ועוד פעם מגיע סוף שבוע

אין שם19

New member
ועוד פעם מגיע סוף שבוע

ועוד פעם צריך לחשוב ולהחליט לבד, איפה אנחנו שבת. מציתי את ההורים שלי מציתי את חמי וחמותי זהוווווווווווווווו הוחלט נשארים בבית שבת
שבת שלום

אתה בטוח ?

שבת זה הזמן להתלכדות לא להתבודדות , הקטנים נרדמים מוקדם אולי תזמין אליך השבת , כך שתהיה בחברה טובה אני ידעת מה זה לעשות שבת לבד לא לא נחמד, רק הקירות שלי כולים לספר לך כמה דמעות הם ראו בשבתות שלי לך להתארח או לחילופין תארח אנשים אצלך אפילו כאילו מהישוב שלך

גם אם אתם הולכים לארוחות אצל חברים

תתפנק בדברים הקטנים: תותים, ספר טוב, עוגה משובחת מהקונדיטוריה. וקח את הזמן לליכוד ובנחת משפחתי. לא מקנאה בך על ה'פעם הראשונה' אבל יהיה סביר והשבתות שיבואו אח"כ יהיו הרבה יותר טובות. כל הכבוד!!! אני גאה בך.

אין שם19

New member
זה לא פעם ראשונה שאנחנו בבית

הייתי רוצה שנהיה יותר בבית אבל גם פעם ב... זה גם טוב לנו. שבת שלם

שתהיה לך שבת נהדרת

שולחת לך ים של אהבה וכוחות ותזכור שאתה לא לבד כי אתם יחד בבית שלכם ,אתה ושני המקסימים שלך שאוהבים את אבא שלהם ומיום ליום הם גדלים מול העיניים שלך , ולומדים לדבר איתך שבת מבורכת לך אבא תרנגולת, לך ולאפרוחים המתוקים שלך

מזל טוב לבנך

שמחה לשמוע שאתה נהנה עם ילדייך בביתך. שתעבור לכם שבת כייפת

מזל טוב לבן של אין שם

שנתיים ימים חלפו מאז שנולד הנסיך שלך תומר הבן הקטן שאוהב אותך שגדל בחיקך מאחלת לו חיים טובים ומאושרים שפע בריאות וסיבות לחגיגות טובות ומשמחות הזמנתי את החבורה שתבוא לשמח אותו ביום הולדתו הכנתי לו מספר שירי יום הולדת בבקשה תשמיע לו

למעלה