:) ועוד סקר גנובבב

../images/Emo67.gif

להקה אהובה: מבצעים ושות' ספר אהוב: רודף העפיפונים סופר(ים) אהוב(ים): טים גרין צבע אהוב: זה משתנה בהתאם למצב הרוח, כרגע שחור! פריט לבוש אהוב: החגורה השחורה שלי איבר שהכי מושך אותך: נחיריים
אתה שמח כש: ממממ.....כשאני לא עושה טעויות. אתה מרגיש בודד כש: כשיש לי זמן לחשוב. האם אתה חושב יותר מדי: כשאני בבית אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: רחוק מכאן אדם מפורסם שפגשת: נטליה אוריירו האם יש לך אילו שהם חרטות: כן קפה אהוב: של עלית האדום ריח אהוב: אלווין שלי מה מכעיס אותך: שלא מבינים אותי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: ממ .. שרה שרה שיר שמח. האדם שעושה לך הכי טוב: .................. סגנון מוזיקה אהוב: פעם הייתי אומרת "הכל חוץ ממזרחית" אבל יהודה סעדו שר מזרחית ואני מתה עליו. חדר אהוב בבית: החדר שלי והמקלחת! מקום אהוב בעולם: החדר שלי מקצוע שנוא: מתמטיקה מורה אהוב: אין חיה כזאת אוהב את בצפר?: מזה? נרדם בשיעורים?: בלה בלה מעשן?: כן אבל בתהליכי גמילה נפגע (רגשית) בקלות?: תלוי ממי נותן מעצמך?: תלוי למי אוהב לפוצץ נייר בועות? כןן לועס דברים? תגדירי 'דברים אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: חח לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: מן הסתם אוהב לצחצח שיניים?: כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן קונה צרובים\\צורב?: צורבת אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: כשיש לי אפשרות בתול?: לא נקשר לחפצים?: תלוי איזה וממי הם אוהב חולצות גזורות?: כן גופיות?: פחות אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: חח לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: באמצע רוב הזמן - קר לך או חם לך?: כשרוב הזמן זה קיץ אז חם, כשרוב הזמן זה חורף אז קר. ילדותי?: נדמה לי חולם בהקיץ?:חולמת בכלליות.

עונה ../images/Emo98.gif

להקה אהובה: Three Doors Down. ספר אהוב:
סופר(ים) אהוב(ים):
צבע אהוב: שחור. פריט לבוש אהוב: לא יודעת. איבר שהכי מושך אותך: שפתיים. אתה שמח כש: אני בהופעות של אביב גפן. אתה מרגיש בודד כש: לא יודעת. האם אתה חושב יותר מדי: לפעמים. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: לוס אנג'לס. אדם מפורסם שפגשת: יש הרבה. האם יש לך אילו שהם חרטות:
קפה אהוב:
ריח אהוב: הבושם שלי. מה מכעיס אותך: טמטום ושקרים. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אין לי הרבה כאלה חחח האדם שעושה לך הכי טוב: אמא. סגנון מוזיקה אהוב: רוק. חדר אהוב בבית: החדר שלי. מקום אהוב בעולם: הבית שלי. מקצוע שנוא: הכל. מורה אהוב:
אוהב את בצפר?:
נרדם בשיעורים?:
מעשן?:
נפגע (רגשית) בקלות?:
נותן מעצמך?:
אוהב לפוצץ נייר בועות?
לועס דברים?
אוהב להתקלח?:
אוהב להתעטש?:
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:
אוהב לצחצח שיניים?:
אכפת לך מאיכות הסביבה?:
קונה צרובים\\צורב?:
אוהב לנסוע או הולך ברגל?:
. חוסך כסף למשהו מיוחד?:
ישן הרבה?:
בתול?:
נקשר לחפצים?:
אוהב חולצות גזורות?:
גופיות?:
אוהב לטייל?:
אוהב כפכפים?:
לובש בוקסר?:
שמש או גשם?: גשם. רוב הזמן - קר לך או חם לך?: נעים חחח ילדותי?:
חולם בהקיץ?:

עונההההההההההההה../images/Emo99.gifבתום!!

להקה אהובה: ספר אהוב:
ורוניקה מחליטה למות, מישהו לרוץ איתו, ספרי שירים. סופר(ים) אהוב(ים):
יהודית קציר, עמוס עוז, דוד גרוסמן, פאולו קואלו...יש המון?! צבע אהוב:
כחול פריט לבוש אהוב:
גופיה.. איבר שהכי מושך אותך:
המכלול..לא יודעת, הכל בה מושלם! אתה שמח כש:
כשאני איתה, כשיש אהבה מושלמת! והיום 7 חודשים! אתה מרגיש בודד כש:
היא בביתה ואני בשלי.. האם אתה חושב יותר מדי:
לפעמים כן, לא מומלץ. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:
תני לי לחשוב על זה... אדם מפורסם שפגשת:
שמעון פרס סבא שלי... חח סתם האם יש לך אילו שהם חרטות:
יש, אבל לא טוב להתמקד בהן, טוב ללמוד מהן.. קפה אהוב:
האמת, שעלית.. ריח אהוב:
של הכביסה של תום(וכבר גם שלי),אולטרה ויולט...הריח שלהה ממכררר!! מה מכעיס אותך:
כשאנשים צבועים, כשמשקרים, בורות..לא חסר. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: להיות רגישה לכל מצב(החיים למדו), שירה, אומנות.. לייעץ..להקשיב, לפלסף. האדם שעושה לך הכי טוב:
תום, מור, מורן, אמא... סגנון מוזיקה אהוב:
רוק ישראלי חדר אהוב בבית:
אה? חחח מקום אהוב בעולם:
הייתי בעולם רק בלונדון.. מקצוע שנוא:
שנאתי היסטוריה מורה אהוב:
לספרות.. האמת שאהבתי את רוב המורות שלי, אני מאלה שהמורות אוהבות, אבל יענו בקטע של חברות, שמספרות להן דברים וככה בסבבה.. לא בקטע מעצבן. אוהב את בצפר?:
לא אהבתי, מסגרת- קשה... נרדם בשיעורים?:
לא, בחיים לא.. מעשן?:
כן נפגע (רגשית) בקלות?:
תלוי ממי... נותן מעצמך?:
הכי.. שוב, תלוי למי..ולאיזו מטרה. אוהב לפוצץ נייר בועות?
הכי!!! לועס דברים?
חחח לפעמים.. אוהב להתקלח?:
תלוי מתי, לא תמיד יש כוח, אבל אין ברירה...ולפעמים רק חושבת על הרגע שלהיכנס למקלחת כבר! אוהב להתעטש?:
לא.. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:
הכי בעולם! אוהב לצחצח שיניים?:
לא, אבל יש לי שיניים מושלמות וצריך לשמור עליהן... אכפת לך מאיכות הסביבה?: |8|האמת שכן, פעם הייתי מנקה חופים... קונה צרובים\\צורב?:
כן.. אוהב לנסוע או הולך ברגל?:
לנסוע... חחח נו הגיל, חחחחחחח עלק חוסך כסף למשהו מיוחד?:
מוציא על אשתי הכל
ועל עצמי.. ישן הרבה?:
הלוואי והייתי יכולה, אבל לא.. בתול?:
לא.. נקשר לחפצים?:
לא חושבת.. אוהב חולצות גזורות?:
אני קיבוצניקית...חחח זה חוק פה
, סתם ברור שכן.. גופיות?:
הכי! אוהב לטייל?:
כן, והמוןןן אבל כשלא חם! אוהב כפכפים?:
כןןן.. לובש בוקסר?: |8|כמעט תמיד למען האמת.. שמש או גשם?:
גשםםם רוב הזמן - קר לך או חם לך?:
חםםם- באסההה ילדותי?:
לפעמים?! חולם בהקיץ?:
כמו כולם, רק שלא ממש מצליחה..

בסדר...

להקה אהובה: The Cranberries ספר אהוב: "הנה אני מתחילה"... סופר(ים) אהוב(ים): רם אורן, נעמי רגן... צבע אהוב: אדום... פריט לבוש אהוב: הנעלי פומה המעלפות שלי... איבר שהכי מושך אותך: עיניים... אתה שמח כש: אני מסטולה... אתה מרגיש בודד כש: תמיד... האם אתה חושב יותר מדי: משתדלת שלא... אבל לא יוצא לי... אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: רק בארץ... אדם מפורסם שפגשת: ראיתי הרבה, לא דיברתי עם אף אחד... האם יש לך אילו שהם חרטות: יש יש... קפה אהוב: לא אוהבת קפה, אבל אם כבר אז ארומה... ריח אהוב: רושאס, והריח של הכביסה שלי... מה מכעיס אותך: שמשקרים לי... מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: חחחחח.. יש הרבה... האדם שעושה לך הכי טוב: בועהההה (מעיין)... סגנון מוזיקה אהוב: רוק ישראלי... חדר אהוב בבית: החדר שלי כמובן... מקום אהוב בעולם: כשאני יגיע לחו"ל אני יודיע לכם... מקצוע שנוא: כשלמדתי זה היה היסטוריה... מורה אהוב: בהחלט היתה המורה שלי לתאטרון.. אוהב את בצפר?: הרבה מאחוריי... נרדם בשיעורים?: לא, היה מצחיק מידי... מעשן?: כן.. נפגע (רגשית) בקלות?: תלוי ממי... נותן מעצמך?: תמיד... אוהב לפוצץ נייר בועות? מי לא אוהב? לועס דברים? תמיד... אוהב להתקלח?: כמובן.. אוהב להתעטש?: לא... שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: זה מעצבן, כי אז היא לא ישנה טוב בלילה... אוהב לצחצח שיניים?: וואי הכי בעולם, אני מצחצחת שיניים לפחות 4 פעמים ביום... אכפת לך מאיכות הסביבה?: לא ממש... קונה צרובים\\צורב?: צורבת לבד, אבל קונה רק מקוריים... אוהב לנסוע או הולך ברגל?: אם אין לי אוטו, אין לי רגליים... חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא יודעת לחסוך... ישן הרבה?: ממש לא... בתול?: בטחחחחחחחחחחח... נקשר לחפצים?: מאוד... אוהב חולצות גזורות?: לא.. גופיות?: לא... אוהב לטייל?: לא... אוהב כפכפים?: לא... לובש בוקסר?: כן.. שמש או גשם?: עוד לא החלטתי... רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם לי תמיד... ילדותי?: מאוד... חולם בהקיץ?:לא, סתם מסטולה...

גמני

להקה אהובה: היהודים ספר אהוב: הנקמה סופר(ים) אהוב(ים): שרה אנגל צבע אהוב: שחור פריט לבוש אהוב: מכנס שחור גופייה לבנה איבר שהכי מושך אותך: ממממ...לא מגלה לך
אתה שמח כש: אני מסטולית אתה מרגיש בודד כש: לא מרגישה בודדה בחיים האם אתה חושב יותר מדי: כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: תאילנד אדם מפורסם שפגשת: הרבה מאיפה אני זוכרת האם יש לך אילו שהם חרטות: כן קפה אהוב: לא אוהבת קפה ריח אהוב: דולצה גאבנה גברים מה מכעיס אותך: שאנחנו לא מדברות מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: או או יש מלא האדם שעושה לך הכי טוב: אלי סגנון מוזיקה אהוב: ישראלי חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: תאילנד מקצוע שנוא: היסטוריה מורה אהוב: חחחחח גילה אוהב את בצפר?: בעע לא! נרדם בשיעורים?: הייתי נירדמת מעשן?: בשלבי הפסקה כבר.. נפגע (רגשית) בקלות?: כן נותן מעצמך?: שצריך אוהב לפוצץ נייר בועות? חחח מתה על זה לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן אוהב לצחצח שיניים?: מה יש לאהוב רגיל אכפת לך מאיכות הסביבה?: לא ממש קונה צרובים\\צורב?: לא צורבת לבד אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן ישן הרבה?: מלא בתול?:חחח הלוואי נקשר לחפצים?: תלוי למה אוהב חולצות גזורות?: כן גופיות?: לפעמים אוהב לטייל?: לא אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר ילדותי?: לפעמים חולם בהקיץ?תמיד

למעלה