ועוד בריחה מהחדר משחק בריחה
פ פלג קטנה New member 17/1/06 #2 אני עם היפנים גמרתי../images/Emo70.gif נראה לי שזה עוד משחק בסגנון גווין (אפילו שהוא כתוב באנגלית ) עד שלא יביאו פה קורס ביפנית או משחק ברמה של Cageling לא משחקת איתם יותר!
אני עם היפנים גמרתי../images/Emo70.gif נראה לי שזה עוד משחק בסגנון גווין (אפילו שהוא כתוב באנגלית ) עד שלא יביאו פה קורס ביפנית או משחק ברמה של Cageling לא משחקת איתם יותר!
T tomb boy New member 18/1/06 #7 מה זה זה? שיגעה אותי הנקודה../images/Emo41.gif גם אני הגעתי לLEVEL 3 וזהו נעצר...
A adi 777 New member 18/1/06 #9 משחק חמוד אבל עוד לא סיימתי נשארתי עם גולגולת תרכובת לעור ומה היה השלישי? הוק אולי? די אני בסטלה אני הולכת לישון. העיקר יצא יפה הטפט עם המקל אבל שום דבר לא זז ובטעות לחצתי בצד והרסתי את המשחק אז מחר יום חדש. לילה טוב
משחק חמוד אבל עוד לא סיימתי נשארתי עם גולגולת תרכובת לעור ומה היה השלישי? הוק אולי? די אני בסטלה אני הולכת לישון. העיקר יצא יפה הטפט עם המקל אבל שום דבר לא זז ובטעות לחצתי בצד והרסתי את המשחק אז מחר יום חדש. לילה טוב
A adi 777 New member 18/1/06 #10 ../images/Emo10.gif לא מצליחה לסיים נשארתי עם גולגולת ,פקק שעוה עם חור ותרכובת זוהרת. help
A adi 777 New member 18/1/06 #16 נזכרתי שהוא אמר שזה טמון במילים אז הסוף...you got it ormaybe not חמוד