ועוד משהו שחר...

ועוד משהו שחר...

אתה רואה? שים לב איך שהתגרה המוקי. הרי הוא יכול היה להגיב להודעה שלי. אבל... מ´כפת לי אני. אני הבעתי את דעתי (אמנם עם מניפולציה קצת פרובוקטיבית אולי...) ומי שהיה צריך לקפוץ קפץ. ומתברר, שיש לו דעה, והיא לגיטימית; למרות שאני בדעה שונה באופן קוטבי. זה כל מה שצריך שחר. יש דיון. יש עניין. יש אקשן. מעבר להתלקקות. מעבר להיי וביי. ואני ממש לא מתכוון להתווכח או לשכנע. כי זה לא המקום לשכנע. סתם ככה. להביע דעה. ולהתמודד עם אתגר הנגיעה. סקסופון

תשים לב שחר...

תשים לב. הרי מה...? התגובות לא ענייניות. אם הדרדסייה, או הנשית או הנעמי 1 או פנטומימה היו כותבים את מה שאני כתבתי, ההתייחסות היתה שונה. והם מתים שאני אגרר לשרשור ההוא שפתחת. זובי. אני סיימתי. את שלי אמרתי. את הטמטום והעליבות חשפתי. עכשיו שיארגנו קומזיץ.
ותאמין לי, אפילו קצה קצהה של השערה האחרונה שלי לא נעלבה. להיפך. סקסופון

תקשיב אדון סקסופון!

קודם כל הדרדסיה ואני בטוחה שכל אלה שרשמת את שמם לא מעוניינים שתגרר למלחמות, כי נמאס לנו!!!! דווקא קראתי את דבריך ואתה יודע מה לשם שינויי עם הרבה הסכמתי, עכשיו יתכן ושחר לא נשמצא כאן לכן עדין לא הגיב לך, ויתכן שאין הוא מעוניין להגיב סתם, אז תשב תרגע שם לך איזה אופרה ברקע...וחלאס בלאגן. תן לנו יום אחד של שקט בבקשה!

הלו חוכומולוג!

דמותך הולכת ומטשטשת איש "חכם" גדול קטן מילותיך מיום ליום פחות חדות ומראות חוסר שפיות דרך זגוגית משקפי רואה אדם חלש וחסר תשומת לב שמחפש בכל דרך אפשרית אמפטיה דמותך מיום ליום נעלמת בסופו של דבר תשאר ערירי עוד לפני... חבל שבחוכמתך אתה מנצל את האנשים שבוטחים בך רק לרעה ואתה יודע מה אתה לא שווה שום מילה אני הטיפשה שמתיחסת לשטויות שיוצאות מפיך!!

חתולון*

New member
האם אפשר להאשים בהקפצה?

תאשימו אני הקפצתי ומחזיר הנושא לסדר היום חתולון

למעלה