ועוד כתבות...

nookit

New member
מצאתי באינטרנט מלא חומר על ג'וני...

סבו האהוב נפטר כשדפ היה בן שבע. באותה שנה עבר עם משפחתו לפלורידה ומאז התגורר בעוד כעשרה בתים במקומות שונים ברחבי ארצות כמהלך החיפושים של אביו אחר עבודה. הוריו התגרשו כשהיה בן 15 במשך שלוש שנים לפני שהתחיל לשחק עבד דפ בסוכנות שמכרה עטים דרך הטלפון. דפ לא הסכים לשחק בטלוויזיה כיוון שחשב שההפקות שם הן מתחת לרמתו. בסופו של דבר הסכים בשנת 87 לחתום על חוזה לשנה אחת בסדרה "רחוב ג'אמפ 21 ". הסדרה הפכה ללהיט מיידי ודפ הוסיף שנתיים נוספות לחוזה. לדבריו, איבד את בתוליו בגיל 13 דפ נוהג לחתוך את זרועו במקומות שונים כדי לציין אירועים חשובים בחייו. הוא היה נשוי במשך שנתיים למאפרת בשם לורי אן אליסון. דפ אוהב להתארס. הוא עשה זאת ארבע פעמים נוספות בחייו עם השחקניות וינונה רידר, שירלין פן, ג'ניפר גריי והדוגמנית קיית מוס. תפקידו הראשון בקולנוע היה ב"סיוט ברחוב אלם". אוליבר סטון שהתרשם ממנו בסרט לקח אותו לתפקיד משמעותי ב"פלאטון". שמה של ארוסתו באותם ימים, השחקנית שירלין פן, היה חקוק על הקסדה אותה חבש בסרט. לאחר שהתארס לוינונה ריידר עשה דפ קעקוע עם שמה הפרטי על זרועו. כשנפרדו, הוריד בניתוח את האותיות האחרונות N ו- A ונשאר עם Wyno . על זרועו האחרת יש לו קעקוע עם שמה של אמו, בטי-סו פאלמר. ביום הולדתה ה- 21 של קיית מוס התקשר דפ לזמרת העבר גלוריה גיינור והתחנן בפניה שתבוא להופיע כהפתעה לקיית במסיבה שארגן עבורה. בחודש מאי 99 נולדה בתו לילי-רוז מלודי דפ. האם היא השחקנית והזמרת הצרפתייה ונסה פרדיס איתה חי דפ מאמצע שנת 98 . השניים עדיין לא התחתנו. בשנת 98 עבר דפ להתגורר באופן קבוע בצרפת. "אף פעם לא ראיתי את עצמי כאמריקאי. החומרנות והרדיפה אחר הכסף אף פעם לא הייתה חלק ממני". הוא לימד את עצמו לנגן בגיטרה ועד היום הוא משקיע שעות רבות בנגינה. היה לו להקה בשם "The Kids" שזכתה ללוות במועדונים את איגי פופ. הלהקה הנוכחית שלו מכנה את עצמה בפשטות "P" . חלומו הגדול באמת של דפ היה להפוך לכוכב רוק. להקת 'אואזיס' השתמשה בכישוריו של דפ כגיטריסט בשיר "Fade In-Out" . דפ בא לבקר את הלהקה באולפן ההקלטות והתנדב לנגן בקטע לאחר שהגיטריסט הראשי הודיע שהוא שיכור בכדי לבצע את התפקיד. דפ דחה את התפקיד הראשי בסרט "Speed" שפרסם את קיאנו ריבס ואת תפקידו של טום קרוז בסרט "Interview With the Vampire" . בשנת 94 נעצר דפ לאחר שהרס חדר בבית מלון מפואר בניו יורק. בינואר 99 נעצר שוב לאחר שהכה צלמי פפרצי מחוץ למסעדה בלונדון. בשנת 95 בחרו בו קוראי המגזין הבריטי "אמפייר" כ'שחקן הקולנוע הסקסי בכל הזמנים'. בבעלותו המועדון המפורסם בלוס אנג'לס "The Viper Room". השחקן ריבר פיניקס נפטר ממנת יתר מחוץ למועדון בשנת 93 בשנת 96 רכש דפ טירה ענקית בהוליווד הילס שהייתה שייכת בעבר לשחקן בלה לגוסי, האיש שגילם לראשונה את 'דרקולה'. דרך אגב, מחוץ לבית ממוקם לו פסל בגובה של 2 וחצי מטר בצורת איבר המין הזכרי. ועוד משהווו אני פשוט אוהבת לדבר ככה חיחיחי

nookit

New member
ועוד כתבות...

ג'וני דפ אמר בראיון לאחרונה כי הוא מתכוון לקנות סמים קלים, מריחואנה, לילדיו, כשהם יהיו בוגרים, זאת כמובן אם הם יראו עניין. דפ טוען כי הוא חושש שהילדים שלו יפלו קורבן לסוחרי סמים ברחוב. דפ, הידוע במוחו המאוד ליברלי, אומר כי הוא חושב שצעד כזה דווקא ירחיק את ילדיו מסמים קשים יותר. ג'וני דפ, אותו אנו יכולים לראות בימים אלו בלהיט "שודדי הקריביים", נשוי לזמרת וונסה פאראדיז ולשניים יש שני ילדים, לילי רוז בת ה- 4 וג'ק שהוא תינוק. "כשאתה קונה סמים ברחוב" אומר דפ "אתה אף פעם לא יודע איזה חומר אתה מקבל או ממי אתה קונה. אתה משתמש ואחרי יומיים אתה מוצא את עצמך מכה דופק את הראש בקיר מסתובב בלי בגדים ומקריא שירים של אדגר אלן פו. זה לא משהו שהייתי רוצה שהילד שלי יעבור". את ג'וני דפ אנו יכולים לראות החל מהיום בסרט ההרפתקאות והפנטסיה "שודדי הקריביים". דפ יודע שכאשר שחקן יוצא עם סרט גדול ומצליח הוא מעורר את סקרנות התקשורת ואיתה את סקרנותם של צלמי הפפראצ'י. דפ, שרגיל לצלמי פפרצ'י שרודפים אחריו, הודיע חד משמעית. "אין לי בעיה שתצלמו אותי או את אשתי (הוא נשוי לוונסה פאראדיס) אבל שלא תעיזו לצלם את הילדים. אם אני תופס מישהו מצלם אותם...זה לא יהיה יפה". דפ, בן ה- 40, אמר לאחרונה. "מידי פעם מצלם אותנו צלם פפראצ'י זה או אחר. כל מה שאני יכול להגיד להם זה שאם הם רוצים לצלם את המשפחה שלי, כדאי שיביאו עדשה רחוקה מאוד כי אם אני אצליח להניח את ידי על הצלם, זה ייגמר מאוד לא יפה". דפ ממשיך להסביר את ההתנגדות העזה שיש לו: "אני לא יודע למה מישהו מקוראי העיתונים ירצה לראות תמונות חדשות שלי, יש המון מהן למכירה. אין לי גם בעיה שיצלמו את וונסה, אנחנו מבוגרים ויודעים איך לטפל בעניין הזה". ג'וני דפ התחתן עם וונסה פאראדיס בשנת 1998 ויש להם שני ילדים. לילי רוז מלודי, שהשנה מלאו לה ארבע, וג'ק בן השנה וחצי.

nookit

New member
חיחי סורי אם אני מנג'סת אבל...

אני לא יכולה מצאתי מליון כתבות!!!! חחחח משוגעת עליו ג'וני דפ כבר לא תוקף צלמים, לא מתעצבן כמעט מכלום ובכלל מי שפוגש אותו בתקופה האחרונה אומר שהוא רגוע בצורה בלתי רגילה. הסיבה לשינוי היא הבת הקטנה, לילי-רוז, ששינתה לדפ את החיים. האמא, וונסה פרדיס מספרת שגם היא וגם ג'וני למדו דרך בתם הקטנה לשנות סדרי עדיפויות בחיים ולא לחשוב יותר רק על עצמם. "אנחנו הורים טובים אבל ג'וני הוא באמת אבא נהדר. אני מסתכלת עליו לפעמים ולא מאמינה כמה טוב ונדיב הוא הפך להיות גם איתי וגם עם הסובבים אותו". כל הכבוד. היו תקופות בהן האוהדים היו מסתפקים בתמונות עם חתימתם של הכוכבים האהובים עליהם. בשלב מאוחר יותר החליטו האולפנים הגדולים לעשות כסף ממכירת איבזרי לבוש אותם לבשו הכוכבים הגדולים בזמן צילומי הסרטים הגדולים שלהם. אולם היום נראה כי האוהדים מוכנים לשלם כסף על כל דבר שקשור לכוכב או לכוכבת האהובים שלהם, אפילו אם מדובר בתחתונים שלהם. חלק גדול מהכוכבים מנדבים בשנים האחרונות את בגדיהם למכירות פומביות שנעשות למטרות צדקה. לאחרונה הצטרף לרשימת הכוכבים גם ג'וני דפ. דפ, שחייב להיות תמיד מקורי, לא תרם חולצה או מעיל אלא דווקא זוג תחתונים שחור היישר ממגירת חדר השינה שלו. התחתונים, בוקסר שחורים, יימכרו במכירה פומבית שמארגן השחקן טום הולנדר שמשחק בימים אלו לצד ג'וני דפ בסרט "ליברטין" שייצא בשנה הבאה. המכירה הפומבית זכתה לשם "חגיגות הילדות" וכל ההכנסות ממנה ימסרו ל"בית הלן" שמטפל בילדים החולים במחלות קשות. מסתבר שג'וני הוא לא הנדבן היחיד ובמכירה הפומבית ניתן יהיה לקנות חפצים השייכים לשחקנים כמו פירס ברוסנן, ג'ודי דנץ, קייט וינסלט ליאם ניסן ועוד. כמו כן השחקנים הבריטים מייקל גמבון (אותו נוכל לראות בקרוב כפרופסור דאמבלדור בסרט "הארי פוטר והאסיר מאזקבאן"), ביל נאהיי (אהבה זה כל הסיפור) וג'רמי איירונס, יופיעו, בחינם, במהלך המכירה הפומבית. וזהו.... יש עוד אבל אלה הכי חשובות.... :)

Sap Sparrow

New member
../images/Emo45.gif

אבל אנלא בטוחה שזה גם בארץ ככה
.. הבא נתפלל.

Sap Sparrow

New member
זה מיושן

"בימים אלה בשודדי הקאריביים"? קראתי את זה ממזמן. אה ו.. הוא לא נשוי

StArShInE2

New member
אבל למה כל הזמן הודעה חדשה!?

זה עושה קצת הרבה בלאגן...חחח לא נעים....

אי אפשר ככה.

תקשיבי חמודה, אי אפשר לשלוח כ"כ הרבה כתבות ודברים בהודעות חדשות. כאשר פתחת את ההודעה שלי תוכלי לגלגל טיפה עם הגלגלת של העכבר ולראות "הוסף תגובה" או "הוסף תגובה מהירה". זה פועל בדיוק אותו דבר כמו לפתוח הודעה חדשה רק שזה משורשר להודעה שאת רוצה להגיב עליה (ההודעה שלחצת בה "הוסף תגובה"/"הוסף תגובה מהירה". כשאחזור מבית הספר אכין לנו לפורום את אומנות השרשרור (איך להגיב נכון ולאיפה) הפרטית שלנו, ותוכלי להעזר בזה. :] יומטוב.

nookit

New member
חחח סורי :) צודקת

חוצמזה יש לפעמים טעויות בכתבות והוא וונסה לא נשואים... אהה רציתי לשאול אם זה נכון שג'ונג'ילה שלי מתגורר בוושינגטון אבל כרגע הוא בצרפת (חופשה או משהו...)?

Choco Girl

New member
ואת כל זה כבר ידעתי../images/Emo3.gif

חחחחח... אפשר להגיד ש... חזרתייייייייייייייייייייייייייייייייייייי לא הייתי מלא מלא זמן, כי היו לי מלא שיעורים, ומלא מבחנים שהייתי צריכה להתכונן, ועוד הכתבה באנגלית... ובלה בלה בלה...בקיצור לא הייתי על המחשב מלא מלא זמן!!! אזזזזזז....יאללה תגידו לי כבר "ברוכה השבה"...חעחעחעחעחעחע

nookit

New member
את בטוחה?

כאילו בטוח שהוא גר בצרפת??? איך את יודעת חחחח ואם כבר את יודעת אולי איזה עיר???? חחחחחחחחח

Hadar Depp

New member
קודם כל ברוכה השבה! (לCHOCO GIRL)

וכן.... הוא גר בדרום צרפת אם אמלא טועה.. ולצערי אנלי מושג באיזה עיר...

למעלה