ועוד יום עבר..

ועוד יום עבר..

ואני עוד עומדת כאן מנגדת - מגישה לך את נקודת ההשוואה ביני לבינה... היא עולה עליי בכל.. יותר טובה - אולי רק יותר מתאימה, התחלה חדשה - זאת שרצית לך.. ובכל זאת את חושבת עליי.. בכל מחשבה שלך אני מרגישה אותך - מכרסמת את ליבי.. מרגישה אותך כואבת לידה - ושוב משווה... ובשבת לא מצאתי מנוח - התבודדתי במקום שזכרתי לך ימים יפים של שמש.. שם על גדות האגם הקטן - עכור במיימיו, ירוקת בגדותיו - שם מצאתי מנוח.. נושמת חזק אל ראותיי העייפות את האויר המסתלסל שנושא בו את הריח ההוא.. הריח שלך.. ריח של חוויות עבר שלנו יחד.. לא הסתכלתי לצדדים - לא חיפשתי אותך.. נשמתי אותך.. התפרקתי לאור יום ושמש צורבת - קולות ילדים נהנים ואימהות שמשחקות כדורגל.. אבות אפורים, נגררים, נסחבים, סוחבים.. גם אני הייתי כמותם - האבות.. לרגע קינאתי - לרגע רציתי כמותם - משפחה.. איפה היית את כשהשמש זרחה?.. משקפיי שמש כיסו את עיניי, כמו כיסו אותי מסתכלת, במעגל החיצוני סביב ההמון חיכיתי.. ניסיתי להרגיש שייכת.. יצאתי משם בנשימה כבדה.. נפשי חבולה, נשמתי מפוייחת.. אני נשרפת בתוך גל של הרגשת אכזבה.. ובכבישים שהם שלך נסעתי.. ברחובות ששייכים לך.. כל העיר הזאת שלך.. אני מיותרת.. והיא, היא עכשיו היא שייכת.. איך נתת אלוהים את מקומי לאחרת?.. ולמה? למה אני מרגישה כה משותקת?.. ואני עוד עומדת מנגד.. ועוד אמשיך להגיש לך אותי - גופה ללא לב - מיוסרת.. את הלב שלי..

צונאמי29

New member
ועוד יום עובר

זאת הפעם השניה שאני קוראת את מילותייך והפעם החלטתי להגיב לך "היא עולה עלי בכל-יותר טובה" כך כתבת, היא באמת אולי יותר טובה אבל רק בגלל שאת נותנת לה להיות כך!!!! "ריח של חוויות עבר שלנו יחד.. " כך כתבת, למה רק על העבר את חושבת?? אולי כי לא היו לכן חוויות בהווה???? "בכבישים שהם שלך נסעתי.. ברחובות ששייכים לך.. כל העיר הזאת שלך.. אני מיותרת.. והיא, היא עכשיו היא שייכת.." כך כתבת, עם כל הכתיבה הזאת שלך את נשמעת בת אדם כל כך גדול!!! איך את מסכימה לוותר. איך את מוכנה לתת לה להפוך הכל לשלה. קומי ותרימי את עצמך ממנה או אליה!!!! "איך נתת אלוהים את מקומי לאחרת?.. ולמה?" כך כתבת. זה לא הוא נתן את מקומך זה את וויתרת. אלוהים נותן לנו כמה אפשרויות לבחור ואת בחרת את הדרך הזאת. אז אולי תלכי אליה ותתחילי בדרך חדשה. בדרך שונה. בדרך שלא תמיד ידעת!!!! "אני עוד עומדת מנגד.. ועוד אמשיך להגיש לך אותי - גופה ללא לב - מיוסרת.." כך כתבת. אולי זאת הבעיה שאת עומדת מנגד ולא עושה כלום. אף אחד לא יכול לקחת לך את הלב אלה אם את נותנת ומוותרת עליו לבד, אל תהיי גיבורה - כי הרבה גיבורים נפלו. אל תהיי עקשנית ואל תהיי מיוסרת. פשוט תהיי את!!! מי שהיית לפניה!!! וכך תהיי גם אחריה!!! או איתה!!!את הפכת את עצמך למשותקת ומיוסרת אז רק את יכולה לשנות. את כל כך רוצה אותה אז תעשי!!! נראה לי שעד עכשיו לא וויתרת על כלום עד עכשיו חיית את החיים שרצית איתה אז אולי הגיע הזמן לחיות את החיים ששתיכן רוצות לפעמים שתיכן צריכות להתפשר כדי להגיע לטוב ביותר שבעצם מוכיח כמה לא התפשרנו. עש עכשיו חיית בדרך אחת ולא הצליח לך אולי תנסי אחרת כי אם לא אין לך מה לבכות אין לך מה להתייסר אין לך מה לתרץ. עם כל הכאב אם לא עובד ככה ולא עובד גם אחרת תתעוררי!!!! אחת שעברה חוותה ניסתה והתעוררה!!!!

צונאמי יקרה..

אני ערה.. ערה משהייתי אי-פעם.. אני לא גיבורה גדולה - לא אמרתי, לא רמזתי, לא ניסיתי להוכיח.. גיבורות לא תראי כאן בפורום - הן עסוקות במימוש מעשיי הגבורה שלהן אי-שם.. אני חלשה.. אני נכנעת.. אחרי 4 שנים איתה - הגיעה הזמן שהיא תבחר את הטוב עבורה.. והיא בחרה.. אני לא אקטע לה את הדרך החדשה, זאת הבחירה שלה.. כתבתי כאן לא מתוך כוח, דווקא מתוך כאב.. תמיד נלחמתי.. למה להילחם?.. ובמי? במה? בגורל?..

צונאמי29

New member
חיפושית

או שלא הבנת אותי או שלא הסברתי טוב הבנתי כמה את חלשה בגלל זה אמרתי לך תתעוררי אמרת שאת יודעת שכשהיא איתה היא חושבת עליך כלומר שתיכן עושות דברים שאתן לא באמת רוצות אז במקום לבכות ולהייסר קומי ותשני את העבר, תשני את הדרך שבה ניסיתן קודם וגורל ניתן לשנות, את קובעת את הגורל שלך וכנראה שנכנעת לגורל הנתון מבלי לנסות לשנותו

למעלה