ועוד סקופ על י-ם:

roy_ma

New member
ועוד סקופ על י-ם:

גם קיבו בדרך הביתה. יתכן שהערב זה משחקו האחרון, אם כי כאן, עדיין, יתכנו שינויים.

אדומה*

New member
שקר וכזב

השאלה הגדולה היא מתי אתה תחליט לעזוב,רועי. רק תגיד,ונסדר לך כרטיס הלוך לכל מקום שתבחר:) רועי-די לנסות להלחיץ.לקיבו אין אף מחשבה הקשורה בעזיבה. הוא מתרכז עכשיו באיך לפצפץ את סולטרס. הוא מהתחלה אמר שאין לו בעיה.הוא אפילו הודה שהוא שיחק רע ביום חמישי לא בגלל המצב.הבחור באמת לא חושש מכלום.אם אשתו תחשוש יותר מדי,היא תישלח על המטוס הראשון שיהיה לארה``ב. בזה הסתיים הסיפור!תפסיק להתלהב. אתה באמת בנאדם משועמם.

roy_ma

New member
לא ציפיתי ממך, שהמוח שלה עשוי

רק מחומרים אדומים, לתגובה אחרת. כשארצה את התיחסותך להודעותי, אודיע לך חגיגית. במקום, לנערה בת 18+, שיהיו עיסוקים מעניינים יותר מאשר לזבל את המוח, את עסוקה בשטויות. נודע לי, מדובר ``אגד``, שיש עוד הרבה קווים פרט לזה, שאת משתמשת בו למלחה ובחזרה. צאי החוצה, ילדה, ראי ותגלי את העולם שבחוץ. לי, זו פרנסה והנאה, לך- יש עוד הרבה מה לעשות פרט לזה.

MegaYellow_

New member
אני מבין שאת מאוד מקורבת למשפחה

לפי דברייך משתמע שאת מעבירה את כל שעותייך במחיצת בני משפחת סטיוארט. את יודעת מה הוא חושב, מה אישתו חושבת, האם היציאות שלו מסודרות... אני לא יודע עד כמה הסקופ של רועי נכון או אמין, אבל הוא בוודאי אמין לפחות כמו הדברים הנחרצים שלך על הלך רוחו של קיבו.

למעלה