ועוד מ"מ נהדר

Harrington

Well-known member
מנהל

xyxy210

Well-known member
מגניב. בדרך כלל אני לא חסיד של סיסמאות נבובות. אבל כשאני קורא את זה אני משתכנע לתמוך בביבי בבחירות הבאות, ככל שיחליט להתמודד. אדם כזה ברוך כשרון אני לא חושב שיש לנו זולתו אם כל האמור כאן נכון.
אינך זקוק כלל וכלל לסיבה כלשהי בכדי להצביע לביבי.
ככרות אונה אופייני זה בהחלט מסתדר עם הנורמה שלך.

Harrington

Well-known member
מנהל
אינך זקוק כלל וכלל לסיבה כלשהי בכדי להצביע לביבי.
ככרות אונה אופייני זה בהחלט מסתדר עם הנורמה שלך.
בסיבוב הזה זה בהחלט נכון, אבל אני מברך על גילוי סיבות נוספות וחיזוקים להחלטתי בעניין, כמו אלו שמופיעים כאן בפתיחת השרשור.
כפי שכתבתי כאן בעבר, לאור הקיצוניות המוגזמת והגועלית כלפי ראש הממשלה הנבחר הנוכחי כפי שמתבטא בדברי הרל"בים, בין השאר סביב הרג ששת החטופים בנסיון החילוץ הכושל ובין השאר בפורום זה, החלטתי להצביע בבחירות הבאות לליכוד/נתניהו ככל שזה יגיש את מועמדותו. זאת ובלבד שלא תקום עד אז מפלגה שאני תומך בה ב100% ולא מצביע עבורה סתם כברירת מחדל.

לגבי ה"נורמה" שלי, כרגיל וכמובן אין לך שמץ של מושג ירוק על מה אתה מדבר. זה שאתה חושב שאתה יודע עבור מי אני מצביע, רואה עצמך כבר סמכא להחליט ולקבוע זאת עבורי ושאר מרעין בישין, עניין פרטי שלך שמתקיים כל כולו במוחך הקודח. אני לא לוקח אחריות על הנ"ל והנסיון מלמד שב99% מהמקרים לא יהיה קשר מיוחד בין ההמצאות שאתה קובע לי למציאות חיי. כאמור, כך מתברר שגם הפעם, אבל אין בזה שום הפתעה.

xyxy210

Well-known member
בסיבוב הזה זה בהחלט נכון, אבל אני מברך על גילוי סיבות נוספות וחיזוקים להחלטתי בעניין, כמו אלו שמופיעים כאן בפתיחת השרשור.
כפי שכתבתי כאן בעבר, לאור הקיצוניות המוגזמת והגועלית כלפי ראש הממשלה הנבחר הנוכחי כפי שמתבטא בדברי הרל"בים, בין השאר סביב הרג ששת החטופים בנסיון החילוץ הכושל ובין השאר בפורום זה, החלטתי להצביע בבחירות הבאות לליכוד/נתניהו ככל שזה יגיש את מועמדותו. זאת ובלבד שלא תקום עד אז מפלגה שאני תומך בה ב100% ולא מצביע עבורה סתם כברירת מחדל.

לגבי ה"נורמה" שלי, כרגיל וכמובן אין לך שמץ של מושג ירוק על מה אתה מדבר. זה שאתה חושב שאתה יודע עבור מי אני מצביע, רואה עצמך כבר סמכא להחליט ולקבוע זאת עבורי ושאר מרעין בישין, עניין פרטי שלך שמתקיים כל כולו במוחך הקודח. אני לא לוקח אחריות על הנ"ל והנסיון מלמד שב99% מהמקרים לא יהיה קשר מיוחד בין ההמצאות שאתה קובע לי למציאות חיי. כאמור, כך מתברר שגם הפעם, אבל אין בזה שום הפתעה.
אומנם ענית באריכות כמקובל, אבל מאחר והפעם יש גם תוכן לפוסט שלך, אגיב בהתאם. ואפילו באריכות, שלא תרגיש בודד.
לגבי ביבי :
כבר בעבר כתבתי זאת.
ביבי יכול היה להיות ראש ממשלה מהטובים שהיו כאן.
הוא מצליח ליצור בייס של בוחרים גדול למדי שלא משנה מה יעשה או יגיד, יאמרו תמיד - אמן כן יהי רצון.
במידה והוא היה מנהיג שהמדינה ואזרחיה עומדים בראש דאגותיו, והיה פועל בהתאם לכך, עם היכולות והכריזמה שיש לו היה יכול להוביל את המדינה לפריחה שרק הדימיון יכול לדמיין, ולכן, בנוסף לבייס שהזכרתי רבים נוספים היו מצביעים עבורו.

אבל מתברר שבחלק האישי, אופיו , תאוותיו החומריות, ובנוסף על כך אשתו ובנו שמובילים אותו ואותנו לפי תהום, זה לא קרה וגם לצערי לא יקרה.
הוא לא רק מחמיץ את ההזדמנות , אלא ברור לכל מאן דהו שביבי יחשב כראש הממשלה הגרוע ביותר שקם למדינה והנזק שהוא גרם וממשיך לגרום עלול להביא את המדינה לקיצה.
[כן אני גם יודע מה תגיד על משפט זה במידה ותגיב - משהו בסיגנון "הסר דאגה מליבך..."]
אבל אני כן מודאג, וכל האנשים השפויים שתרמו קצת יותר ממך וממני לתקומתה של המדינה אומרים זאת בריש גלי.

החלק השני בפוסט שלך, לצערי הוא חירטוט אופייני שאין בכלל טעם לדבר עליו.

Harrington

Well-known member
מנהל
אומנם ענית באריכות כמקובל, אבל מאחר והפעם יש גם תוכן לפוסט שלך, אגיב בהתאם. ואפילו באריכות, שלא תרגיש בודד.
לגבי ביבי :
כבר בעבר כתבתי זאת.
ביבי יכול היה להיות ראש ממשלה מהטובים שהיו כאן.
הוא מצליח ליצור בייס של בוחרים גדול למדי שלא משנה מה יעשה או יגיד, יאמרו תמיד - אמן כן יהי רצון.
במידה והוא היה מנהיג שהמדינה ואזרחיה עומדים בראש דאגותיו, והיה פועל בהתאם לכך, עם היכולות והכריזמה שיש לו היה יכול להוביל את המדינה לפריחה שרק הדימיון יכול לדמיין, ולכן, בנוסף לבייס שהזכרתי רבים נוספים היו מצביעים עבורו.

אבל מתברר שבחלק האישי, אופיו , תאוותיו החומריות, ובנוסף על כך אשתו ובנו שמובילים אותו ואותנו לפי תהום, זה לא קרה וגם לצערי לא יקרה.
הוא לא רק מחמיץ את ההזדמנות , אלא ברור לכל מאן דהו שביבי יחשב כראש הממשלה הגרוע ביותר שקם למדינה והנזק שהוא גרם וממשיך לגרום עלול להביא את המדינה לקיצה.
[כן אני גם יודע מה תגיד על משפט זה במידה ותגיב - משהו בסיגנון "הסר דאגה מליבך..."]
אבל אני כן מודאג, וכל האנשים השפויים שתרמו קצת יותר ממך וממני לתקומתה של המדינה אומרים זאת בריש גלי.

החלק השני בפוסט שלך, לצערי הוא חירטוט אופייני שאין בכלל טעם לדבר עליו.
אשריך שהגבת באריכות (הסתפקתי בקריאה מרופרפת). חבל רק שלרוב תגובתך אין כל קשר לדברי ואינם מהווים התייחסות עניינית לדברי. רק גילוי דעתך על ראש הממשלה הנבחר. שוין, אז הצהרת. מקווה שנהנית. מאחר ובסיום דבריך אתה אפילו מצהיר שאתה כלל לא מתייחס לדברי, ממילא לא ברור לי על מה אנחנו מתדיינים. נזקקת לי בשביל לפרסם גילוי דעת מטעמך על ראש הממשלה הנבחר? למד לעמוד בכוחות עצמך ושחרר אותי בבקשה.

מיצינו כנראה (או ליתר דיוק, לא התחיל כאן משהו על פניו). אם תרצה שאשמש לך במה בסיבוב נוסף להפצת המניפסטים שלך, אנא העבר תשלום באמצעות הנהלת הפורום ואשמח לשקול את העניין. כרגע לא מתחשק לי לשרת אותך בחינם ואעדיף להתרכז בדיונים ממשיים ואולי אם מזלי יאיר לי, אף ענייניים. עמך הסליחה.

xyxy210

Well-known member
אשריך שהגבת באריכות (הסתפקתי בקריאה מרופרפת).
הצחקתני.
חבל רק שלרוב תגובתך אין כל קשר לדברי ואינם מהווים התייחסות עניינית לדברי. רק גילוי דעתך על ראש הממשלה הנבחר.
כבר נאמר - אינך מודע למה שאתה כותב. כל הפוסט שלך קשור לביבי.

שוין, אז הצהרת. מקווה שנהנית. מאחר ובסיום דבריך אתה אפילו מצהיר שאתה כלל לא מתייחס לדברי, ממילא לא ברור לי על מה אנחנו מתדיינים.
מעולם לא טענתי שאני מתדיין איתך. אי אפשר להתדיין עם קיר. מתי המעט שעדין מנסים להסביר לך דבר זה או אחר , מקיזים זמנם לשוא.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מיצינו כנראה (או ליתר דיוק, לא התחיל כאן משהו על פניו). אם תרצה שאשמש לך במה בסיבוב נוסף להפצת המניפסטים שלך, אנא העבר תשלום באמצעות הנהלת הפורום ואשמח לשקול את העניין. כרגע לא מתחשק לי לשרת אותך בחינם ואעדיף להתרכז בדיונים ממשיים ואולי אם מזלי יאיר לי, אף ענייניים. עמך הסליחה.
חירטוט מקובל. אני יודע, זה חזק ממך.
לילה טוב.

Harrington

Well-known member
מנהל
מצוין. שמח לשמוע.
כבר נאמר - אינך מודע למה שאתה כותב. כל הפוסט שלך קשור לביבי.
לא חמוד שלי. אפילו לא קרוב. שיטת ההשלכה לא תעבוד כאן לאור הקלות בה ניתן לבדוק את הדברים :). כך גם אם אתה בונה על כך שאיש לא יעשה זאת.
מעולם לא טענתי שאני מתדיין איתך. אי אפשר להתדיין עם קיר. מתי המעט שעדין מנסים להסביר לך דבר זה או אחר , מקיזים זמנם לשוא.
נו נו, אז בכל זאת שימשתי במה להנפצת עוד מניפסט שלך. הפעם אחד השגרתיים עם שלל טענות נגדי. שוין. אין חדש תחת השמש כבר אמר מי שאמר לפני.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מברוק. שתזכה לצחוק כל ימיך.
חירטוט מקובל. אני יודע, זה חזק ממך.
לילה טוב.
בקיצור, מיצינו כבר קודם (את מה שכלל לא התחלנו, אתה בכל אופן לא), אבל רצית את המילה האחרונה. נהדר. חבל שלא קלטתי זאת בהתחלה וקראתי בכל זאת. שוין. אז מיצינו כעת. סלח לי אם לא אקרא את תגובתך הבאה וממילא בל"נ לא אגיב עליה.

רות סוף.

למעלה