ועוד קצת דירוגים...

ועוד קצת דירוגים...

אני מניחה שלכל אחד מאיתנו יש פינה חמה בלב לחיפושיות הבריטיות, או אפילו יותר מזה. ואני יודעת שזה קשה אבל..תקראו לזה- הכנה לאתגרים שבחיים (הו, כמה מלודרמטי). אז ככה...מה הם חמשת שירי הביטלס האהובים עליכם ביותר?? אבל הכי הכי! כששאלתי זאת את עצמי, לקח לעצמי בערך חצי שעה עד שנוצרה ה-הרשימה. **זה מזכיר ליאתהפרק ההוא בחברים- שהם החליטו על חמש נשים מהקולנוע איתן הם רוצים לעשות סקס, ואז עד שלרוס היתה רשימה גמורה, אותה הוא הכין וציפה בפלסטיק והכל..אז- הוא פגש בבית קפה את הכוכבת שהוא ממש רצה לשים, וצ`אנדלר אמר לו שאין סיכוי שהוא יפגוש אותה. אוף! :). נו, מילא** חמשת שירי הביטלס האהובים עליי ביותר- 1. here comes the sun - אין. פשוט שיר מקסים! הכי יפה בעולם! 2. ticket to ride - שיר שתמיד באלי לזעוק, ובכל מצב אני יכולה לשיר אותו. 3. get back- כי פשוט ככה! לשמוע ולהתאהב! 4. let it be- המילים, המלודיה, האווירה, הכל! 5. yesturday - נו, do i need to say more?!?! אז זו הרשימה שלי... מה שלכם?? עד העונג הבא, נעמה.

kirk hammet

New member
אוי ואבוי לי

אני שונא את yesterday , השיר הכי שנוא עליי שעליהם ... טוב אז הנה הרשימה שלי .... לא בהכרח בסדר הזה 1-obladi oblada 2- come together 3- eleanor rigby 4- twist and shout (גוד , איי לאב דה סיסקטיז !) 5- חלקים , רק חלקים , מהשיר הארוך אך חביב ביותר - abbey road medley

הממ...קשה !

וואי, זה באמת קשה... אוקיי, זה פחות או יותר הדירוגים שלי אבל אני לא סגורה על זה : 1. hey jude - איך אפשר לא לאהוב אותו ??? 2. let it be - שיר קלאסי ביותר 3. yesterday - לא ברור לי איך אפשר לשנוא אותו !!! 4. penny lane - שיר שתמיד גורם לי לחייך 5. help - סתם כי יצא לי להזדהות איתו דיי הרבה פעמים... הסיקסטיז זה אכן שווה אבל יש לי חיבה בלתי מוסברת דווקא לאייטיז... נו מילא. זה עדיין היה ממש כיף !

וואלה, שכחתי לגמרי את קאם טוגד`ר!

איך יכולתי?! גררר קאם טוגד`ר היה השיר בגללו התאהבתי סופית בביטלס. לא, זה היה הנה באה השמש. ארליך- אתה באותו ראש כמוני! באמת הנה באה השמש- הוא פשוט. אין, אי אפשר לתאר במילים! אחד השירים הכי מקסימים בעולם. בכלל, מהביטלס אפשר לפתוח מלא נושאים לדיון! :) ואגב, פנתר- אני חייבת לתקן אותך--- ``דמיינו`` הוא לא שיר של הביטלס, כפי שכבר תוקן לפניי- הוא של ג`ון לנון לבד, והוא נכתב אחריי הפרידה. ומי אמר כאן יוקו אונו מוות? (אני נהיית סנילית פחד! טוב, תבינו, בגילי המופלג..:)) ארליך? זה היית אתה? עוד מכנה משותף!!! היא המכה המוקדמת של קורטני לאב...

תתפלאי,

אבל אני דווקא לא אוהבת את היי ג`וד, ארוך מדי בשבילי, ארוך להחריד, עד כדי כך שאני עלולה ליפול לתרדמת ולא לקום לעולם.

erlich

New member
נעמה!!!!!!!!!!!!

את גדולה מהחיים!!!!! אני מת על הביטלס!!!! הם הסיבה שהתחלתי לנגן!. רציתי להעלות את השאלה הזאת מלפני כמה זמן, אבל לא חשבתי שמישהו יגיב. לא יודע למה, משום מה לפעמים נראה לי שאף אחד לא אוהב אותם, ואם שומעים אותם אז זה איזה טראס או רמיקס מפגר שהורס את היופי של השיר. אז נעבור על שאר דברי ההל והשבח לחמישייה המופלאה והנה חמשת השירים שלהם: אה, ולפני זה אני רק רוצה להוסיף שזה מאוד משתנה זה נתון למצב הרוח שלי. אז ככה: 1. here comes the sun אין מה להגיד ההתחלה האקוסטית המדהימה, הקצב, והסיום הנהדר. שיר לכל בוקר :))))) 2. octopus garden שיר מאותו אלבום שיר ``ילדים`` נהדר. 3. something גם כן מאותו אלבום אחרון (יוקו אונו = מוות מוות מוות, והמבין יבין). פשוט מדהים. 4. let it be למה? ככה! 5. revulution פשוט השיר והביצועים השונים שלו מעולים ואי אפשר לתאר מה המשמעות שלו עושה לי. ובנוסף אני יודע שזה של ג`ון לנון ונכתב אחרי הפרידה הכואבת (יוקו אונו = מוות מוות מוות) אבל הוא פשוט עושה לי את זה כל פעם שאני שומע אותו (לא עובר חצי שבוע בלי שאני אשמע או אנגן אותו) וזה כמובן imagene תודה, ארז. נ.ב. עד העונג הבא.... :)))))))

Panther

New member
השירים:

זה לא דווקא לפי הסדר הזה, אבל הנה זה: 1. All you need is love 2. Let is be 3. Imagine 4. Hey Jude 5. Hello, goodbye

הרשימה שלי

אין לי כוח לכתוב באנגלית אז: לוסי בשמיים עם יהלומים (בגללו התחלתי לאהוב אותם) עזרה (השיר שאני כ``כ מזדהה איתו) תנו לזה להיות אתמול הופלדי הופלדה (מוזר אני יודעת...)

מכורת הביטלז ענתה:

ללא ספק: 1. Lucy In The Sky With Diamonds 2. Michelle - זה השיר שלי!!! שלי שלי שלי שלי!!! 3. Strawberry Fields Forever 4. Helter Skelter 5. Yesterday. אבל כמעט כל השירים של ביטלס יפיפיים. לנו יש את ``1`` על ויניל. נה נה נה נה.

Orens

New member
אני אגיב...

אפילו שאני לא תיכוניסט כבר. ואפילו שהשאלה הזאת כל כך בסוף של הדף שאף אחד כבר לא יקרא את זה. בכל מקרה, לא לפי סדר מסויים: Yes It Is Run For Your Life That Boy I Am The Walrus Across The Universe

למעלה