לפני שאת נירדמת תסתכלי על השעון שלך ותחזרי כמה פעמים על "אני אתעורר בדיוק ב 5:00 בבוקר ... אני אתעורר בדיוק ב 5:00 בבוקר ..." , בדרך כלל זה עובד, חשוב שתוך כדי שאתה אומרת את זה באמת תתכווני לזה, ליתר ביטחון כווני גם שעון לשעה הזאת. אלון
היי, טוב, בקשר לכתבה הזאת ששלחו לי (סליחה אם אני לא זוכר מי), אז היום קראתי אותה - ומסבירים משהו מעולה: יש שלב שבו הכי טוב לתכנת את המוח לעשות משהו. והשלב הזה הוא אחד השלבים בווילד אם אני לא טועה. כשנרגעים וכל הגוף משותק או נמצאים בשלב עמוק של ווילד. אז אם אומרים למוח לזכור משהו או לעשות משהו זה הכי יעיל מאשר אם עושים את זה בערנות. לכן, אני ממליץ לכם לנסות את זה. בזמן ווילד - בשלב ממש בין החלום והשינה. כשמודעים. לנסות לתכנת. זה אמור להיות יותר יעיל. ובבקשה תשלחו תוצאות - אם זה יותר יעיל. חלומות פז, Variety-
אבל היום הצלחתי! תמיד ניסתי את זה, ניסיתי להתרכז במילים ,לא להתרכז במילים, להתרכז במילה מסוימת, ושום דבר לא עבד. אז היום אמרתי את זה בראש כמה שיותר בהחלטיות, וזה עבד! רק חבל שלא חיכיתי, רק קמתי, שתפתי פנים, וחזרתי לישון, כך שלא הצלחתי עם הווילד. חבל. נועה.