ועוד הקפצה

Cavush

New member
היום !

לא משודר בהוט
אני כ"כ הולך לשים את היידים שלי על הטקס. היא המנחה שלו

Cavush

New member
נצטרך לחכות קצת

אני מניח שזה יועלה בקרוב ללינדזי-מדיה...

LindZiv Cohan

New member
אני לא מאמינה שכלללל הטקט יועלה לשם

זה איזה 3 שעות...[?] באמטיוי אמור להיות משודר, לא?

Cavush

New member
זה לא שייך ל MTV

ואם לא יועלה כל הטקס, תמיד יש את תוכנות ההורדה למינהם. אני יודע שזה לא חוקי, אבל אין דרך אחרת לצערי.

LindZiv Cohan

New member
לפי מה שהם כתבו באתר,

הם חיפשו\מחפשים מישהו שיקליט להם- "If there is someone that can rec the 2006 World Music Awards, it will be greatly appreciated! Nov 23rd (Thu) - 23:35 Channel 4 Nov 27th (Mon) - 02:30 S4C" וזה גם אומר שיש לזה לפחות 3 שידורים, אז מצד אחד זה לטובתנו, מצד שני זה לא

Cavush

New member
אלה תחנות בריטיות

לא חושב שקולטים את זה כאן בארץ...

Cavush

New member
עדכונים מהטקס

סתם שתדעו מה הלך שם.יותר בלגאן מזה לא יכל להיות. זמרים כמו שאקירה לדוגמא לא הגיעו, והיו מצבים של במה ריקה במשך 5 דקות. אחרים לא הגיעו לאסוף את הפרסים שלהם בחלק מן המקרים, מבלי לידע את צוות ההנהלה. מייקל ג'קסון סרב להופיע, וכאשר הוא לבסוף הסכים הוא עלה באמצע השיר. ואם נגיע ללינדזי שלנו, ורצוי שנגיע, אז רק שתדעו שהיא קיבלה המון קריאות בוז מהקהל כל פעם שהיא עלתה לבמה. זה הגיע לרמה כזו שלקראת סוף הטקס היא פשוט עזבה. מה גם שהיא נפלה במדרגות לפי רוב מקורות המידע (לא על הבמה), אבל היא לא נפצעה או משהו (אני בספק רב לגבי הידיעות על הנפילה). בנוסף, היא הורידה את התחבושת מהיד שלה, רק כדי להיות מוצפת בביקורות על זה שיש לה שם כמה סימנים אדומים מהנפילה בטקס. עכשיו הביקורות טוענות שהיא אוהבת לפגוע בעצמה. מנגד כל זה, היא קיבלה תשבוחות מצוות ההנהלה על זה שהיא הייתה מאוד אדיבה כלפיהם, לא דרשה הרבה בקטע של יחס מיוחד וכיבוד/שתיה לחדר ההלבשה שלה. עוד טוענים שהיא הפגינה יחס מקצועי בנוגע לעבודתה. עד לאן הגענו באמת שאני לא יודע...
אני בכל אופן פשוט נגעל מכל זה. אפשר לחשוב איזה פשע היא ביצעה בזה שהיא הגיעה להנחות טקס פרסים בלונדון, ועל זה שהיא אוהבת לשחק בסרטי קולנוע. עזבו את לינדזי במנוחה אני אומר !

LindZiv Cohan

New member
תכף יהיו שמועות שהיא מזוכיסטית..

דייי מה הם גורמים לה להרגיש רע
באמת מה היא עשתה
היא שחקנית מוכשרת, זה עדיין לא נחשב כפשע... ארגגגגג, אני שונאת אנשים שגורמים לשחקנים\זמרים שעולים לבמה להרגיש רע, לא רק ללינדזי. איפה הטאקט?!

Cavush

New member
אלה בדיוק השמועות

עכשיו טוענים שהלכו לרופאים שמתמחים בדברים כאלה, והם מאשרים את הידיעות, ואת התמונות שצולמו.. כן בטח....

Cavush

New member
לא, סתם ראיתי שהתחלת להגיב לשרשורים

שזה נהדר, עוד מישהו מישראל שם....

LindZiv Cohan

New member
חחח איזה שטויות

אז מה בגלל שאני כל הזמן נתקעת במיטה אז אני עושה את זה בכוונה?
או אולי אני נתקעת בעמודים בכוונה

o DaNiEl o

New member
איזה כלבים../images/Emo2.gif

איזה מסכנהה
בכוונה לגרום לה להרגיש רע?

LindZiv Cohan

New member
גם אני שמעתי על הנפילה...

בא לי להרביץ לקהל המסריח הזה
למה מי הם בכלל

למעלה