ועוד משהו על פחד... אמר לי פעם חבר: נסי לראות זאת כך - זה רק מפחיד.
ב בת לילית New member 10/11/02 #1 ועוד משהו על פחד... אמר לי פעם חבר: נסי לראות זאת כך - זה רק מפחיד.
פ פנטום הצט New member 10/11/02 #2 וצ´רצ´יל אמר (לא קלפטר) אין ממה לפחד אלא מהפחד עצמו.... ואולי זה לא היה צ´רצ´יל... העיקר הכוונה...
מ מישל בת 34 New member 10/11/02 #3 ועוד אומרים על הפחד.... שהחיים הם הדבר הכי מפחיד שיש כי אפשר למות מהם
ק ק-ס-ו-מ-ה New member 11/11/02 #4 ששמעתי בחדשות ש........ מצאו את המיקום במוח האחראי על הפחד.....בעוד זמן לא רב נוכל לנתרל את הפחד, אבל חישבו לרגע ברצינות.......האם זה נראה לכם כדאי?
ששמעתי בחדשות ש........ מצאו את המיקום במוח האחראי על הפחד.....בעוד זמן לא רב נוכל לנתרל את הפחד, אבל חישבו לרגע ברצינות.......האם זה נראה לכם כדאי?
פ פנטום הצט New member 11/11/02 #5 לא... אמרו, ובצדק, שאם ילקח מאיתנו הפחד נאבד גם את הזהירות שלנו, אז לא נפחד לקפוץ קפיצת ראש ממגדל בן 100 קומות...איזה כיף לנו...
לא... אמרו, ובצדק, שאם ילקח מאיתנו הפחד נאבד גם את הזהירות שלנו, אז לא נפחד לקפוץ קפיצת ראש ממגדל בן 100 קומות...איזה כיף לנו...
ק ק-ס-ו-מ-ה New member 11/11/02 #7 פנטום, זה מפחיד אך נכון פחד במינון הוא דבר חיובי.......אם לא היה פחד, לא היינו מתרגשים משום דבר...היינו מפסידים את פעולת האנדרנלין. הלונה פארק לא היה מקום כל כך אטרקטיבי........חחח
פנטום, זה מפחיד אך נכון פחד במינון הוא דבר חיובי.......אם לא היה פחד, לא היינו מתרגשים משום דבר...היינו מפסידים את פעולת האנדרנלין. הלונה פארק לא היה מקום כל כך אטרקטיבי........חחח
ק ק-ס-ו-מ-ה New member 11/11/02 #6 עכשיו שמעתי בחדשות כי......... מצאו במוח את המיקום שאחראי על הפחד,בקרוב מאוד אפשר יהיה להפתר מהפחד לתמיד......אך חישבו לרגע, האם זה כדאי?
עכשיו שמעתי בחדשות כי......... מצאו במוח את המיקום שאחראי על הפחד,בקרוב מאוד אפשר יהיה להפתר מהפחד לתמיד......אך חישבו לרגע, האם זה כדאי?
פ פנטום הצט New member 11/11/02 #9 ואני מפחד... שהלך לך הזיכרון....כבר כתבת את זה 19 דקות קודם לכן... חחחחחחחח...