ועוד נושא לפני השינה

Bluescale

New member
ועוד נושא לפני השינה

מחר לא אהיה זמין פה בשעות שרוב האנשים ערים אז... טיפ מצויין לאלה עם הרגלים מגונים: אני מעשן 4 פעמים ביום ו 3 בלילה(בחלום) חברה, הרבה חלומות צלולים שלי באים כי אני עושה RC (בדיקת מציאות) כשאני תופס את עצמי מעשן אז ככה בחלום כשאני מעשן לרוב אני "תופס" את עצמי גם-כן. טיפ שלא מצאתי באף אתר, תשתמשו בהרגלים שלכם כי הם ההרגלים שלכם גם בחלומות תעשו חיים פבל

silverhawk

New member
התניה

תמיד שימושי (למי שלא מעשנים - ועדיף כך! - ניתן לבצע בדיקה גם כל פעם ששותים, כל פעם שעוברים בדלת וכו' וכו' וכו'. האפשרויות בלתי מוגבלות).

TFlash

New member
מקרה מצחיק עם שתייה שקרה לי

קמתי באמצע הלילה עם פה יבש וממש רציתי לשתות מים, אבל לא היה לי חשק לקום למטבח אז החלטתי להירדם מהר מאוד הצלחתי וחלום שאני זוכר מאותו לילה זה שהייתי אצל ידידה שלי ואז הלכתי למטבח שלה וביקשתי מאימא שלה בנימוס "אפשר כוס מים בבקשה?" והיא נתנה לי והרגשתי ממש סיפוק ששתיתי את הכוס גם קרה לי שאני מתעורר וחייב לקנח את האפעם ואני במצב ממש רגיש של שינה (יכול להירדם תוך כמה שניות) אז מה שקורה לי זה שאני חולם שאני קם מהמיטה, מקנח את האף וחוזר ככה כמה פעמים ואז אני מתעורר שוב ומגלה שחלמתי רק שקינחתי את האף.

silverhawk

New member
מה שמעניין

זה שבד"כ אם תרדם צמא מאוד, אתה תמצא את עצמך במהירות שותה משהו, אבל אחרי דקה תהיה צמא שוב. לא משנה כמה תשתה, אתה תרגיש את הצורך חוזר מהר מאוד וההקלה תהיה זמנית (מה שמשמש גם כעוגן מצויין, כמובן).

amit469

New member
זה מזכיר לי שהייתי חולה !

אני לא יודע אם זה היה באמת חצלול או הזייה לגמרי הזייה .. אולי הם היו 300 חלומות צלולים בפעם אחת :| הייתי חולה ובמיטה חם נעים ולא בא לי לצאת ואני הרוג מן הסתם כי אני חולה .. אז דמיינתי אני זכרתי כל חלום פשוט כאילו זה מציאות שאני הולך לאבא שלי ואומר לו שאנלא מרגיש טוב חחחח מעניין מה זה היה הזייה או חצלול בכל מקרה בסוף קמתי :p

silverhawk

New member
חצלול זה לא היה כי לא היית מודע לכך

שאתה חולם. סביר להניח שזו הייתה סדרת חלומות (על אותה התניה כמו זו של השתיה).

למעלה