ועוד התחלה חדשה...

fasterNY

New member
ועוד התחלה חדשה...

החלטתי שכנראה שהתקנתי מליוני בתים במשחק... ובכלל המשחק לא משתמש ברובם... התקנתי כל מיני שינויים למשחק, שאין לי מושג מה הם עושים בכלל... אז מחקתי את כל המשחק שלי... את כל הערים... את כל השיפורים... והתחלתי מחדש... הפעם הכל מסודר בתיקיות... אני יודע איך למצוא כל דבר... מה יש ומה אין... הורדתי בינתיים כמה מרכזים מסחריים... סוג אחד של בית מגורים... וכמה שיפורים למשחק. העיר החדשה מתפתחת דיי יפה כרגיל... אבל יש לי עוד שטחים עצומים בשביל לבנות... לפני שאני אתן להם להתחיל לבנות לגובה :) האם לעוד מישהו יש תמונות מהעיר שלו? בינתיים ראיתי רק תמונה אחת.

avia0911

New member
אפשר לשאול אותך משהו

תראה,אני הרבה לוחץ על השלב הקל במשחק שלי ולמרות זאת יש ערים שמתפתחות מהר יותר ויש כאלה שבכלל לא מתפתחות (ואני מנהל אותם אותו הדבר) אז למה זה בכלל

fasterNY

New member
כנראה...

שזה לא באמת אותו הדבר... כנראה שיש דברים קטנים ששונים... הקירבה למים משפיעה... הגובה של האיזור... הקירבה של המפעלים, או המסחר... הרבה גורמים שנראים קטנים... משפיעים בצורות משמעותיות על המשחק.

avia0911

New member
הקפצה

הדיבור הכי מהיר בכל תולדות המדינה:תעזרוליעםהסימסיטיואניחיבלשאולהמוןשאלותעודלfasterNYזהכלכךמעצבושאנילאמביןהרבהבסימסיטיאהההההההההההההההההההההוחוץמזהאנילאיודעמאיפהמורידיםבנייניםחדשיםתנוליאתריםפליזזזזזזז

avia0911

New member
שאלה אלייך fasterNY

אתה יכול פשוט להסביר לי איך לפתח את העיר הכי מהר שאפשר?

fasterNY

New member
הכי מהר?

השאלה היא באיזו צורה לפתח... הכי פשוט, זה לבנות :) כמה שתבנה יותר מהר, ככה יבואו יותר מהר... אני משחק על המהירות הכי גבוהה... אני לא יורד מזה, רק אם יש איזה אסון בעיר. כל זמן שיש דרישה למשהו, אני בונה ממנו... ואז עולה הדרישה למשהו אחר... כשאנ רואה שאין דרישה לכלום, או שאנשים לא באים, זה אומר שהגעתי למעצור כלשהו... ואז אני מוסיף איזשהו מבנה ציבורי... אם זה משטרה, מכבי אש, בתי חולים... או לפעמים אפילו פארקים עוזרים לגדילה של המבנים... יש הרבה יותר סיכוי שהתושבים יבנו לגובה, כשיש להם פארק בסביבה... אותו דבר גם במסחר, אם תבנה פלאזה, הבניינים באיזור יהפכו למשרדים בעיקר... שזה אומר שיבנו לגובה. עוד שאלות? :)

avia0911

New member
הקפצה

הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקפפפפפפפפפפפפפפפפפפצבבבבבבבבבבסההההההההההההההההה

fasterNY

New member
לא בטוח...

אני מדבר על הLARGE PLAZA, שזה שטח גדול מרוצף, עם כמה עצים...

פלורי2

New member
תתחדש../images/Emo4.gif../images/Emo19.gif

אבל למה כל פעם להתחיל מחדש?

fasterNY

New member
כל פעם לומדים משהו חדש...

הפעם התחלתי בגלל שדיי התלהבתי מהבתים החדשים... מהשינויים, וכל הסיפריה של המשחק היתה עמוסה בקצבים, שהמשחק לא ניצל, אבל העלה אותם כל פעם שניסיתי לפתוח עיר. זה גרם לכך שפתיחת עיר לקחה בסביבות 5-10 דקות... תחשבו שאתם מנהלים כמה ערים, וצריכים לעבור בינהן כל הזמן? לכן הפעם אני מצמצם, רק דברים חיוניים, ובתים שנראים לי ממש חשובים, או יפים. רק תוספות שמוסיפות דברים רציניים, ולא סתם שטויות... אני לא אוהב להתחיל כל פעם מחדש... אבל כל פעם אני לומד דברים חדשים... מתי לחבר לערים נוספות... מתי לתת להם שירותים מסויימים... כל פעם שמתחילים מחדש, הדברים יותר קלים, ומצליחים יותר.

צחקן

New member
אני לא אוהב להתחיל מחדש ../images/Emo13.gif

ב"ה אוהב לשמר הצלחות

The Best Of You

New member
אין לי סימסיטי,בהצלחה עם העיר../images/Emo13.gif

אתה צודק בסדר שאתה עושה..ככה הרבה יותר קל לעבוד

The Best Of You

New member
כן עשיתי פעמיים

אבל אני לא עושה יותר כי זה כבר מעצבן למחוק הכול..אבל זה נחמד לנסות