ועוד משהו....

ועוד משהו....

דבר ראשון על בריטני ספירס- תקראו ציטוט מבריטני מהשבוע:"pop music is the hardest shit to wtire" בקיצור היא אומרת שמוזיקת פופ זה זבל....אז מה את מנסה להגיד שהמוזיקה שלך היא זבל?.....ילדה מוזרה מאוד.....אני אישית חושב שפופ יכול להיות סוג מוזיקה מאוד יפה אבל תלוי בהקשר..... למשל אני אוהב את המוזיקת פופ של ונסה קרלטון, פינק, נו דאוט, כריסטינה מהאלבום החדש......(סליחה אבל פשוט שירים כמו: "ווט א גירל וונט", "קאם און אובר" ו-"וון יו פוט יור אנדס און מי", הם שירים מזעזעים לדעתי, כמובן שהקול של כריסטינה מדהים אבל השיר עצמו, המילים והקצב מגעיל...אבל זו רק דעתי...) אני גם אוהב סיגנון פופ של מריה, סלין,וויטני, ברברה.....שפונה גם לכיוון הסול......שהרבה משירייה של כריסטינה מייצגים את הפן הזה-"ביוטיפול", "סור", "ריפלקשן". "איי טרן טו יו", "וולק אווי", "קייפ און סינגין מיי סונג" ועוד..... קיצר אחרי שלושה ימים של כריסטינה באמ טי וי מה אתם חושבים על הוויקנד??..... אני מאוד אעהבתי למרות שלא יצא לי לראות הרבה כי למדתי למגן בתקשורת.....אבל ראיתי את פייטר ואתץ חלק מהתוכניות....

F I G H T E R

New member
אני

נהנתי במשך הסופשבוע הזה היה איך להעביר את הזמן שמשעמם אבל חבל שהם לא שמו שום דבר חדש על כריסטינה חוץ מאיך לעשות את פייטר שלא ראיתי ואת היומן של כריסטינה החדש שראיתי כבר כי הורדתי מהאינטרנט

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifהיא לא אמרה שזה זבל...

היא רק אמרה שלכתוב שירי פופ זה ממש קשה, והיא בטאה את זה במילה "shit".

ויותר מדויק...

"מוזיקת פופ זה החרא הכי קשה לכתוב"... היא לא אמרה שזה זבל, זה פשוט סלנג... זה כמו שתגידו "זה אשכרה קשה לכתוב מוזיקת פופ" לזה היתה הכוונה...
בריטני מאמי היא בחיים לא תגיד זבל על מה שעשה אותה מה שהיא...

למעלה