דונלדאקית101
New member
../images/Emo67.gif
להקה אהובה: מבצעים ושות' ספר אהוב: רודף העפיפונים סופר(ים) אהוב(ים): טים גרין צבע אהוב: זה משתנה בהתאם למצב הרוח, כרגע שחור! פריט לבוש אהוב: החגורה השחורה שלי איבר שהכי מושך אותך: נחיריים
אתה שמח כש: ממממ.....כשאני לא עושה טעויות. אתה מרגיש בודד כש: כשיש לי זמן לחשוב. האם אתה חושב יותר מדי: כשאני בבית אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: רחוק מכאן אדם מפורסם שפגשת: נטליה אוריירו האם יש לך אילו שהם חרטות: כן קפה אהוב: של עלית האדום ריח אהוב: אלווין שלי מה מכעיס אותך: שלא מבינים אותי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: ממ .. שרה שרה שיר שמח. האדם שעושה לך הכי טוב: .................. סגנון מוזיקה אהוב: פעם הייתי אומרת "הכל חוץ ממזרחית" אבל יהודה סעדו שר מזרחית ואני מתה עליו. חדר אהוב בבית: החדר שלי והמקלחת! מקום אהוב בעולם: החדר שלי מקצוע שנוא: מתמטיקה מורה אהוב: אין חיה כזאת אוהב את בצפר?: מזה? נרדם בשיעורים?: בלה בלה מעשן?: כן אבל בתהליכי גמילה נפגע (רגשית) בקלות?: תלוי ממי נותן מעצמך?: תלוי למי אוהב לפוצץ נייר בועות? כןן לועס דברים? תגדירי 'דברים אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: חח לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: מן הסתם אוהב לצחצח שיניים?: כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן קונה צרובים\\צורב?: צורבת אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: כשיש לי אפשרות בתול?: לא נקשר לחפצים?: תלוי איזה וממי הם אוהב חולצות גזורות?: כן גופיות?: פחות אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: חח לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: באמצע רוב הזמן - קר לך או חם לך?: כשרוב הזמן זה קיץ אז חם, כשרוב הזמן זה חורף אז קר. ילדותי?: נדמה לי חולם בהקיץ?:חולמת בכלליות.
להקה אהובה: מבצעים ושות' ספר אהוב: רודף העפיפונים סופר(ים) אהוב(ים): טים גרין צבע אהוב: זה משתנה בהתאם למצב הרוח, כרגע שחור! פריט לבוש אהוב: החגורה השחורה שלי איבר שהכי מושך אותך: נחיריים