ועוד משהו !

MR. Wizard

New member
ועוד משהו !

אה כן, גאון. טוב אם אתה כל כך חכם מעניין אותי אם אתה יודע כמה דברי. 1. מה קורה בתעשיית הגיים בוי כיום שקשור לעתיד הקרוב של פוקימון ? 2. תן לי את השמות של שלושת הפוקימונים החדשים של אש ??? 3. תן לי את השמות של הפרה היתפתחיות של:קלפרי, ג`יגליפאף,פיקאצ`ו, מגמר ואלקטואבז. 4.תגיד לי מה קורה בסרט הרביעי (אני כבר יודע) 5.תגיד לי שני יסודות חדשים של פוקימון ב גולד וסילבר. 6.תגיד לי משהו שאתה יודע ואני לא. 7.תגיד לי לפחות 3 פוקימונים שיש להפ היתפתחויות בגולד וסילבר. 8.לאוניקס יש שני קרובי משפחה נדירים מי הם ? 9.תגיד לי מה יהיה למאמן שאש ילחם מולו בגמר ליגת תפוז. אז אני לא יודע איזה עונה עומדת לבוא, זה לא עושה אותי פחות מבין ממך. בוא נראה אותך עונה על כל השאלות, או כל משהו אחר שחושב שהוא יכול.

psaydack!

New member
טוב אם כבר שאלת...

1. תעשיית הגמבויי לא מעניית אותי אני רק יודע שצריך לבוא משחק בזרוה שיהיה כמו הצהוב רק לגולד-סילבר... 2.ציקוריטה, טוטודיל, צנדקוויל 3. פיצו, אלקטרוקיד, קלפה, פופורין, בובי 4. פרופסור אוק פותח את כדור ה-GSומשחרר את סרבי מתוכו 5.רוע ואבן (לא יודע אם זה אבן אבל אני יודע שהתפתח של אוניקס וסייטר נמצאים בזה) 6. משהו שאני יודע ואתה לא.. אהה כן שהעונה השנייה נגמרה בפרק שצריזרד מצייט לאש והפרקים שיבואו כבר יהיו בעונה השלשית 7. לפחות 3? אוקיי, אוניקס, סייטר, סידרה, גלום, איווי, פוליוורל , סלוופוק, צ`נסי ואולי יש עוד.. 8. אין לי מושג מי הם וואוו שאלה אחת שלא.. 9. דרוגונייט, וינוזאור, גנגר ,דיטו,אוניקס, טוב אז 2 שאלות לא עניתי זה באמת עושה אותך למבין יותר ממני.. לא טוב עכשיו תסתכל לא באתי בקטע לריב איתך או להתחרות בך או באף-אחד בפורום רק זה פשוט מעצבן שאתה חושב את עצמך מעל כולם ולאדם כזה קוראים סנוב!! אז אם אתה רוצה להיות סנוב אני לא יעצור בעדך... ודרך-אגב עכשיו אני יכול להגיד הבאתי לך אותה!

Dragonite

New member
כמה תקונים

הסוגים החדשעם הם: אפל, וברזל...... )DARK STEEL) העונה שניה נגמרת בפרק שאש וגרי נלחמים ודבר אחרון, מי הם קרובי המשחפה של אוניקס??? את זה אני גם לא יודע......! אהה, ומה שקורה בתעשיית הגיים בוי? המון דברים: יוצא הגיים-בוי-אדבנס, גיים בוי חדש, יוצא הגיים-כיוב, נינטנדו חדש, ויוצאת מכונת משחק נינטנדו 64 חדשה של פיקצ`ו... גולד סילבר ו``פוקט פיקצ`ו 2 ``יוצאים ב-16 באוקטובר בארה``ב, יוצא ב-12 בדצמבר ביפאן פוקמון כריסטל, ופוקמון סטאדיום 3 (1 אצלנו זה בעצם 2 ביפן, הסברתי על זה פעם...), או בשמו המלא: Pockemon Stadium Gold\Silver\Crystal.. זה מה שאני יודע עליו.........

Psyduck!

New member
טוב אבל..

צדקתי שזה רוע אפל-רוע מה ההבדל ואמרתי שאני לא זוכר את השם של הברזל אבל המתפתחים של אוניקס וסייטר כן נמצאים שם אז צדקתי כי ידעתי מהם! רק שכחתי את השמות המדוייקים.. ואתה אמרת שהעונה השנייה נגמרת כצריז`רד מקשיב לאש!!! ויש לי שאלה נכון יש את הפתיחה החדשהזאת שטרייסי מופיע בה האם היא התפתיחה של העונה השנייה ובארץ פשוט לא תרכו להחליף אותה או שהיא כבר של העונה השלישית?

Pkachuit

New member
תשובה ..

הפתיחה החדשה היא של העונה השלישית .. ואני יודעת את זה דרך חברים מקנדה שלא ממזמן הגיעה אליהם העונה השלישית, ושם יש את הפתיחה הזאת. למרות שלדעתי הפתיחה הזאת צריכה להיות בעונה השנייה ולא בשלישית .. כי בשנייה טרייסי מופיע, ובשלישית ברוק חוזר. אז יש שני הסברים, או שגם בישראל וגם בקנדה בלבלו בפתיחות, או שבאמת הפתיחה הזאת שייכת לעונה השלישית (למרות שאין לה שום הגיון לעונה השלישית).

Pkachuit

New member
תשובה ..

הפתיחה החדשה היא של העונה השלישית .. ואני יודעת את זה דרך חברים מקנדה שלא ממזמן הגיעה אליהם העונה השלישית, ושם יש את הפתיחה הזאת. למרות שלדעתי הפתיחה הזאת צריכה להיות בעונה השנייה ולא בשלישית .. כי בשנייה טרייסי מופיע, ובשלישית ברוק חוזר. אז יש שני הסברים, או שגם בישראל וגם בקנדה בלבלו בפתיחות, או שבאמת הפתיחה הזאת שייכת לעונה השלישית (למרות שאין לה שום הגיון לעונה השלישית).

Pkachuit

New member
תשובה

Pkachuit

New member
תשובה

Pkachuit

New member
תשובה

Pkachuit

New member
תיקון טעות ..

העונה השנייה נגמרת בפרק ``צ`ריזארד מתקרר`` זה פרק 105 .. והפרק שאש נלחם נגד גארי (ומפסיד) זה כבר עונה שלישית בו הוא מתכונן לצאת לליגת ``ג`ולט``.

Dragonite

New member
תיקון אחרון...

את צודקת בחצי, העונה ביפאן הייתה עד הפרק בו אש וגרי נלחמים... באה``ב זה כנראה התחיל בפרק ``מלחמות מים של פוקמונים`` (בתרגום מאוד צולע)...

Pkachuit

New member
...

אתה צודק .. זה הפרק שבא אחרי הפרק ``צ`ריזארד מתקרר`` וזה פרק שבו סקוירטל פוגש את חבורת הסקוירטלים שלו שהתפתחה לוורטלטלים .. (או משהו כזה) ויש גם קבוצת בלסטויזים .. והם כולם מכבי אש שהתחלקו לקבוצות. (אני לא זוכרת בדיוק על מה הפרק .. אבל אם זה כל כך חשוב למישהו שיבדוק באתרים של פוקימון .. זה קיים כמעט בכל אתר !)

למעלה