטח אין את הפחד הזה וכל הדברים שמסביב. יאללה, יצאתי לדרך, רק להכיר נשא ולהיות מאושר. פוגש בחור מקסים, שווה להיות נשא כדי לצאת עם אחד כזה
מסתבר שהוא טרי מאוד, מלא פחדים וחרדות, עמוק בארון בנוסף לכל. טוב, זה בטח שלא יעבוד. אחר לא עושה חשבון לאף אחד, מאוד פטוח ואחלה נשמה, אבל לא נראה לי שהוא בדיוק הטעם שלי. אין מצב שאני נמשך אליו. וואללה, חברים, רק הסתבחתי פה. מסתבר שהדרישה שיהיה נשא היא לא הדרישה היחידה. צריך גם שיהיה ככה וככה ולא יהיה ככה או ככה. מה דעתכם? האם אצם העובדה שאני נשא אומר שעלי לצמצם את הדרישות ולהסתפק במה שיש? מאם זה יהיה הוגן ביחס לצד השני? יאנו, אני איתך כי אין לי ברירה... מה דעתכם?
שלום חברים יקרים. תרשו לי להחזיר אותכם לענייני הזוגיות, הנושא הזה מאוד מעניין אותי, ואולי גם אותכם. אחרי כל הנסיונות לבנות מערכת יחסים ראיתי תגובות שונות לנשאות שלי. בסופו של דבר אמרתי, אני צריך למצוע נשא אחר ולבנות איתו את היחסים. ובאמת איזה רעיון נפלא, לא צריך לפחד להדבק, כמובן לשמור על המין הבטוח כדי לא לפגוע אחד בשני, אבל גם בטח אין את הפחד הזה וכל הדברים שמסביב. יאללה, יצאתי לדרך, רק להכיר נשא ולהיות מאושר. פוגש בחור מקסים, שווה להיות נשא כדי לצאת עם אחד כזה