ועוד ברבי -
א אמית2 New member 19/7/04 #6 ../images/Emo12.gifואיך שכחתי...תודה לרויטל (ליהי) המקסימה ממר קייק, שמוכנה תמיד שאבלבל לה את המוח, ולמרות שהפעם לא הסתייע, רצתה לנדב לי את התבנית שלה... ת ו ד ה !!
../images/Emo12.gifואיך שכחתי...תודה לרויטל (ליהי) המקסימה ממר קייק, שמוכנה תמיד שאבלבל לה את המוח, ולמרות שהפעם לא הסתייע, רצתה לנדב לי את התבנית שלה... ת ו ד ה !!
ל ליהי ולא אחרת New member 19/7/04 #8 רק עכשיו יצא לי לראות את העוגות שלך ברשותך לא אגיב לכל עוגה בנפרד אלא לכולן יחד.... אמרתי לך לא פעם אחת גם בפניך וגם מאחורי גבך כי העוגות שלך מדהימות!!! ותענוג להסתכל עליהן כל פעם מחדש. מצורפת כאן תמונה של התבנית שרציתי להשאיל לך... שאם תרצי לפעם הבאה כבר תדעי על מה מדובר.
רק עכשיו יצא לי לראות את העוגות שלך ברשותך לא אגיב לכל עוגה בנפרד אלא לכולן יחד.... אמרתי לך לא פעם אחת גם בפניך וגם מאחורי גבך כי העוגות שלך מדהימות!!! ותענוג להסתכל עליהן כל פעם מחדש. מצורפת כאן תמונה של התבנית שרציתי להשאיל לך... שאם תרצי לפעם הבאה כבר תדעי על מה מדובר.
ל ליהי ולא אחרת New member 19/7/04 #9 ועוד תמונה של התבנית הפוכה... לדעתי זה יכול להתאים לעציץ או משהו כזה.....
ל ליהי ולא אחרת New member 19/7/04 #10 אגב, בתמונה התבנית נראית נמוכה אבל היא בגובה 16 ס"מ והרוחב 21 (מדדתי במיוחד בשבילך)
ל ליהי ולא אחרת New member 20/7/04 #15 אני ממש לא זוכרת איפה קניתי אותה... יכול להיות שבצוקר או מר קייק נתניה.... מצטערת אבל ממש לא זוכרת. המטרה היתה כמובן לעשות עוגת ברבי עם קפלים בשמלה.
אני ממש לא זוכרת איפה קניתי אותה... יכול להיות שבצוקר או מר קייק נתניה.... מצטערת אבל ממש לא זוכרת. המטרה היתה כמובן לעשות עוגת ברבי עם קפלים בשמלה.
א אמית2 New member 20/7/04 #13 ככה?../images/Emo8.gifמאחורי הגב??../images/Emo6.gif אני תיכף אסמיק... התבנית מאד מיוחדת - זה יכול לצאת נחמד מאד!! (ודרך אגב - לי היא מזכירה חלק תחתון של חללית...
ככה?../images/Emo8.gifמאחורי הגב??../images/Emo6.gif אני תיכף אסמיק... התבנית מאד מיוחדת - זה יכול לצאת נחמד מאד!! (ודרך אגב - לי היא מזכירה חלק תחתון של חללית...