ועוד משו....

Mוניk

New member
ועוד משו....

למי ששולח לי מסרים אין לי זמן לפתוח עסוקה פול טיימג'וב כולי תקווה שתקופה זו תהיה כבר מאחורי ויהי לי זמנ לחזור לחיי שיגרה כשאהיה מאחורי הכל אז בטוח אכתוב על זה בנתיים אני מציצה מידי פעם אוהבתותכם}{

Mוניk

New member
טנקסססס

ניקו 45

New member
זמן שאול ../images/Emo79.gif../images/Emo127.gif

מוניק הזכירה לי את בעית קוצר הזמן , וכאן אביא שיר שכתבתי בעבר בנושא הזמן . שתול בשיר שיר שמע , עוד לילה אחד בפי : פיל קולינס זמן שאול והשעון בקצב מתקתק , במחזור בלתי פוסק . לא ניתן אותו לחדול , לעוצרו לרגע מלפעול , והוא באנו מתעתע , ויודע אותנו לשגע , אינו תלוי בדבר , והנה עוד זמן עבר . והיום אני חמש , ומחר כבר שש . (+40 ) לכן יפתי הענוגה , תאפי לשנינו עוגה , תקשטיהו לתפארת , את בקבוק היין הישן , מבציר משובח ומיושן , אניח מצונן על שולחנך , ואני את כולי למענך, נתמזג שנינו ביחד , ונביט למחר בלי פחד. את האתמול נשאיר מאחור, הן הרי כבר לא יחזור . בואי שלבי חיי בחייך , אין בי קיום בלעדייך .

וואיי מוניק, אני בדיוק שלחתי מסר

אלייך, שבו פירטתתי אחד לאחד למה את בן אדם נחמד ועוד כל מיני, ואפילו הצעתי לך הצעות שהשתיקה יפה להם, זה היה המסר הראשון, כך גם היה במסר השני והשלישי, והרביעי שלחתי סתם, סתתתתם עבדתי עלייך. אני אחכה לך בסבלנות, גם אני יש לי הרבה בעיות בעבודה. באהבה ממני,

Mוניk

New member
וואיי סייח עממה אהההה

ואני בדיוק מחקתי מסרים מבלי לקרוא אופפפ מנסה רעננ סתאםםםםם ממי גמני אוהבתותך אהבה וסובלנות זה שמ ה"משחק" טופ אני פוס אולי אכנס מאוחר יותר תודה איש יקר

ניקו 45

New member
לא יפה סייח ....../images/Emo3.gif

ככה לעבוד על אשה הגונה , ישרה , ותמימה

למעלה