ועוד הגיגים של אביב

• פותח הנושא gui1
  • פורסם בתאריך

gui1

New member
ועוד הגיגים של אביב

טוב אז נדבר קצת על גורמים למחלה לאו דווקא על אנדו אלא בכלל על תאונות על פתאום על מחלות שמתגלות ועל רוח אלוקים שתמיד מרחפת על פני המים, אחת מהסיבות למחלה לפי הרפואה הסינית היא התרחקות מ DAO מהדרך האישית שיש לכל בן אדם , [ DAO בסינית זו דרך ] לא אחת קורה לי שאני עושה דברים לא מתוך כפיה אבל מתוך ידיעה שהם לא אני ושהם מובילים אותי לתוצאות שאינן מתאימות לי , נניח שאני בסטרס האנדו מתגבר , אבל לא באתי לדבר על האנדו אלא על אהבה ביום שישי הייתה לי תאונה ברוך השם אין ניפגעים , האוטו עלה בסערה השמימה ועכשיו הוא בגן עדן של רכבים אני נשארתי פה למטה ואני בגן עדן של שוטים ברוך השם לא קרה לי כלום רק שטפ דם קטן באיזור הירך ועוד מעט כאבים באיזור בית החזה , ואז אלתי מה קרה לי איזו דרך אני הולכת בה שאינה מתאימה לי , הבחור החדש נכנס לחיי אבל בינינו הוא לא הזיווג שלי אלא אביב קטן עבורי , הייתי בפורים במסיבה בלעדיו ופתאום היו לי תובנות על חיי ועל חייו ועל חיינו ביחד הוא התקשר לפני התאונה אבל לא יכולתי לדבר כי הייתי בנהיגה אבל חשבתי בדרך מה אומר לו , ומה אני רוצה האם פשרה מתאימה לי עכשיו או שאני עליתי על מסלול שכל סטיה ממנו היא פגיעה בדרך והרחקה מהדרך הטבעית שלי , או מהמטרה שלי בחיים זהו ככה כמה הגיגים לפעמים עם פואנטה ולפעמים עם רגש

נעמי 17

New member
גואי יקרה

הטאו הוא כל מה שאין לו שם. לעיתים בני אנוש נותנים שם מפני שהם מדמים את התובנה שבנעשה. לא תמיד לכל דבר יש תובנה שאנחנו יכולים להכיל אותה לעיתים אנו חוטאים בחטא הגאווה כשאנו נותנים שם לדבר שאין בו שם. הדרך היא דרך, אין לה שם אחר, היא בעצמה ממלאת את יעודה. אנו פוגשים צמתים רבים בדרך ותוהים לאן לפנות, לעיתים אנו מאלצים את הסימנים כך שיתאימו לאמונתנו. שאלי את עצמך אם באמת הייתה זו צומת או שדעתך הייתה פשוט מוסחת מן הדרך. ברוך השם רק האוטו עלה השמיימה אבל את איתנו, ממשיכה בדרכך. שחררי את הרוח לתת לך סימנים כריפרוף העלים על כף ידך, בנשימה אחת תוכלי להריח את ריח האביב באויר ולהשתחרר מהאילוץ שבמחשבות. שחררי אותן לטאו.

gui1

New member
נעמי איזה תשובה נפלאה

אני מנסה שלא להיכנס ל " למה זה קורה ל "י וכו אבל כפי ששמת לב זה לא תמיד מצליח , לרוב תאונות או מחלות פתאומיות בשבילי הן כ אות הזהרה שאני עושה משהו שלא מתאים לי לרוב אם אני יושבת במדיטציה אני מצליחה לענות על התשובה או לפחות חושבת כך , עוד שהתחיל הקשר הוא היה ספק ספייקא לכן כיניתי אותו אהבת אביב אבל כנראה שאהבות האלה כבר לא ככ נחוצות לי כמתכונת זו , ולפעמים האנרגיה שהן מביאות איתן מוטב שתישאר בחוץ ולא תיכנס הביתה פנימה שוב כמו שאמרת בכוחמה לפעמים אנו חוטאים בחטא הגאווה שאנו נותנים שם לדבר שאין בו שם

קרנון32

New member
גואי1 תודה לאל שאת איתנו....

ברכת הגומל עשית? גם מרגישה שאנחנו בוחרים מה בא לסמן לנו ומה לא ולפעמים אלו דברים שפשוט קורים מאד מתחברת למה שאמרת, לפני הרבה שנים עברתי תאונת דרכים ולא אחת אלא שלוש בתקופה של כמה חודשים. האחרונה הייתה הכי קשה יחסית לשאר והייתי בתקופה מאד לא פשוטה בחיי ותאונה זו שינתה את דרך חיי ב- 180 מעלות וזה אכן גרם לי לשבת ולחשוב טוב טוב מה קורה בחיי לגבי המחלה אני באמת מאמינה שזה משהו שבא לסמן לנו מה קורה איתנו בחיינו אך לעיתים זה פשוט הגוף שעובר מה שעובר מתחברת למה שאמרת שאנחנו מתרחקים מהדרך שלנו (אנדו...) קראתי גם באיזשהו ספר שזו יצירתיות שלא באה לידי ביטוי החוצה אשמח אם תוכלי להרחיב עוד על הראיה של הרפואה הסינית את המחלה שלנו שיהיה שבוע נפלא ומבורך

gui1

New member
לגבי האנדו

ברכת הגומל , טוב שזכרת לי .בשבס לא יצאתי מהבית אבל איה בשבת הקרובה אמצא מנין גברים ויתברךציק אחד כיוון ששנים לא ידעתי איך להתמודד עם האנדו ועם התיסכול שהסנדלר הולך יחפ לא עשיתי כלום עם הרפואה הסינית והאנדו , הייתי עסוקה מדי בכל הלמה זה קורה לי ? גם אני קראתי ספרים שאנדו הוא כתוצאה מתסכול, מטראומה מינית, ויצרתיות שלא באה לסיטוי ועוד מיליון סיבות שלא נראו לי בכלל רלוונטיות אבל הן גרמו לי להאמין שאני הבאתי את האנדו על עצמי , היום ברוך השם אני כבר לא שם , אני לא יודעת למה יש לי אנדו , וכבר זה לא מעניין אותי ברמה שאני אלך לכל המיסטיקים לברר , אני מתעסקת בפרקטיקה איך אני מגיעה לאיכות החיים איך האנדו הוא חלק זניח בחיי , עצם העובדה שאני בדיכוי עוזרת לי מאד אני לא רןואה שומעת או מרגישה מחזור יש לי היום מטופלת בנות 16-18 עם כאבי מחזור , יכול להיות שיש להם אנדו אבל איתם אני לא נכנסת למושגים ברפואה המערבית אלא מטפלת בהם סינית לגמרי , האדנו לפי ברפואה הסינית הוא סוג של סטגנציה תקיעות אני מבררת איתם [וגם מאבחנת לפי הלשון והדופק איזה איבר יצא מאיזון ומהם התחושות הרגשות שמלווים אותם באופן כללי , כי לכל איבר יש את הרגש / צבע / טעם / שעה / וכו המאפיין אותו ולפעמים שאיבר יצא מאיזון מנסה לתקן את עצמו בצבע בטעם ברגש שחסרים לו [ לדוג הכליות - הרגש המאפיין אותם הוא פחד הצבע שמשוייך אלהם הוא שחור ו[ ש לי מטופלת עם חולשה של כליות - ע"פ הרפואה הסינית בבידקות מערביות אין שום ממצאים - ומדהים לראות שכל הבגדים שלה הם שחורים והיא סובלת מפחדים ]ובאמצעות דיקור תזונה וצמחים סיניים ברוך השם הגופ חוזר לאיזון ואז כאבי המחזור תיבכולים עייפות עצבים מסתדרים גם הם הגופ חוזר לתדר של בריאות , אני במעקב אחרי מהטופלת ומבקשת מהם לבתקשר עם הסימנים חוזרים ברוך השם בנתיים הגופ בתדר הנכון , כיוון שאני מאמינה שהכל קשור והרפואה הסינית יודעת למצא את הקשרים האלה זה מדהים אותי לראות כל פעם איך הכל מסתדר זהו מקווה שהיה מובן יום טוב ישראל

גואי..../images/Emo2.gif תאונת דרכים כשהאוטו הלך לו..

כותבת מדהים כתמיד... אבל איזה מזל שיצאת בשלום
לא יודעת מה לגבי ההגיגים... שמעתי על שהאהבה תמיד מנצחת... ותלוי באיזה דרך את רואה את הסימנים... העיקר תרגישי טוב

למעלה