ועוד נושא:ה
....

TAINTED SAINT

New member
ועוד נושא:ה../images/Emo14.gif....

יש באמת דבר כזה שנקרא
ביטוי מליצי
מטבע לשון
מצב רפואי בו נולדים עם מסתמים פגומים בין חדרי הלב
היש מרפא ל
אתם מתחילים.... שלכם TAINTED SAINT
+
=

למה רק על דברים כאלו אתם מדברים על הבוקר ../images/Emo35.gif

למה הדיבורים שלכם רק על כאבים ומתים ועוד דברים לא טובים
מה רע לכם מה
אחרי כל זמן רע בא זמן טוב החיים זה גלגל וצריך רק לדעת לחכות בסבלנות עד שהגלגל יסתובב ודברים ישתנו לטובה ככה זה בעולם אין טוב בלי רע ואין רע בלי טוב
אני יודע שאתה מתכונן לעזוב את הפורום עם החברים שלך קדוש אני קראתי כל מה שהלך בפורום בזמן האחרון-יהיה עצוב כאן בלעדיך אח שלי
ואני חושב שאתה תעשה טעות אם תעזוב למה הפורום לא יהיה אותו דבר בלעדיך אבל מי אני שאני יגיד לך מה לעשות
איפה שתלך תדע שאנחנו כאן מתים עליך ותמיד נשמח אם תחליט לחזור אלינו
אני
אצלך לפני כניסת השבת למה אתה בטח יושן עכשיו אחרי כל הלילה שלך עם מיאמוטו וסויה והחגיגות שלכם-אל תהיה עצוב נשמה למה כל סוף זה גם התחלה חדשה
שבת שלום

סויה 1

New member
הזמן מרפא הכל...

אבל לשכול ואובדן של ילדים בעיקר....אין מרפא ל-
.

TAINTED SAINT

New member
../images/Emo7.gif יקירתי...הזמן לא מרפא באמת כלום....|סליחה

הזמן מקהה את הכאב,גורם לכאב לשקוט,להרגע,אבל הוא לא מרפא,פשוט נותן לנו הזדמנות לנתח דברים ולהשלים עמם,ותהליך ההשלמה הוא לעתים התהליך המכאיב באמת... כאב אמיתי לעולם לא מתרפא,הוא רק ממתין מתחת לפני השטח,יש לכאב סבלנות תהומית,ותמיד תמיד הוא אתנו,אנחנו יכולים להשלות את עצמנו שהוא חלף,אך הוא לעולם לא נרפא באמת...הוא פשוט אורב בסתר לשעת הכושר...ואז הוא מכה בכל העוצמה... ללא רחם
[לרסקול-בקשר למה שכתבת בנושא אחר-לא מתים מ
,אבל זה ממית דברים אחרים בתוכנו יקירי....כשנפגש אצלי אל תעלה את זה...לפחות לא לפני שנגמור חצי בקבוק וודקה...לא כדאי שתגלה כמה בתוכי מת שוב ושוב....אתה יודע...רומנטיקנים אמיתיים לא נותנים לעצמם למות במכה אחת...נהנים למות לאט לאט....לשתות את כוס התרעלה עד סופה...לפרפר בין חיים ומוות שנים....עד שאפילו הם לא בטוחים במקום המצאם....גסיסה איטית מבפנים רסקול....אין סיכוי שאתה לא יודע על מה אני מדבר...לצערי מנסיון.... עזוב את הבולשיט של ניטשה על "מה שלא הורגנו - מחזקנו",סתם עוד פאשיסט בגרוש עם בעיות זקפה ופליטה מוקדמת....] שבת שלום TAINTED SAINT

SINFULLY SEXY

New member
הזמן רק חולף נשמה../images/Emo133.gif../images/Emo95.gif../images/Emo26.gif../images/Emo129.gif

הזמן רק עובר בלי שום שליטה שלנו עליו-מקרב אותנו כל יום עוד קצת לקבר
לב שבור לא הורג-רק מעוות את הנפש-הופך אותנו לקשות ומרירות וחסרות אמון בגברים
תישכח מיזה שמתים מ
-זה פיוטי ונחמד ברומנים שכתבו סופרים רומנטיקנים לעשות
מיעקרות בית משועממות ומיבתולות זקנות-אמילי ברונטה ואנקת גבהים שלה זה אחלה קיטש מאמי-ולא משנה כמה בכיתי ביגלל הספר בתיכון-גם ציפורים מתות בסתר כבר פאסה-ככה זה
בוקר טוב

רסקול

New member
הזמן לא מרפא דבר.

נהפוך הוא, הוא מחדד, הוא מדגיש, הוא מאיר פינות שכוחות

TAINTED SAINT

New member
לקיסרית1,ל../images/Emo14.gif מצאתי שלושה פתרונות בעבר....

אחד לא היה חוקי,וגם נטה לקצר את תוחלת החיים.... השני חוקי,אך ממכר בסופו של דבר כמו הראשון.... השלישי.... השלישי היה בלתי הוגן לסובבים... ואז הופיע הפתרון הטוב ביותר.... לפני 22 ימים...בשביעי לחודש...פתרון שקצת גרד לו.... לילה טוב TAINTED SAINT
הקפצה אחרונה

איל512

New member
?

מה היה הפתרון ב7.4? האמת היא שהיום הזה אומר גם לי הרבה..

אין לי פתרונות...

לא מאמינה שיש, אולי מתכחשת לקיומן/לא רוצה בקיומן. למה כל דבר טוב נגמר מהר. למה קיים
רוצה אותו שלם. קמתי הבוקר עם זכרונות וגעגועים, אינני חשה בטוב

סויה 1

New member
דבר לא תם...

הוא איתי על ה-איי סי קיו במקביל... קיסרית, למה שלא תפעילי את נמסנג'ר שלך ונראה לי שלא תתאכזבי. בפורום הזה כבר לא נשמע ממנו יותר כנראה,אך הוא לא נעלם .לא מת,רק עבר למקום בו יגרום לפחות כאב..... נמאס לו, סך הכל גם הוא רק אדם, נו טוב עם זנב וניבים לפעמים..... בתודה סויה.

איל512

New member
פחות כאב.................... זה מה שאת חושבת.

למה?! מה הוא אומר לך עכשיו שהוא גרם סבל למישהו כשהוא התכתב כאן בפורום?! ובגלל זה עוזב?! איזה שטויות אויייייייייייי... אז זהו.. תקוותי האחרונה אבדה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איל512

New member
פחות כאב.................... זה מה שאת חושבת.

פשוט נשמה טובה.. אין עוד מה לומר.. אני לא אומרת בציניות. כן הוא בן אדם מאוד טוב, אינו רוצה לגרום כאב.. אז מסרו לו.. מישהי מ1000 הבנות שמדברות איתו עכשיו באיי סי קיו / מסנג'ר... שגם אני שלו תמיד. כאילנה, כאוולין, כמאמי, כנשמה, ככפרה, כעיניים וכמה שרק ירצה. ואני עכשיו נעלמתי. לצערי הרב גם לא אחזור לכאן, על מנת לא להרגיז. אני סיימתי עם שלי. רק מסרו לו את זה.
להת'

איל512

New member
וכנראה שהבנתי.

הוא עובר למקום שיגרום לפחות כאב לעצמו, (שהייה ממושכת מול המחשב כנראה)

איל512

New member
מעולה! מחשב זה רק סבל לבריאות..

גאה בך שעשית את ההחלטה.. הלוואי וגם לי היתה אפשרות זו...

מאמי אני מה זה מבינה אותך../images/Emo24.gif

ואת מוזמנת להישאר בפורום-אף אחת לא מאשימה אותך בכלום נשמה
ככה הוא החליט בלי קשר למישהיא מסויימת מאיתנו-אל תיקחי על עצמך סתם
-הוא מיזמן רצה ללכת-ועכשיו הוא על בטוח עם החברים שלו שבאו אחריו לימשוך אותו-ככה זה איתו-נודד-בטח עכשיו הוא מול המחשב משגע אנשים בפורום החדש שהם היתלבשו עליו-מיתערבת איתך שיש לו שם כאלו שכבר מתות עליו
ואחרים ששונאים אותו
-ועוד מעט יתחילו שם הקטעים עם העקרבים-את מכירה אותו נשמה יותר טוב מאיתנו-את אשכרה חושבת שהוא ירגיע להרבה זמן
אל תאשימי את עצמך בכלום נשמה-אנחנו מתות עלייך-את עוד ילדה אבל יש לך אחלה אופי מאמי-אני יעבור פה ליפעמים ליראות אם הוא כתב משהוא-תעשי כמוני מאמי-מי יודע
תצליחי במיבחנים מתוקה-אל תעשי שטויות כמוני-לך יש ראש על הכתפיים-אל תבזבזי אותו
ביי

סויה

מה שכתבתי כלל לא קשור לקדוש ולעזיבתו. אם הוא יזכר בשיחתנו אמש, על האחר, הוא בטח יבין

למעלה