:) ועוד סקר גנובבב

:) ועוד סקר גנובבב

להקה אהובה: ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: פריט לבוש אהוב: איבר שהכי מושך אותך: אתה שמח כש: אתה מרגיש בודד כש: האם אתה חושב יותר מדי: אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אדם מפורסם שפגשת: האם יש לך אילו שהם חרטות: קפה אהוב: ריח אהוב: מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב: חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: מורה אהוב: אוהב את בצפר?: נרדם בשיעורים?: מעשן?: נפגע (רגשית) בקלות?: נותן מעצמך?: אוהב לפוצץ נייר בועות? לועס דברים? אוהב להתקלח?: אוהב להתעטש?: שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אוהב לצחצח שיניים?: אכפת לך מאיכות הסביבה?: קונה צרובים\\צורב?: אוהב לנסוע או הולך ברגל?: חוסך כסף למשהו מיוחד?: ישן הרבה?: בתול?: נקשר לחפצים?: אוהב חולצות גזורות?: גופיות?: אוהב לטייל?: אוהב כפכפים?: לובש בוקסר?: שמש או גשם?: רוב הזמן - קר לך או חם לך?: ילדותי?: חולם בהקיץ?:

מה שהשיעמום עושה לאנשים../images/Emo9.gif

להקה אהובה:
כרגע דבוקה למטרופולין.. אצלי זה לפי הקריז.. :) ספר אהוב:
לא קוראת ספרים..
סופר(ים) אהוב(ים):
^ צבע אהוב:
שחווווווררר פריט לבוש אהוב:
כל דבר שהוא שחור! איבר שהכי מושך אותך:
בטן ועיניים אתה שמח כש:
אני רואה אותו.. אתה מרגיש בודד כש:
אני בעבודה.. בעעעעעעע האם אתה חושב יותר מדי:
לא הכי לאאא אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:
איה נאפה אדם מפורסם שפגשת:
יהודה לוי טטחחח האם יש לך אילו שהם חרטות:
לא קפה אהוב:
אייס קפה שהיתמכרתי בתקופה האחרונה.. ריח אהוב:
של עמית מה מכעיס אותך:
שומדבר מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:
לא ד'עת האדם שעושה לך הכי טוב:
עמיתתת סגנון מוזיקה אהוב:
ישראלי עופרה וכו.. חדר אהוב בבית:
שלי כמובןן מקום אהוב בעולם:
הבית שלי מקצוע שנוא:
ממממ... מורה אהוב:
ניקול "כפרה" המורה הערסית שלי חחח אוהב את בצפר?:
לרוב לא.. נרדם בשיעורים?:
באופן קבוע מעשן?:
כה נפגע (רגשית) בקלות?:
הכי לא קשה מאוד ליפגוע בי.. נותן מעצמך?:
? אוהב לפוצץ נייר בועות?
כן מכורהההההה לועס דברים?
ת=מ=י=ד זה דפקה אצלי לשבת מול המחשב ולילעוס כל דבר שזז!! בעיה:\ כל המקלות כביסה וכל עט בבית לעוסה.. חח אוהב להתקלח?:
כןןן אוהב להתעטש?:
לא! אצלי זה מתחיל ולא ניגמררררררר שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:
תמיד כשאני מיתעוררת היד שלי רדומה.. מעניין אוהב לצחצח שיניים?:
כן.. אכפת לך מאיכות הסביבה?:
לא קונה צרובים\\צורב?:
ברור שצורבתת אוהב לנסוע או הולך ברגל?:
מי לא אוהב ליסוע? חוסך כסף למשהו מיוחד?:
אוטו ישן הרבה?:
בקושי בתול?:
מהאוזן? נקשר לחפצים?:
כן, אוייי שונאת ! אוהב חולצות גזורות?:
כה גופיות?:
רק גופיות! אוהב לטייל?:
מאודדד אוהב כפכפים?:
כה לובש בוקסר?:
כה שמש או גשם?:
גשםםםםם רוב הזמן - קר לך או חם לך?:
קר! אנמית.. ילדותי?:
לא חולם בהקיץ?:
המוןן לילה טובבבבב

עונה

להקה אהובה: היהודים ספר אהוב: מסע הנשמות סופר(ים) אהוב(ים): ממממ לודעת צבע אהוב: שחור פריט לבוש אהוב: גופיות וג'ינס איבר שהכי מושך אותך: תחת ... אתה שמח כש: אני מתחבקת אתה מרגיש בודד כש: ליאל נוסע .. כמו עכשיו =-/ האם אתה חושב יותר מדי: כה אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: צצצ בעיקרון ישראל אבל נניח נו .. ממממ ג'אמייקה או ניו זילנד אדם מפורסם שפגשת: חחחחח יותר מידי ! בעקבות המקצוע ... האם יש לך אילו שהם חרטות: מממ בזמן האחרון כן ... בקשר לעבר ... קפה אהוב: קפה הפוך ריח אהוב: של אמא מה מכעיס אותך: שקרים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אומרים שהמוסיקה היא הכשרון ואהבה אינסופית התכונה ..... אני מכחישה
האדם שעושה לך הכי טוב: ליאל סגנון מוזיקה אהוב: רוק ... חדר אהוב בבית: החדר של אמא מקום אהוב בעולם: ישראל מקצוע שנוא: מתמטיקה ! בעעעעעע איזה יופי שסיימתי עם זה מורה אהוב: מממממ איציק הסטלן אוהב את בצפר?: כה מתגעגעת .... נרדם בשיעורים?: לפעמים ... מעשן?: כה נפגע (רגשית) בקלות?: כה נותן מעצמך?: כה אוהב לפוצץ נייר בועות? כהההההההה לועס דברים? -כה אוהב להתקלח?: כה אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כהההה אוהב לצחצח שיניים?: כה אכפת לך מאיכות הסביבה?: ככה ככה חחחח קונה צרובים\\צורב?: כה אוהב לנסוע או הולך ברגל?: מממ לפעמים ככה לפעמים ככה ... לאחרונה לסוע ... חוסך כסף למשהו מיוחד?: נכון לעכשיו לחופשה עם ליאל וחן בטבריה ... בגדול ... לרישיון ... ישן הרבה?: למערי לא בתול?: לא נקשר לחפצים?: כה אוהב חולצות גזורות?: כה גופיות?: כה אוהב לטייל?: כה אוהב כפכפים?: כה לובש בוקסר?: כה שמש או גשם?: גשם !!! רוב הזמן - קר לך או חם לך?: מממ בד"כ קר לי ... עכשיו יוצא מהכלל ילדותי?: במידה .. חולם בהקיץ?:המוןןןןןןןן

תשובות

להקה אהובה:אלפה בלונדי ספר אהוב:11 דקות סופר(ים) אהוב(ים):פאולו קואלו צבע אהוב:ירוק פריט לבוש אהוב:כובע איבר שהכי מושך אותך:בטן אתה שמח כש:השמש זורחת אתה מרגיש בודד כש:שושקה לא פה האם אתה חושב יותר מדי:לפעמים אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:פה בארץ אדם מפורסם שפגשת:מג'דה חח ,מוש בן ארי וזהו האם יש לך אילו שהם חרטות:לע קפה אהוב:טורקי ריח אהוב:של אדמה אחרי הגשם מה מכעיס אותך:גזענות מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:יושר האדם שעושה לך הכי טוב:אני סגנון מוזיקה אהוב:רייגאי חדר אהוב בבית:החדר שלייי מקום אהוב בעולם:סיני מקצוע שנוא:גאגרפיה מורה אהוב:אורית אוהב את בצפר?:אהבתי נרדם בשיעורים?:מדי פעם מעשן?:כן נפגע (רגשית) בקלות?:כן נותן מעצמך?: יאפ אוהב לפוצץ נייר בועות?לא לועס דברים?לא אוהב להתקלח?:ברור אוהב להתעטש?:כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:בהחלט אוהב לצחצח שיניים?:כן אכפת לך מאיכות הסביבה?:כן קונה צרובים\\צורב?:צורב אוהב לנסוע או הולך ברגל?:לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?:לא ישן הרבה?:כן בתול?: לא נקשר לחפצים?:כן אוהב חולצות גזורות?:כן גופיות?: כןם אוהב לטייל?:כן אוהב כפכפים?:כן לובש בוקסר?:כן שמש או גשם?:שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?:חם ילדותי?:לפעמים חולם בהקיץ?: הרבה

ואיי בא לי לענות....

להקה אהובה: אין כרגע ספר אהוב: אני כרסטיאנה פ סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: שחור, סגול,כתום... פריט לבוש אהוב: חולצה מסויימת שלי... איבר שהכי מושך אותך: שפתיים, עיניים גוף... אתה שמח כש: הולך לי דברים אתה מרגיש בודד כש: שלא הולך לי חחח האם אתה חושב יותר מדי: לא אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: מממ.. וואי אני צריכה לחשוב על זה אדם מפורסם שפגשת: סתם פאקצות האם יש לך אילו שהם חרטות: כן קפה אהוב: כן ריח אהוב: היפנוטיק, פאי מה מכעיס אותך: שמתווכחים איתי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אין לי כשרונות :\ האדם שעושה לך הכי טוב: קרן ומרי סגנון מוזיקה אהוב: הכל חדר אהוב בבית: שלי... מקום אהוב בעולם: ים!!!! מקצוע שנוא: הכל מורה אהוב: אין אוהב את בצפר?: לא נרדם בשיעורים?: הייתי... בגלל זה לוקחים רטלין מעשן?: כן נפגע (רגשית) בקלות?: כן נותן מעצמך?: כן המון אוהב לפוצץ נייר בועות? כן לועס דברים? מסטיק תמיד אצלי!!! אוהב להתקלח?: מאודדד אוהב להתעטש?: חחח כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן זה כואף! אוהב לצחצח שיניים?: כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: מממ לא קונה צרובים\\צורב?: תלוי אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן... דירה... ישן הרבה?: משתדלת בתול?: לא נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: כן גופיות?: כן אוהב לטייל?: תלוי איך אני קמה אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: כן בלילה שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר ילדותי?: שצריך חולם בהקיץ?: לפעמים

יאאאלה סקר

להקה אהובה:
סווג גרדן ספר אהוב:
הארי פוטר איך לא?! סופר(ים) אהוב(ים):
בעעע צבע אהוב:
כחול ואדום פריט לבוש אהוב:
ממ..איזה חולצה אחת איבר שהכי מושך אותך:
תלוי בבנאדם אתה שמח כש:
כשקורה לי משו שמח אתה מרגיש בודד כש:
כשאני לבד האם אתה חושב יותר מדי:
אין לי כח לחשוב כבר אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:
דרום אמריקה אדם מפורסם שפגשת:
פגשתי המון האם יש לך אילו שהם חרטות:
כמו לכל אחד.. קפה אהוב:
קפה שחור ריח אהוב:
רושאס ואנג'ל מה מכעיס אותך:
שמשקרים לי! מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:
אובססית נקיון! האדם שעושה לך הכי טוב:
לא בא לי להגיד סגנון מוזיקה אהוב:
עופר לוי כפרה עליו חדר אהוב בבית:
שלי מקום אהוב בעולם:
ים בלילה מקצוע שנוא:
הסטוריה מורה אהוב:
המורה לאנגלייית כפרה עליה אוהב את בצפר?:
לפעמים נרדם בשיעורים?:
לפעמים מעשן?:
כן נפגע (רגשית) בקלות?:
תלוי מימי נותן מעצמך?:
תלוי למי אוהב לפוצץ נייר בועות?
מה?! לועס דברים?
כה אוהב להתקלח?:
כה אוהב להתעטש?:
מה זההה מוי כייף שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אוהב לצחצח שיניים?:
כן אכפת לך מאיכות הסביבה?:
לא קונה צרובים\\צורב?:
צורב אוהב לנסוע או הולך ברגל?:
סקטים בלגנים חוסך כסף למשהו מיוחד?:
למסטיק בזוקה ישן הרבה?:
חופשייי בתול?:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נקשר לחפצים?:
כן אוהב חולצות גזורות?:
איככ גופיות?:
לא אוהב לטייל?:
כהה אוהב כפכפים?:
תלוי איזה לובש בוקסר?:
שנייה אני יבדוק..ממ לא.. שמש או גשם?:
מממ תלוי רוב הזמן - קר לך או חם לך?:
חם לפריצי ילדותי?:
ילדותי ובוגר חחח חולם בהקיץ?:כל הזמן בייייייייייייייייייייייי

עונה...

להקה אהובה:סינרגיה ספר אהוב:נקמה סופר(ים) אהוב(ים):אין צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב:ג'נס איבר שהכי מושך אותך:עיניים אתה שמח כש:שיש לי גימלים אתה מרגיש בודד כש: אישתי לא איתי האם אתה חושב יותר מדי: כן... אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אמסטרדם אדם מפורסם שפגשת: מירי בוהדנה האם יש לך אילו שהם חרטות: כן קפה אהוב: מקיאטו ריח אהוב: של האישה מה מכעיס אותך:כשמסתכלים על חברה שלי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב:היפה שלי סגנון מוזיקה אהוב: ישראלי חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: איטליה מעשן?: כן נפגע (רגשית) בקלות?: תלוי נותן מעצמך?: תלוי למי אוהב להתקלח?: כןןןןן אוהב להתעטש?: כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן אוהב לצחצח שיניים?: כן אכפת לך מאיכות הסביבה?:ממש לא.. קונה צרובים\\צורב?: צורבתתת אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: כההההה ישן הרבה?:כשאפשר... בתול?:לעעעעעע אוהב כפכפים?:בקיץ לובש בוקסר?:בטח שמש או גשם?:גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?:חםםםםםםםם ילדותי?:ממש לא חולם בהקיץ?:לפעמים...

יאללללה הבסבוסה עונהההה

להקה אהובה: אין לי כזאת ספר אהוב: במלחמת הסמים סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: שחור פריט לבוש אהוב: הג'ינס היפה שלי שמישהי טיפ טיפה גזרה לי אותווו איבר שהכי מושך אותך: תלוי אצל מי אתה שמח כש: שאני מבאסת מישהו אחר אתה מרגיש בודד כש: לעולם לא האם אתה חושב יותר מדי: תלוי בשביל איזה מטרה אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: איטליה אדם מפורסם שפגשת: אייל גולן אתמול שירי מיימון היום האם יש לך אילו שהם חרטות: כן קפה אהוב: נס קפה ריח אהוב: בודי שופ מה מכעיס אותך: שמציקים לי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: הכול אצלי טוב האדם שעושה לך הכי טוב: ל אפתח ת'פה כדי שלא ת'פתחו ת'עינים סגנון מוזיקה אהוב: מזרחית חדר אהוב בבית: מטבח מקום אהוב בעולם: איטליהההה מקצוע שנוא: איפה אני ואיפה בצפר מורה אהוב: לא זוכרת שמות אוהב את בצפר?: אהבתי נרדם בשיעורים?: נירדמתי מעשן?: מה? :) נפגע (רגשית) בקלות?: בכלל לא נותן מעצמך?: תמיד אוהב לפוצץ נייר בועות? מה? לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: מאוווד אוהב להתעטש?: כן זה משחרר חחח שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אוי מאוד אוהב לצחצח שיניים?: צריך לא?!?! אכפת לך מאיכות הסביבה?: והינה קונה צרובים\\צורב?: צורבת אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי מי מצטרף לנסיעה או להליכה חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: לפעמים בתול?: נייייייייייי לא נקשר לחפצים?: כן מאוד אוהב חולצות גזורות?: חחחחחח גופיות?: כן אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: תלוי איזה לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם למיצייי ילדותי?: כשצריך חולם בהקיץ?: כן כולללללללללללם לקום...יש קולה בברזים!!!

עונה. ../images/Emo11.gif

להקה אהובה: סינרגיה, הפרויקט של עידן רייכל. ספר אהוב: אין. סופר(ים) אהוב(ים): אין. צבע אהוב: שחור. פריט לבוש אהוב: גופיה שחורה. איבר שהכי מושך אותך: שפתיים, עיניים, חזה [
]. אתה שמח כש: מה שאני רוצה קורה. אתה מרגיש בודד כש: אני לא רואה את חברות שלי. האם אתה חושב יותר מדי: כן.
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: לא יודעת. אדם מפורסם שפגשת: אוהו, הרבה.
האם יש לך אילו שהם חרטות: כן. קפה אהוב: אין. ריח אהוב: בושם
. מה מכעיס אותך: שקרנים, צבועים, הקנאה שלי וכשלא מאמינים לי. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:
. האדם שעושה לך הכי טוב: החברות הכי טובות שלי. סגנון מוזיקה אהוב: הכל. חדר אהוב בבית: שלי. מקום אהוב בעולם: ניו-יורק. מקצוע שנוא: מתמטיקה, היסטוריה. מורה אהוב: נו, סיימתי ללמוד.
<ואין לי כוח לפרט על ההתאהבויות שלי במורות.> אוהב את בצפר?:
נרדם בשיעורים?: - מעשן?: לא. נפגע (רגשית) בקלות?: בד"כ לא - אבל תלוי ממי. נותן מעצמך?: כן. אוהב לפוצץ נייר בועות? לא. לועס דברים? מסטיק. אוהב להתקלח?: כן. אוהב להתעטש?: לא. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן. אוהב לצחצח שיניים?: כן! אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן. קונה צרובים\\צורב?: צורבת. [אבל קונה רק מקוריים!] אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע :) אבל גם ללכת. חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן, לקעקוע.
ישן הרבה?: לא. בתול?:
. נקשר לחפצים?: כן. אוהב חולצות גזורות?: כן. גופיות?: כן.
אוהב לטייל?: כן. אוהב כפכפים?: כן. לובש בוקסר?: כן. שמש או גשם?: שמש. רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם. ילדותי?: לא. [רק כשאני עם חברות שלי
] חולם בהקיץ?: לפעמים.

daa21

New member
יאלה עונההה!!!

להקה אהובה : ספר אהוב : משוואה עם נעלם , האלכימאי , כוחו של התת מודע , חוכמת הבייגלה , האיש שמכר את הפארארי שלו , מישהו לרוץ איתו . ... וזה לא יגמר . סופרים אהובים : פאולו קאולו ,זה מה שעולה לי אבל יש הרבה . צבע אהוב : תורקיז , ירוק , לבן , זהב , חום ברנז'ה . פריט לבוש אהוב : גופיית סבא לבנה , וג'ינס + תכשיט ("הכי פשוט הכי יפה "). איבר בגוף שהכי מושך אותך : שפתיים אתה שמח כש : קורה לי משהו טוב , כשאני יוצא לבלות , שמפתיעים אותי . אתה מרגיש בודד ש : כשלא מתקשרים אלי ... האם אתה חושב יותר מדי : יותרררר מדייי . אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם ,איפה : לוס אנג'לס , מייאמי , . אדם מפורסם שפגשת : אותי .. חחח סתם מלאאאאאאא. האם יש לך כל מיני חרטות : לא ... בעצם כן אבל לא חושבת על זה יותר מדי כדי לא להיכנס לחרדה ... קפה אהוב : כלללל סוגיי הקפה - קופי בין , ארומה , אייס קופי בעיקר . ריח אהוב : "מרי " בושם ונילה , הבושם של אהובתי . מה מכעיס אותך : שמשקרים לי כמובן , בעיקרון כל דבר חחח. מה היא האיכות ( כישרון תכונה) הכי טובה שלך : אינטליגנציה ,חוכמה . האדם שעושה לי הכי טוב: חברי הטוב ביותר , אמא , אהבה שלי . סגנון מוזיקה אהוב : במשך הזמן למדתי לקבל כל סוג של מוזיקה , חוץ ממזרחית כבדה . חדר אהוב בבית : שלי ,וגם של אחותי . מקום אהוב בעולם : לוס אנג'לס , זה מה שעולה לי לאדעת .. מקצוע שנוא : ברור שמתמטיקה ... למרות שאני רחוקה מזה שנות אוררר. מורה אהוב : מירי , בכתה א ' .. אוהב את בצפר : שאלה רטורית לאאאא אהבתי שהייתי. נרדם בשיעורים : הייתי היפייפיה הנרדמת ... מעשן : לצרי כן הרגל מגונה ... נפגע בקלות : תמיד נותן מעצמך : תמיד אוהב לפוצץ נייר בועות : לא ,אבל לפוצץ את בעלת הסקר בכיףףףף... לועס דברים : מסטיקים .... אוהב להתקלח : מי לא אוהב ,אךךך מי שהמציא את המקלחת הוא מלך ... שונאת שנירדמת לי הרגל ... אוהבת לצחצח שיניים: בטח זה מרענןן. קונה צרובים : רק שהמצב בקנטי .... ולאחרונה הוא כך ישנה הרבה : לא במיוחד אכפת לך מאיכות הסביבה : כן אבל זורקת סיגריות חופשי ברחוב בטול : בראש ובאוזןן נקשר לחפצים :חופשיי אוהב חולצות גזורות : אם הייתי גרה בעזה הייתי אוהבת גופיות : מאוד אוהב לטייל : מאוד אוהב כפכפים : כןןן לובשת בוקסר : אולי אם הייתי בוצ' שמש או גשם : גם וגם רוב הזמן קר לך או חם : קרררר ילדותי : לכל אחד יש את הקטע הזה אחרי הכל כולנו ילדותיים חולם בהקיץ : ברורררר תמיד ... יאלה ביי לכן ...

!!!!sssseeeekkkkeeeerrrrrr

להקה אהובה: NiRvaNA ספר אהוב: פינוקי מחפש חבר סופר(ים) אהוב(ים): זה שמחבר ת'בדיחות לבזוקהההה.....הוא ח-ז-ק! צבע אהוב: ירוק נזלתתת פריט לבוש אהוב: היא....
איבר שהכי מושך אותך: כל איבר שמחובר אליה בצורה זו או אחרת.. אתה שמח כש: הנרקיס פורח...הדאו ג'ונס צונח...והקומקום רותח אתה מרגיש בודד כש: כששולחים אותי לשבוע אבט"ש אול אלוון... אל תנסו את זה! בלעעעעעעט האם אתה חושב יותר מדי: מה? עוד פעם יוצא לי עשן מהראש?! אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: מתחת לבית שלך בארגז.. אדם מפורסם שפגשת: חחח...את ששי מקשת במנרווה.. ואת מאיה בוסקילה שהוציאה עלי ועל נמלה צו הרחקה...חחחח האם יש לך אילו שהם חרטות:היו...כבר התחרטתי.. קפה אהוב:קפה מחוזק... ריח אהוב: טיטניום ירוק ורושאס.. מה מכעיס אותך: ברגעים אלה ממש?? הזבוב שמדמדם לי בפאקינג אוזן.. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:שאני קיימת... האדם שעושה לך הכי טוב: הסבא מהפרסומת של ורטרס אורגינל "אני זוכר את הממתק הראשון שקיבלתי מסבא שלי", חוץ מהקטעי סניליות שלו... סגנון מוזיקה אהוב: רוקקקקק.... חדר אהוב בבית:המסדרון.... מקום אהוב בעולם:הים... מקצוע שנוא: הדסת מכונות (לא באמת למדתי את זה...זה סתם נשמע חרא..חח) מורה אהוב:את מחזירה אותי רחוק מדי...הסניליות של סבא מלפני 2 שאלות מדבקת יו נואו.. אוהב את בצפר?: חחחח אחרי שסיימתי אותו ואני לא באמת צכה ללכת אליו?? מאודדדד נרדם בשיעורים?: לא....נרמת במחששה בזמן השיעורים.. מעשן?: YeaH נפגע (רגשית) בקלות?:חופשי.. נותן מעצמך?: יותר מדי לפעמים אוהב לפוצץ נייר בועות? וואי......... היית תקופה שהייתי מכורה לזה.....אחריה בא המוסד ועכשיו אני לקראת סוף הגמילה... לועס דברים?עשב.... כמו כבשה טובה אוהב להתקלח?: לעעע... אבל פעם בחצי שנה זה מאסט.. אוהב להתעטש?:וואי!!! יו ליטל מיינד רידר...איך ידעת שזה הפאטיש שלי!? שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:תותחית! זה הפאטיש השני... אוהב לצחצח שיניים?:חובה...אחרי מקלחת... פעם בחצי שנה ככה.. אכפת לך מאיכות הסביבה?:הסביבה שסביבי.. קונה צרובים\\צורב?: מורידה ל-MP3PLAYER אוהב לנסוע או הולך ברגל?: מרחפתתתת.... חוסך כסף למשהו מיוחד?:שחרור בערבות מהכלא... ישן הרבה?:הלוואי...למי יש זמן עם הפאקינג צבא הזה?! בתול?: לה לה לה נקשר לחפצים?:רק לחפצים חדים.. אוהב חולצות גזורות?: מעדיפה לשרוףףףף גופיות?: סבא....(חחח ולא של זה מהפרסומת) אוהב לטייל?: כעע.... מטורפת על המסלול המעלף מהמנרווה לסאני וחזרה.. אוהב כפכפים?: כעע.... כשזורקים אותם על אנשים הם מתלבשים מה זה טוב! לובש בוקסר?:רוצה לבדוק??? שמש או גשם?: גשם...ועדיף של מטאורים רוב הזמן - קר לך או חם לך?: תלוי מי בסביבה... ילדותי?: משתדלת... חולם בהקיץ?:עליך....ומסייטת אם כבר...חחח סתם! עד כאן להיוםםםם.... ולא לשכוח TO KEEP IT COOL!!!!

אנייייייייייייי../images/Emo66.gif

להקה אהובה: היהודים, מטרופולין וכלא 6 ספר אהוב: לא קוראת ספרים סופר(ים) אהוב(ים): אין צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב: ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: שפתיים וגוף אתה שמח כש: כשאני לא בצבא =) אתה מרגיש בודד כש: אני לבד האם אתה חושב יותר מדי: כןן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: באף מקום!!1 אדם מפורסם שפגשת: מאיה בוסקילה
האם יש לך אילו שהם חרטות: כעע קפה אהוב: לא שותה ריח אהוב: דלקקק מה מכעיס אותך: אנשים שחושבים רק על עצמם מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: משחק
האדם שעושה לך הכי טוב: ידיד שליי סגנון מוזיקה אהוב: ישראלית חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: לאס וגאס מקצוע שנוא: ערבית מורה אהוב: סיימתי ללמוד!!1!!! אוהב את בצפר?: לא נרדם בשיעורים?: הייתיי חחח מעשן?: הפסקתי
נפגע (רגשית) בקלות?: כן:/ נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? חח לא לועס דברים? גת חח סתם רק מסטיק אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן, מעצבן בטירוףף אוהב לצחצח שיניים?: כןן אכפת לך מאיכות הסביבה?: בערך קונה צרובים\\צורב?: צורבת
אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: כע לאוטו
ישן הרבה?: לא :( צבאא :( בתול?: אעעע -_- לא נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: כןןןןןן גופיות?: כןןןן אוהב לטייל?: כע אוהב כפכפים?: כע לובש בוקסר?: כע שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם ילדותי?: לא
חולם בהקיץ?: אפשר לומר חחח שבת שלום בננות

עונההה עד שציצי שפיצי תבוא../images/Emo63.gif

להקה אהובה: ספייס גירלס כאילו וואווו ספר אהוב:
נקמה סופר(ים) אהוב(ים):
רק שרה אנג'ל צבע אהוב:
בורדו פריט לבוש אהוב:
מכנסי 3/4 ו איבר שהכי מושך אותך:
בטן אתה שמח כש:
אני מדברת עם נושש אתה מרגיש בודד כש:
שאני נזכרת שהיא רחוקה האם אתה חושב יותר מדי:
על נוש? בטחחח חח אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:
עם נוש אדם מפורסם שפגשת:
פגשתי מלא האם יש לך אילו שהם חרטות:
כן קפה אהוב:
אייס קפה ריח אהוב:
רושאס, פאי, טיטניום ודלק חח מה מכעיס אותך:
אנשים טיפשים וסוציומטים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:
כולי בדרנית כפרה עליי חח האדם שעושה לך הכי טוב:
נושנושוניייייייייייי סגנון מוזיקה אהוב:
רוק ישראלי חדר אהוב בבית:
החדר שלי כאילו דההה מקום אהוב בעולם:
ג'מייקה מקצוע שנוא:
נראה לי ערבית, מקצוע מבוזבז מורה אהוב:
בתיהההההההה אוהב את בצפר?:
אהבתי ת'ביצפר הראשון נרדם בשיעורים?:
אין משהו אחר לעשות מעשן?:
בגמילה נפגע (רגשית) בקלות?:
רק מאנשים שחשובים לי נותן מעצמך?:
כן אוהב לפוצץ נייר בועות?
אה? לועס דברים?
כןן יש לי אובססיה ללעוס פלסטיקים אוהב להתקלח?:
וואי זה הדבר הכי מרגיע בעולם בטח אוהב להתעטש?:
לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:
בשינה זה הדבר הכי מעצבן בעולם אוהב לצחצח שיניים?:
חח כן אכפת לך מאיכות הסביבה?:
ברמה נורמלית קונה צרובים\\צורב?:
צורבת אוהב לנסוע או הולך ברגל?:
לסוע זה מרגיע חוסך כסף למשהו מיוחד?:
לניו יורק ישן הרבה?:
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא בתול?:
באוזן נקשר לחפצים?:
תלוי אם אנשים חשובים נתנו לי אותם אוהב חולצות גזורות?:
לעע עברנו את התקופה הזו גופיות?:
הולכת רק עם גופיות אוהב לטייל?:
כן עם קולר ורצועה אוהב כפכפים?:
כן לובש בוקסר?:
איכ לא שמש או גשם?:
גשם גשם גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?:
חם אני בנאדם עצבני חח ילדותי?:
שצריך חח חולם בהקיץ?:
חחח על ה1 בנובמבר

געמךAENGעמק.עמם OEן"

להקה אהובה: היי פייב ספר אהוב: החידה השישית סופר(ים) אהוב(ים): פאולו קואלו, יאיר לפיד, נעמי רגן, ג'ון גרישם צבע אהוב: ירוק בקבוק מתכתי בגוון נצנץ פריט לבוש אהוב: כפפות איבר שהכי מושך אותך: אצבע שלישית ביד שמאל אתה שמח כש: אני אוכלת אתה מרגיש בודד כש: אין אוכל במקרר האם אתה חושב יותר מדי: איזה שאלה של בלונדיניות אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: בעיר האוהלים! פחח ברור.. אדם מפורסם שפגשת: הבובה של אוזה מפרפר נחמד בהופעה של להקת המשטרה הצבאית האם יש לך אילו שהם חרטות: נו מה יום כיפור? קפה אהוב: נמס של עלית ריח אהוב: שירותים כימיים מה מכעיס אותך: שמתעכבת לנו הארוחת צהריים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: פתירת סודוקו קשה האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב: רוק חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: החדר שלי מקצוע שנוא: חדר כביסה מורה אהוב: מה זה משנה? כאילו שאת מכירה! נירה גיתאי! עוזר לך?! אוהב את בצפר?: כבר מזמן שכחתי מה זה בצפר נרדם בשיעורים?: מעשן?: כן נפגע (רגשית) בקלות?: כן נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? כן לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: לאאאאאאאאאאאאאאאא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן אוהב לצחצח שיניים?: כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן קונה צרובים\\צורב?: כן אוהב לנסוע או הולך ברגל?: הו סופסוף נגמרו שאלות הכן ולא! לנסוע! חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן ללימודים ישן הרבה?: כשאפשר אז כן בתול?: לא נקשר לחפצים?: ושוב זה מתחיל... כןןןןן אוהב חולצות גזורות?: כןןןןןןן גופיות?: כןןןןןןןןן אוהב לטייל?: כןןןןןןןןן אוהב כפכפים?: כןןןןןןןןןןן לובש בוקסר?: כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: תלוי באיזה עונה ילדותי?: כןןןןןןןןןןן חולם בהקיץ?:כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

אוהבת21

New member
עונההההה

להקה אהובה: ---> ספר אהוב: ---> סופר(ים) אהוב(ים): ---> צבע אהוב: ---> כחול, שחור פריט לבוש אהוב: ---> אין משהו צפציפי איבר שהכי מושך אותך: ---> נו באמת?!?!?!
אתה שמח כש: ---> בהרבה מצבים אתה מרגיש בודד כש: ---> ש... ש... האם אתה חושב יותר מדי: ---> לפעמים כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ---> באי בודד אדם מפורסם שפגשת: ---> היו הרבה כאלה האם יש לך אילו שהם חרטות: ---> כן קפה אהוב: ---> נס רגיל ריח אהוב: ---> יש הרבה מה מכעיס אותך: ---> וואוו הרבה דברים יכולים לגרום לי לכעוס מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: ---> האדם שעושה לך הכי טוב: ---> המשפחה שלי סגנון מוזיקה אהוב: ---> האוסים חדר אהוב בבית: ---> שלי מקום אהוב בעולם: ---> מקצוע שנוא: ---> מורה אהוב: ---> אוהב את בצפר?: ---> נרדם בשיעורים?: ---> אמממ היו מיקרים כאלה מעשן?: ---> נפגע (רגשית) בקלות?: --->
נותן מעצמך?: ---> תמיד אוהב לפוצץ נייר בועות?---> לועס דברים? ---> חחח אוהב להתקלח?: ---> אין על זה אוהב להתעטש?: ---> מה זאת השאלה הזאת שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:---> כן זה מעצבן אוהב לצחצח שיניים?: ---> נחמד חחח אלוהים ישמור איזה שאלות אכפת לך מאיכות הסביבה?: ---> לפעמים קונה צרובים\\צורב?: ---> צורבת אוהב לנסוע או הולך ברגל?: ---> גם וגם תלוי חוסך כסף למשהו מיוחד?: ---> לא ישן הרבה?: ---> כן בתול?: ---> נו שטו נקשר לחפצים?: ---> כן אוהב חולצות גזורות?: ---> לא גופיות?: ---> כן אוהב לטייל?: ---> כן אוהב כפכפים?: ---> כן לובש בוקסר?: ---> כן אבל רק שאני ישנה שמש או גשם?: ---> גם וגם רוב הזמן - קר לך או חם לך?:---> חם ילדותי?: ---> לא אבל לעיטים רחוקות זה קורה חולם בהקיץ?:---> לא חייבת לציין שזה אחד הסקרים הכי גרועים שהיו

../images/Emo4.gif

להקה אהובה: ספר אהוב: מלאך או שטן סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: שחור שחור שחור וירוק. פריט לבוש אהוב: הכל אצלי אהוב. איבר שהכי מושך אותך: אמ... קה לענות אתה שמח כש:יש לי חופש.. מהעבודה אתה מרגיש בודד כש:אף פעם לא מרגישה בודדה האם אתה חושב יותר מדי: בטח.. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אמ... בניורק אדם מפורסם שפגשת: מזה מעניין ? האם יש לך אילו שהם חרטות: כן קפה אהוב: נס ריח אהוב: דולצה גבנה לייט בלו . ו 212 מה מכעיס אותך: כשמעצבנים אותי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) האדם שעושה לך הכי טוב: -איו כזה כבר סגנון מוזיקה אהוב: האוסים חדר אהוב בבית: הסלון מקום אהוב בעולם: הים מקצוע שנוא:לפי מה שזכור לי פעם .. היסטוריה מורה אהוב: וואי שנים שאני לא בבית הספר. אוהב את בצפר?: כן חלום לחזור נרדם בשיעורים?: חופשי מעשן?: לא ובחיים לא נפגע (רגשית) בקלות?: מאוד נותן מעצמך?: כן אבל ב עדינות כזו אוהב לפוצץ נייר בועות? וואי מתה על זה לועס דברים? בטח אוהב להתקלח?: משהו לא רגיל .. אוהב להתעטש?: למה ? זה עושה לך את זה ? שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן אבל אז אני יודעת שזה קיים . אוהב לצחצח שיניים?: כן מאוד אכפת לך מאיכות הסביבה?: ממש לא קונה צרובים\\צורב?: לא אוהב לנסוע או הולך ברגל?: עכשיו .. לנסוע.. אבל גם ברגל סבבה חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן .. לנסוע למקום הכי יפה בעולם ולא לחזור לעולם . ישן הרבה?: לא בתול?: למה? רצית להציל אותי? נקשר לחפצים?: מאוד.. אוהב חולצות גזורות?: כן גופיות?: כן אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם ילדותי?: מאוד חולם בהקיץ? לא

למעלה