ועוד מזל טוב!

charmer

New member
ועוד מזל טוב!../images/Emo65.gif

מחר אני אקום מאוחר אז מעדיפה לכתוב הודעה כבר עכשיו, כי אחרי 12.. אז היום יש יום הולדת למלקישוע, או עודד אם אתם מעדיפים או פשוט LordOfTheUnderworld. זו רק אני, או שכולם בפורום נולדו באותו זמן?? אז
מלקישוע, שיהיה לך יום כיפי ושנה כיפית ותמשיך להגיב כאן בפורום כי לא שמענו ממך כבר איזה שבוע ומשהו.. מתגעגעים. וכן, יש לך יום הולדת ב"יום כל הקדושים". מאגניב.

Loves Bitch

New member
Happy Birthday../images/Emo70.gif

עכשיו תגלו את שיא המוכשרות ב-אי ידיעה לרשום ברכת יומולדת אז נסתפק בכותרת
מזל טוב וכל זה

מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

שיהיה לך אחלה יומולדת
(רורי נראה לי שניצחתי אותך
)

תודה רבה!

למי שאמר מזל טוב וגם למי שעוד יאמר.. ואני כן בפורום, פשוט בזמן האחרון פחות ולא תמיד יש לי מה להגיב, אבל אני תמיד קורא..

charmer

New member
זו לא התמונה ההיא..

יש תמונה שבא היינו מלא אנשים מהפורום.

c o n n o r

New member
הייתה עוד תמונה..

שבדיוק עמדה להגמר לך הסוללה וצילמת בדיוק בכניסה לסינמטק

g a g a

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif עודד, ועד 120../images/Emo77.gif../images/Emo28.gif

barhenhalliwell

New member
עודד../images/Emo65.gif../images/Emo41.gifמזל טוב../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב ! שתמשיך לראות את יצירותיו של ג'וס, ואותי בבצפר. לא ראיתי אותך היום בבצפר כי לא באתי , ולכן לא יכלתי להביא ביצים ולזרוק עלייך ! אולי מחר זה יעבוד .. בכל מקרה. יומולדת שמח

מזל טוב!!!../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo28.gif

המון המון ברכות! תודה שהראית לנו את הדרך למוזיאון ת"א הנידח!!
מיה.

היי הרגע ניזכרתי שזה היה בר חן..

אז אני אכתוב ברכה אחרת. אני מאחלת לך יומולדת נפלא ותמשיך להיות איתנו בפורום עוד המון המון זמן, ועצה קטנה- תשמור על הדברים שלך. אין לדעת מתי לילך תופיע מעבר לפינה.. :) מיהץ

NimaZ

New member
עודד../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif

מזל טוב
שיהיה לך יומולדת מגניבי

למעלה