ועוד סקר....

• פותח הנושא mcrlz
  • פורסם בתאריך

mcrlz

New member
ועוד סקר....

איזה קליפ של מראיה אתם הכי אוהבים? אני אישי הכי אוהבת את באטרפליי קליפ משגע!!

roimc

New member
זה כל הזמן משתנה

אני חושב ש-BREAKDOWN הוא הכי טוב שלה... אבל גם HONEY, MY ALL, HEARTBREAKER, DREAMLOVER, I STILL BELIEVE ועוד מלא... בכל מקרה כל הקליפים של מריה מעולים. אה כן וגם ALWAYS BE MY BABY ו-FANTASY...

MCRulz Liron

New member
ל - BUTTERFLY יש קונספט נחמד אבל

אוי ואבוי למעצב שיער שלה בקליפ הזה... נראה לי היא נרדמה על פן על הראש.... והמאפרת התאבדה.... סתם, קליפ חמוד. הקליפ האהוב עלי... CAN´T LET GO ו - Honey Remix.

omris

New member
lmao .. דווקא butterfly ??:)) הקליפ

הכי נוראי שלה !!! יש לה מלא קליפים טובים .. קשה לבחור .. אין ספק שבראש ובראשונה זה Heartbreaker ..
אבל יש גם את Honey שזה קליפ מצויין ואת Always Be My Baby שהיא מדהימה שם .. ואת Can´t Let Go שזה קליפ מדהים וכנ"ל לגביי Anytime You Need A Friend .. שניהם בשחור לבן :) קיצקץ, Heartbreaker הוא אחד הקליפים הכי טובים שלה to come ..

nadav26

New member
מממ...MY ALL

אני חושב שמאז תק´ BUTTERFLY חל שינוי עצום אצל מאריה ביחס לקליפים שלה, שהפכו להיות הרבה יותר מעוצבים אסטתית ופשוט קליפים טובים. מאוד אהבתי את הקליפ של BUTTERFLY ואפילו יותר את MY ALL שהוא פשוט קליפ יפהפה. הצילום שם פנטסטי, מאריה נראית מדהים, קליפ ממש טוב.

eranmc

New member
אמממממ.....

בתקופה הישנה Love takes timé, Fantasy. מהתקופה החדשה... ברור וידוע 1. loverboy 2. honey/heartbreaker 3. breakdown

galmc

New member
ברור ש- honey!!

Eליפ ע-נ-ק!!!!!!! הפעם שהאיח נראתה הכי טוב מאז שראיתי אותה זה ב- honey! וגם אחי היה מכריחל אותי לראות את הקליפ שכהייתי בכיתה ב, אז הוא אהב אותה :)

galmc

New member
אממ שניה תן לי לחשב

או ג או ד זה היה ממש מזמן, הוא היה מכריח אותי לצפות בקליפ הזה ברצף, הוא פעם איים עלי במכות :) ואז ראיתי פעם אחת את הקליפ איתו בכיתה ו, וגיליתי שזה הקליפ שהוא הכריח אותי לראות וצחקתי עליו, כי הוא התלונן שאני מכריחה אותו לראות דברים עליה :) ומצאתי את השם של החנות שבה קניתי את הפוסטר- אכן היא רון-בי

Sharonnn

New member
...

אני הכי אוהבת את הקליפים של: My all The roof Honey Love takes time Heartbreaker Breakdown Anytime you need a friend Thank god I found you- Remix My all-Remix זה מה שעלה לי לראש בכל אופן...

Sharonnn

New member
האאא... ועוד קליפ אחד שהייתי חייבת!

I STILL BELIEVE REMIX-PURE IMAGINATION

למעלה