ועוד הקפצה

יוווווו

יש יש ה' תודהההה לך ישששששששששש חחח רק המזל שלי הגיאה לארף עכשיו היום הוא הגיעה לחנויות יש איזה כיףף ממש שעכשיו חזרתי משם באלתי לחנות ושאלתי עם כבר יש אותו והוא אמר הרגעה זה הגיאה ומזה שמחתי=]]] איזה כיףףף עכשיו אינ הולכת ליראות אותו כי אינ צריחה להחזיר מחר חח איזב באסה ביגלל שהוא חדש=[[[[[ אבל לא נורא שווה =]]] הלכתי ליראות אינ יספר איך זה בייייי זה הגיא ישש רוצו לכחת מי שלא ראה לפחות כמוני חחח ביו'ש טוב אני כבר לא חחח=]]]]]]בייייי

Cavush

New member
לינדזי תופיע בתוכנית של ג'יי לנו

The Tonight Show with Jay Leno, NBC Fri Nov 10 Lindsay Lohan , Army of Any one at the same week Hugh Laurie,Courtney Love, Ellen DeGeneres , Martha Stewart אני לא בטוח שהיא משודרת כאן בארץ, אולי ב YES. בכל מקרה, חשבתי שתרצו לדעת. בטח יהיה אפשר לצפות בתוכנית ב YouTube או משהו כזה.. המיידע נלקח מLocLoh. 10/11/2006

Cavush

New member
MTV EMA + לינדזי

ממש עכשיו התחיל טקס פרסי ה EMA ב MTV. לפי מה שקראתי לא מזמן, לינדזי אמורה להופיע שם. לא בטוח אם זו הופעה על במה, אבל זו סיבה מספיק טובה לצפות בטקס :)

LindZiv Cohan

New member
חחחחח גם הן?../images/Emo3.gif

רק שלא תדרדר אותה למעשים שלא נרצה שתעשה, והכל יהיה בסדר

Cavush

New member
לינדזי בתוכנית של אופרה ווינפרי

לזה אני מחכה כבר המון זמן ! http://www2.oprah.com/index.jhtml יום שלישי הזה. אם למישהו יש שידורים חיים, אל תפספסו ! (7/11/2006) תלחצו בצד ימין על "Dreams come true with ... And Lindsay Lohan" אני חושב שרשמית נהפכתי ללוח משדרים של לינדזי

LindZiv Cohan

New member
לגמרי../images/Emo6.gif

טוב מאוד
וואי כמה עדכונים יש ללינדזי בזמן האחרון, אני לא עומדת בלחץ

LindZiv Cohan

New member
רגע, מתי זה משודר אצלנו?

ואיפה? כשאני בודקת ביס לא כתוב מי מתארח=/

Cavush

New member
לא בטוח

אני חושב שפשוט כדאי לצפות בכל התוכניות. זה בטח 1-2. ב 5 דקות הראשונות אני מאמין (מעולם לא צפיתי באופרה), שהיא תגיד מי מתארח אצלה באותה תוכנית... תמיד שמח לעזור, אני מבטיח לעדכן אם אני אדע עוד דברים.

LindZiv Cohan

New member
חחח תודה :)

אני מאוד מקווה שהיא תגיד, כי סתם לשבת לראות תוכנית ולחכות ללינדזי כשבסוף זאת בכלל לא התוכנית הנכונה, נראה לי בזבוז זמן

Cavush

New member
הראיון

נמצא באתר לינדזי-מדיה. לכל אלה שרוצים לראות www.lindsaymedia.net אחד המרגשים, בהחלט.

LindZiv Cohan

New member
אהבתי..

המקרה של בובי קנדי דומה למקרה עם רבין..
אני ממש רוצה כבר לראות את הסרט..

למעלה