ועוד משו קטן

nt2834

New member
ועוד משו קטן

יש לי אבקה להכנת אידלי דוסה ואין לי מושג איך מכינים אם למישו יש מושג או לינק של אתר -בעברית- אז אני אשמח אם תספקו לי אותו

muga

New member
מממ..יש לי מתכון למאסאלה דוסה

עוזר? מאסלה דוסה חומרים למילוי: 1/2 ק''ג בצל חתוך לרצועות. 1/2 ק''ג תפו''א מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות. 2 עגבניות חתוכות לרצועות. 2 פלפלים ירוקים חתוכים לקוביות קטנות. חבילה קטנה של עלי כוסברה קצוצים. שמן. חצי כפית גרגרי חרדל. מלח. חומרים לבלילה (ניתן להשיג ולקנות בלילה מוכנה – לעצלנים) 1/2 ק''ג עדשי אורד. 1/2 ק''ג קמח אורז. מלח – לפי הטעם. אופן הכנת הבלילה: לערבב את בל המרכיבים עם מים עד לקבלת בלילה חלקה וסמיכות של טחינה. מניחים את הבלילה לנוח במשך שעה. אופן הכנת המילוי: לחמם שמן ולטגן את הבצל, להוסיף גרגרי חרדל ואת שאר הירקות. לטגן בסיר מכוסה על אש קטנה עד שתפוחי האדמה יתרככו. אופן ההכנה: מחממים מחבת משומנת של פנקייק, לוקחים מצקת מהבלילה ושופכים על המחבת. משטחים בעזרת צלוחית קטנה, עד לקבלת עלה דק, מטגנים עד שהעלה מתייצב. לוקחים כף גדולה מהמילוי ושמים על העלה – מגלגלים את העלה כמו בלינצס (או שמקפלים לשניים). * ניתן להשיג את מרכיבי הדוסה – מוכנים.

עמית22

New member
מה זה אידלי דוסה?

אידלי זה כופתאות שעשויות מאורז ודוסה זה הבלינצ'ס ההודי. שניהם מאכלים 'דרומיים'. אז מה זה אידלי דוסה?

shar75

New member
אם את מדברת על הקופסא בצבע

ירקרק - תכלת, ההכנה מאוד פשוטה וההוראות כתובות בגב הקופסא. מערבבים במים עד שמתקבלת עיסה דלילה, לא מיימית מידי, תערבבי טוב תשתדלי שלא יהיו גושים או בועות אויר, מורחים חמאה על מחבת, יוצקים כף מהעיסה וזהו ! בתיאבון מותק

nt2834

New member
אוףףףף

טוב זאת קופסא בצבע צהוב בננה כזה ואני יודעת שמכינים את זה עם דאל מרוסק אבל מזה לעזאזל דאל?? עדשים או גרגירי חומוס? הקיצר הסתבכתי תודה בכל זאת צ'או

למעלה