ועוד דבר שמאלני יקר!

CANDY MAN

New member
ועוד דבר שמאלני יקר!

אני בטוח שאתה מהזבלות שתומכים במכתב הקצינים אז אני רק רוצה להגיד לך שבלי כל הפעולות של צה"ל (גם אם זה ירי על ילדים) המדינה שלנו עכשיו הייתה במצב יותר גרוע מארגנטינה. ואני לא יודע אם שמעת אבל היום אישה נרצחה ע"י מחבלים בני 15 ואתה יודע מה ההצעה שלי לעונש? להעמיד אותם במרכז תל אביב על כיכר גדולה,לתלוש להם את הידיים והרגליים לחתוך אותם ולשפוך על החתכים הרבה אלכוהול ואז כשהם כבר יהיו על סף מוות צריך לקחת את המשפחות שלהם להעמיד אותם בשורה ולירות בהם. לקראת הסוף יש לקחת חרא מהביוב לדחוף להם לפה ואז לתוקע להם כדור בביצים! אני מבטיח לך שלא יהיו עוד נסיונות ירי! כמה חבל שאנחנו דמוקרטים לא ככה? CANDY MAN ששמע היום על אישה שנרצחה סתם!!!!!! וכואב לו.

EverMan

New member
קנדימן

אני לא אכנס לשפה שלך שלדעתי ממש לא במקום. בנוגע למכתב הקצינים. אתה מדבר על אנשים ששירותו בצה"ל , בלבנון , בגדה , שראו מה קורה שם ! הם לא אנשים מסרביי גיוס ! הם לא מסרבים לשרת בצה"ל ! אך הם מבקשים לא לשרת בשטחים כי הם חושבים שזה לא הומאני ולא נחוץ. בן אדם יכול לסרב לשרת בשטחים מלחתחילה והוא יכול לסרב לגשת לקצונה , אלו אנשים שתרמו ותורמים למדינה ! והם לא ביקשו אף להפסיק ! אף הם ביקשו להפסיק את הפגיעה באנשים חפים מפשע ולהיות חלק מהאגף הכובש בצה"ל. אני לא מוצא בכך דבר פסול. הם לא משתמטים , הם הומאניים, הם לא ביקשו להפסיק לשרת ... בנוגע להמשך ... אני לא אגיד לך על מה אני חושב ... ושמע , אם בא לך להקים משטר טוטאליטרי , חופשי .. חבל לי על הזמן ללמד אותך דברים שאני בטוח שלמדת בשיעורי היסטוריה .. כי אתה מאחל לעצמך את הדבר שאתה הכי שונא.

CANDY MAN 1

New member
ענבר! אתה חייב להבין שזה לא ככה...

אני יודע שמדובר באנשים שתרמו הרבה אבל לא הגיוני שהם יחליטו שהם לא משרתים בשטחים כי זה לא הומני מספיק בשבילהם. אני יודע שצה"ל הוא לא הצבא הכי הגון בעולם אבל הוא גם לא כל כך רע ואם מידי פעם מקבלים פקודות לא חוקיות בעליל או רואים כל מיני פגיעות באזרחים אז אפשר להתעלם. בכל זאת מדובר בחיליים ובמפקדים ממורמרים שרואים את החברים שלהם נהרגים מדי יום ורואים את המדינה שלהם נפגעת מדי יום והם אמורים להתייחס לערבים כאילו הכל אותו דבר וכאילו לא היה פיגוע לפני 5 שעות. תחשוב על עצמך בתור חייל תנסה לראות אותך במקומם. בקשר למה שכתבתי על המחבלים בני 15 אז שתדע שאני לא חוזר בי מאף מילה ואם הייתי יכול במן פנטזיה שלי ליצור עולם שבו אני מחליט למי להיות דמוקרטי ולמי לא (שזה דיי סותר אבל נתעלם) אז הייתי עושה את מה שכתבתי. אין לך מושג כמה קשה לי לשמוע שאישה בת 25 נדקרה סתם ככה כי לכמה מחבלים בני 15 היה משעמם. אני מאמין שבשביל אנשים כמוהם צריך להיות אפשרי להטיל עונש מוות בישראל. הרי מה שיקרה איתם עכשיו זה שבגלל שהם קטינים אז הם יכנסו לכלא לכמה שנים מסכנות ואז ימשיכו בחיים הדפוקים שלהם בעוד שהמשפחה של האישה וגם של בעלה או החבר של האישה נהרסו לחלוטין. CANDY MAN שחושב שאין צדק בעולם. נ.ב הוספתי 1 לשם שלי כי הפורום הזה כנראה שבאמת לא מאמין בדמוקרטיה אבל כל אחד עושה טעויות "ותפוז" עשה טעות שנתן לשתי המנהלים הכושלים האלו להיות מנהלים.

תגובת הנהלת הפורום

..."ואני מאחל לכל המשפחה שלך להרצח בפיגוע"..."אם לא היית נאצי אולי היה אפשר לדבר!..."....... "CANDY MAN שכל מה שיש לו להגיד לך זה שאתה עלוב ודוחה! כמו החברים שלך!" אז אותו קנדימן שאיחל פה לאדם להרצח ולמשפחתו ושקרא למישהו נאצי ועבר על חוקי הפורום שוב ושוב בהודעה הזאת ובהודעות נוספות בתקופה האחרונה הוגבל מכתיבה בפורום אקטואליה לנוער. הוא היה אמור להיות מוגבל עד 1 וחצי בערך בלילה..אבל מכיוון כי החליט לשים קצוץ על החלטת מנהלי הפורום ובכל זאת לכתוב בפורום אומנם בכינוי אחר אבל עדיין לכתוב בפורום ההגבלה לא תוסר! נודה לך אם תכבד את החלטת מנהלי הפורום ולא תנסה לעקוף שוב את כללי השימוש בפורומים של תפוז. שלך, TheHock ושלתי

CANDY MAN 1

New member
אז אתם מעודדים קללות אבל...

אם קראתם את מה שכתב עליי שמאלני לפני שמחקתם את שיחתינו הייתם רואים שהוא גידף אותי וקלל אותי במיטב הברכות הישראליות. יכול להיות שהגזמתי אבל הקללות שהיצור ההוא הביא עליי הוציאו אותי משלבתי! אם הייתם הגונים הייתם חוסמים גם אותו אבל מכיוון שזה פורום שמאלני עם מנהלים גרועים שלא יודעים איך לאזן את הדעות שלהם אני רק רוצה להגיד לך שאתם אנשים רמאים. אתם יכולים לחסום אותי אבל אם היה לי למי להתלונן בפורום הזה הייתי עושה זאת מזמן. ולכן אני פותח בשביתת כתיבה של חודש שלם מהיום! לא תזכו לשמוע את דעתי ועמוק בלב תדעו שזה רק בגלל שאתם פאשיסטים במדינה דמוקרטית! CADNY MAN שמתחיל בשביתה מהיום יום שבת 9.2.02 עד ל-9.3.02 מקווה שאתם שמחים על כך שהתקתם קול בגלל שהוא לא חושב כמוכם!

SHRIMPINION

New member
שביתת כתיבה או רעב?

אתה יכול לשלב... בכל מקרה(אני מסכים עם המנהלים במקרה הזה) ואם תחליט לשבות רעב אז....רוצה
?

למעלה