ועוד דבר

ועוד דבר

גם אם יש הוכחות שחומר יכול סתם להיווצר ההסתברות היא אפסית בכל קנה מידה אפשרי. אני נזכר בכמה דברים שמוכיחים שאבולוציה זה שטויות (בחיי אני לא מאמין שאני צריך לשכנע אותכם) על פי כמעט כל ההערכות היתה על פי תאורית האבולוציה רוב הזמן כזאת קרינה ששום דבר חי לא יכל לשרוד כאן ומאז לא עבר מספיק זמן כדי שיווצר בן אדם. אגב, לגבי דינוזאורים רציתי סתם להגיד משהו שלא בטוח שתקבלו אבל אני בשיא הכנות אין לי שום ספק שזו תשובה מצויינת למי שלומד תורה זה ממש ברור שזו תשובה נכונה. בספר בראשית כתוב במיוחד בתורה שה' ברא "את התנינים הגדולים" שום דבר אחר הוא לא פירט, סתם תנינים גדולים. בתורה. ולגבי מליוני השנים: "יום" בתנך הגדרתו מחזור טבעי ולפני שהיו קיימים המאורות "ימים" היו מליוני שנים. אבל כל זה לא משנה. אבולוציה לא אומרת שאין אלוהים כי היא בכלל לא עונה על השאלה מאיפה נוצר החומר.

Levos

New member
החיים התפתחו בים

והמים מגנים מפני קרינה. אנו יודעים שקיום החיים היה אפשרי כי יש מאובנים בני מליארדי שנים.

Levos

New member
מה הטעות?

כורים גרעיניים נשמרים מתחת למים כדי למנוע מהעובדים חשיפה לקרינה. בעומק של מים האור הנראה נבלע ויש חושך. גם קרינת גמא, UV ודברים מזיקים אחרים נבלעים.

ומאיפה נוצר האלוהים הדמיוני שלך?

אלוהים הכל יכול שאתה כל כך מאמין בו, מאיפה הוא נוצר? לזה כבר יש לך הסבר? איך אתה מסביר שדבר כל כך מדהים, חכם וכל יכול כמו אלוהים נוצר לבד (או תמיד היה קיים)? זה באמת נשמע לך יותר הגיוני? הרי אין שבב של הוכחה שהוא קיים או שהוא היה קיים איי פעם בעבר, "ההוכחה" היחידה היא ספר אגדות עתיק ומטופש המכונה תנ"ך, בחייך, לך שחק בגולות, לא נראה שעברת עדיין את גיל 5, ברמה המנטלית לפחות. האבולוציה לא אמורה להסביר מאיפה בא החומר, את זה המפץ הגדול מסביר (אנרגיה הופכת לחומר, דבר שמוכח בנוסחה המפורסמת של אנשטיין) האבולוציה מסבירה כיצד בעליי החיים התפתחו במשך השנים על כדור הארץ, רק את זה היא מסבירה, היא לא אמורה להסביר מאיפה בא החומר או למה קיים כוח משיכה. משתמש בצלילים.

אוי אוי

אלוהים הוא טבעי??? לא. הוא "על טבעי" והוא לא צריך משהו טבעי שיצור אותו. מה אתה לא יודע את התשובה הזאת? זאת כל הבעיתיות של האתאיזם. אני מתפלה עליך חשבתי שאתה תדע את זה. אנרגיה זה לא ריק. לא פתרת כלום בזה שהיה אנרגיה. לפי איינשטיין בהתחלה לא היה אפילו מרחב. ואיינשטיין סובר שיש אלוהים. אבל בא נגיד מצב של ריק אין סופי (אנחנו לא יודעים מה יש בסוף גבולות היקום) איך ממצב הזה נוצר חומר. אומרים לך שאין תשובה למדע. אתה לא מאמין? לך תבדוק. אין. אל תתוכח.

omernevo1

New member
טעות בידך

אכן לפני מילארדי שנים לא הייתה שכבת האוזון ולכן כדור הארץ הוצף בקרינה אשר הייתה מונעת התפחות בני אדם או כל יצור יבשתי אחר. מה שקרה הוא שהתפתחות פרוקאריוטים פוטוסינתטיים בים והשתלטותם על פני הימים הציפה את האטמוספירה בחמצן, מה שאפשר את הווצרות שכבת האוזון ואת החיים על היבשה.

Wolverchenus

New member
קריאה נואשת של איש נואש

שיוצא אלינו בצורה נרגשת בשביל לשכנע את עצמו שהוא צודק.. "בחיי אני לא מאמין שאני צריך לשכנע אותכם" אתה לא צריך. עזוב, אנחנו נסתדר עם הטעות שלנו ושוב אנחנו מצטערים שאנחנו גורמים לך להרגיש ש"אתם כל כך מיאשים אותי" " אני יודע שחלקכם קצת מתעצבנים עכשיו ואני רוצה להגיד לכם שזה ממש לא מעניין אותי" אני לא מתעצבן עליך, נהייתי עצוב בשבילך.

לך אני באמת לא מרגיש...

צורך להוכיח שאני צודק. סבבה אחי. אתה תחיה את חייך ואני יחיה את חיי.

למעלה