ועוד פעם זה קרה..

ilovem

New member
ועוד פעם זה קרה..

עוד פעם אני משועממת. ועכשיו ברצינות- יכולתם לצפות את זה. אני ת מ י ד משועממת... אז אני יושבת ושומעת מייקל וכאלה אבל בכל זאת! חברה שלי חוזרת היום מצרפת...יום איך שאני התגעגעתי אליה... עכשיו אין לי אפילו כוח בכדי להיות מצחיקה, אני מצטערת רואי... שמעתם שיש אתר אחד שהוא כביכול אתר אוהב מייקל, ובאתר הזה אישרו את הכתבה של ה"מירור" שבה היה כתוב שמייקי מסומם ואכוהוליסט. נפלתי לריצפה מרוב צחוק. אני יכול לדמיין את מייקל שיכור ומסומם: מייקל: היי, אני עף! תראו איזה פיטר פן אני! אני: מייקל רד מהשולחן! מייקל אתה עוד תי....ב-ו-ם...מה אמרתי לך? תראה מה עשית עכשיו? מייקל: awww! תראו תראו אני מהלך על הירח...*מוונוקינג*... אני איש הירח! אני: אולי אתה באמת מכוכב אחר, אבל זה בטח שלא הירח... מה עובר עליך? מה לקחת? מייקל: סתם, היו פה כל מיני אנשים נחמדים שהציעו לי לעשן כל מיני דברים מגניבים...ועכשיו אני מסוווווחרררר.......תראו אותי מסתובב..*נופל לריצפה* וואו, כל העולם מסתובב סביבי, תמיד ידעתי שאני מרכז היקום, אבל עד כדי כך? אני: מייקל, די להיות מגלומן. מייקל: איפה ג´ורדי הנחמד הזה? אני רוצה לשחק איתו. אני: מייקל! למה אתה צריך אותו? אני פה... מייקל: אבל את...את...א-י-ש-ה! אמא´לה!!! נשים-פויה. חוץ מזה- אני ביישן. אני: אז איך פרינס ופאריס נולדו? מייקל: שוש! אסור לדבר על זה...לקירות יש אוזניים *מצביע על הקירות* ואם מישהו שומע? אני: מי? מייקל: שוש! טומי מוטולה שומע הכל... אני: מייקל, בוא, בוא נלך להשכיב אותך לישון... מייקל" וספרי לי סיפור? אני: בטח בטח, רק לך לישון כבר...

ilovem

New member
תקשיבו, חשבתי לעצמי...

אולי...גם אני אכתוב טור אישי? כאילו, לא כמו של עדי, כי אין לי כל כך הרבה דברים להורדה. אולי הטור שלי יהיה יותר כתוב? כאילו סתם דברים משעשעים על מייקל, חדשות לגביו, אולי איזה אתר שניים כל שבוע, וראיונות שהוא עשה או משהו? סתם, טור כתוב, שיהיה לי משהו לעשות, ולכם משהו לקרוא. טוב, מישהו מעוניין שאני אעשה טור כזה, או שהוא מיותר לחלוטין כי אתם כבר יודעים הכל על מייקל ואין צורך?

ilovem

New member
חשבתי לעצמי...

אולי...גם אני אכתוב טור אישי? כאילו, לא כמו של עדי, כי אין לי כל כך הרבה דברים להורדה. אולי הטור שלי יהיה יותר כתוב? כאילו סתם דברים משעשעים על מייקל, חדשות לגביו, אולי איזה אתר שניים כל שבוע, וראיונות שהוא עשה או משהו? סתם, טור כתוב, שיהיה לי משהו לעשות, ולכם משהו לקרוא. טוב,מישהו מעוניין שאני אעשה טור כזה, או שהוא מיותר לחלוטין כי אתם כבר יודעים הכל על מייקל ואין צורך?

NoodleIsCute

New member
חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחח למה אין איקון שמתפוצץ מצחוק???? אין עליך! את גדולה!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
גדול!

shourka

New member
יעלי!!!

זה גיל יש לי בעיה לקרוא את ההודעות שלך במסרים אז תשלחי לי פשוט אימייל או-קיי ג´ינג´ית?

ilovem

New member
אין, אין,

המחשב שלי מסרב לשלוח לי אי מיילים! הוא אומר לי שהמייל שלך לא קיים! אתה יודע כמה פעמים כבר כתבתי את אותו המכתב וניסיתי לשלוח אותו במייל? אולי מיליון..אתה יודע מה? עזוב מיליון....אולי מיליארד! טוב, אתה יודע ת´מייל שלי, שלח לי מייל ניסיון, ונראה איך המחשב האידיוט יגיב...

ilovem

New member
פששש......

אני רואה שאפילו במצבים לא מצחיקים שלי אנשים צוחקים..או שזה בכי? אי אפשר לראות מבעד למסכת הדמעות...
טוב, אם רוזי אודונל חושבת שהיא מצחיקה ופצחה בקריירה, למה שאני לא אהיה סטאנד אפיסטית?!

ilovem

New member
בואו נעשה פה טרור!

אני משועממת! אולי אני אעשה פה איזה טרור קטן וחמוד?

ilovem

New member
walla......

לא שמתי לב שאת פה. למה צריך קורבנות? זה גם יכול להיות טרור לא אלים.

ilovem

New member
שווה, שווה מאוד.

העיקר שאני אהיה משועשעת! (הנרקסיסטיות והמגלומניות שלי עוברות אפילו את גבולות המייקל! תראו מה המחליף צבעים הזה בלי אף לימד אותי! פויה! איכסה! )

ilovem

New member
נו! לדבר עם עצמי זה משעשע אבל

לא מספק! אני צריכה איזה דו שיח קטן בחודש בכדי לשמור על מעט השפיות שנותרה לי!

ilovem

New member
כן, כן, כן?

* פורצת בבכי* אז רק שתדעי ש.... ש.... בו לך!

למעלה