ועוד דבר

MC ROEE

New member
ועוד דבר

אני לא כותב את זה בעצבים אלא באכזבה - אתם יודעים תקשיבו קצת למנהלי הפורום שלכם כולכם (וגם אני לצערי) יורדים על כולם כל פעם במקום לפרגן די נמאס לראות פורום כזה למרות כשכיף לראות איך כולנו מתאחדים כתי שיש הודעה שנוגעת לכולנו למרות קצת יוצאי דופן (שגם אני הייתי בניהם מדי פעם)אם שמתם לב גם אני לא ממש הייתי בפורום השלושה ימים האחרונים זה לא בגלל שלא יכולתי אני לא רציתי אני חשבתי יותר מדי על ההודעה של תותי בר אז על מה שקורה בפורום באמת תחשבו על זה, אתם אמרתם בעצמכם שאתם כנראה צריכים להתאחד כנגד כל אלא שנגדנו אז קדימה והצעד הראשון יהיה בזה שנפסיק לרדת לחיים של אחרים ונתחיל כאן איזה מהפכה של אנשים שנמאס להם מהיחס המזלזל לאחרים ושוב תגיבו תגיבו ותגיבו גם אם זה ההודעות הכי מפגרות שאתם יכולים להגיב

Mc chameleon

New member
לדעתי

ההודעה שלך בכלל לא הייתה מפגרת ואפילו חשובה... אבל אתה לא הראשון שכותב את זה כתבו את זה לפניך ולא נראה לי שמישהו הץתייחס אליהם בכלל אז אני החלטתי להתייחס הפעם:) אין בדיוק כאן איזשהוא יחס מזלזל לדעתי כלפי אף אחד.. אני לא מאמינה שמישהו בא בכוונה של לפגוע ולהעליב אבל ברגע שמישהו "קוטל" מישהו ומעליב אותו אז יש ישר קבוצה של אנשים שתבוא ותחזיר לו או להפך שתפרגן... אז בקיצור צריך להפסיק את השטויות של אם-הוא-חבר-שלי-אז... כי זה מה שקורה פה ברוב המקרים. הכוונה של כל הפורום הזה ובכלל של "הקהילה" (מוזר לי להגיד את זה ככה) זה להתאחד ולקדם את ההיפ הופ בישראל ולא לריב על כל שטות! אבל אל תטעה בדברים שלי.. לא תמיד חייבים להסכים אבל לא חייבים ישר לקטול וזהו... למרות שהראש שלי כואב ואני בקושי מבינה מה כתבתי אני חושבת שמיציתי:) אלינור

למעלה