ועוד צעד קטן

אמא לבן

New member
ועוד צעד קטן

חבריי, בניגוד להודעתי הקודמת, אני חשה מחוזקת ונכונה יותר. ברצוני לומר לכם שבעקבות תגובותיכם החכמות והחמות החלטתי לגשת לבני. ניגשתי לחדרו ואמרתי לו עד כמה אני אוהבת אותו. שאלתי באם הכל כשורה בחייו. הוא ענה לי "אני עוד חושב על דברים ואז אספר לך" ואז הוסיף "תודה". התרגשתי מתודתו עד אין קץ. בסתר, במטבח, מחיתי דמעה. הרגשתי שצעד קטן אך חשוב נעשה ביננו. ומילה אחת נוספת והפעם על מכתבו של אספסוף. על רגישותו וכתיבתו המדוייקת. אני אכן מודה בכל יום שעובר כי אני עדיין מבולבלת מהמצב אליו נקלעתי. אני בהחלט מכריזה, כדבריו של האספסוף כי אני "מבולבלת גאה". בילדותי, המילה "הומו" היוותה קללה. בחבורה הקרובה בנעוריי היינו מצחקקים על כל גבר, שהראה סממנים "נשיים". בבגרותי, כאשר פתחתי צוהר לעולמכם, באמצעות מסך המחשב, גיליתי עד כמה גדולה אנושיותכם וכמה כל אחד מכם הוא ברכה. אני חוזרת ומודה למאי, לדרור, למרקו וללירוי על מסריהם האישיים - מלאי התבונה והחום. ולכולכם על תגובותיכם.

אמא יקרה לי

תגידי, בא לך לאמץ אותי? קודם כל אני בן 14... לא כתבת בן כמה הבן שלך! הייתי רוצה לדעת עכשיו, את צריכה לדעת שעשית דבר ממש טוב, אמא שלי העיפה אותי מהבית כשהיא גילתה (קצת פחות מחצי שנה) קיללה אותי רק בגלל הדעות הקדומות. היא אף פעם לא ביקשה סליחה על כלום... רק שתדעי שהרבה גייז היו רוצים אמא מבינה ותומכת כמוך, אבל אם את באה ושואלת את הבן שלך שאלות כאלה, תאמיני לי שהוא מרגיש לא נוח. אני אומר- תני לו זמן! זה יפתור הכל! מי יודע, אולי הוא עכשיו קורא את ההודעה שלך, ומבין עד כמה את מצטערת... שיהיה רק בהצלחה! LOVE רותם

details, details (לכל הטיפשים-פרטים

אז ככה... הכל התחיל לפני חצי שנה בערך... הייתי בקשר טלפוני עם איזה אחד תל אביבי (אני ירושלמי) אמא שלי שדי חשדה צוטטה לשיחות... כל הזמן התעצבנתי עליה אבל היא המשיכה... הקיצר, עוד לפני שהתחלתי ממש להיכנס לכל הקטע (לדבר ולפגוש אנשים) רבנו הרבה... יום אחד ראיתי הכי גאים שיש והיא קלטה אותי... אחרי זה הזה שדיברתי איתו התקשר ואז זה היה "הקש ששבר את גב הגמל" היא התחילה לצעוק "מה אתה מדבר עם בנים? אתה הומו?" אמרתי לעצמי שנמאס לי לשקר ואמרתי לה כן, אז היא אמרה "חולה איידס, הומו, מגעיל, דוחה" וכו´ (אני אחסוך מכם את השאר)... היא אמרה שאני יעוף מהבית שלה, שאני ידביק אותה באיידס. בכיתי הרבה באותו לילה... אמא שלי, שאני בשר מבשרה, לא מקבלת אותי. דודה שלי באה יומיים אחרי זה ולקחה אותי לבית שלה... היא ידעה כבר שאני גיי חודש לפני... הייתי אצלה חודשיים, ולצערי חזרתי הביתה לא דיברתי עם אמא שלי כשהייתי אצל הדודה... היא לא התקשרה אפילו לשאול עליי כלום... פשוט נתק מוחלט... כשחזרתי היא ניתקה את הקו בבית, ולאחי עכשיו יש קו. אחי,גדול ממני בשנה, גם הומופוב. הוא אבל מנסה להדחיק את זה שאני הומו... עכשיו אני נכנס לחדר שלו כשאף אחד לא בבית, וגולש באינטרנט... אני מקווה שמשהו יקרה, ושאני יעוף כבר מפה... אני לא יכול להמשיך לחיות בבית הזה יותר... וזהו, זה כל הסיפור... LOVE רותם

לירוי25

New member
קצת על ההורים..

אני אמנם עדיין לא הורה אבל בהקשר למה שחמוד בטירוף (מה יהיה עם הניק הזה??) כתב לגבי אמא שלו, חשוב שנבין כמה דברים: קודם כל בשביל הפרוטוקול אני חושב שמה שאמא שלך עשתה באמת לא לענין, כי לא משנה כמה היא כועסת אתה עדיין הבן שלה בין אם היא רוצה או לא. דבר שני יצא לי בחודשים האחרונים לבקר מספר פעמים בקבוצת התמיכה להורים שמתקיימת פעמים בחודש באגודה. מה חיפשתי שם? תשובות ותמיכה. את מרבית שנותי מאז שיצאתי מהארון בגיל 17 ביליתי בכעס על ההורים שלי על שלא ניסו להבין, לתמוך, לשאול, לקבל. תארתי לעצמי שקשה להם אבל עדיין, האשמתי אותם בפרימיטיביות! מרגע שהגעתי לקבוצה פתאום ראיתי הכל באור אחר לחלוטין! פתאום עמדתי מול קבוצה של הורים, מבולבלים, כועסים, כואבים, שפשוט לא יודעים איך לאכול את הענין. מאיזה כיוון או צד להסתכל עליו. פתאום הבנתי שחוסר הפתיחות של ההורים שלי היתה גם קצת באשמתי! מעולם לא ממש דברתי איתם על הנושא, מעולם לא ניסיתי להבין אותם, לספר להם. מאחר ושתקתי כל השנים ולא טרחתי לפרט יותר מידי על חיי הם נאלצו להסתפק בהשערות ותהיות לגבי חיי. חשוב שנזכור דבר אחד פשוט - ההורים שלנו גדלו בתקופה אחרת, מה שנראה הכי טיבעי בעולם עבורנו אינו כך עבורם! כשאמא שלי היתה בגילי וחברה טובה שלה נכנסה להריון בטרם החתונה אבא שלה ואחיה כסחו אותה במכות ושברו לה את היד! כל הרחוב שמע אותה צורחת! ואף אחד לא עשה שום דבר כי סקס לפני החתונה היה איסור בל יעבור ועל הבחורה לשלם על מעשיה. פרימיטיבי? אולי, אבל זאת התקופה בה הם התחנכו ואילו הערכים והנורמות שהם ספגו. אז רותם, במקום לכעוס על אמא שלך, קח אותה לשיחה, קשה ככל שהיא תיהיה, דבר איתה, תסביר לה. תראה לה שעצם היותך הומו לא הופך אותך לשד עם קרנים אשר מנסה לפתות ילדים בגן עם סוכריה שאינה נגמרת! קצת חומר למחשבה. איתי

למעלה