ועוד בקשר לגיריות:

ועוד בקשר לגיריות:

(אני לא זוכרת איפה היתה ההמלצה של אבא של נעם בקשר לאתר הגיריות המקסים, אז אני מתחילה שרשור חדש) - אבל תודו שלא ציפיתם לראות שם את הבול הזה (רמז: למטה באמצע). מתברר, שעורות גירית היו חלק מציפויו של אוהל המועד... חוץ מזה, גיליתי באתר גם כמה בולי גיריות וקרוביהן שיש לי בגיליון יפהפה של בולי 22 סנט מארצות הברית. המיוחד בגיליון הזה (שיש לי ממנו רק חלק, כמסתבר) הוא שכל בול בו שונה מהאחרים. לי יש סה"כ 20 בולים של יונקים, עופות וחרקים. ממש כמו אלה שמופיעים כאן.

python 4

New member
אפשר לקבל תרומה לאוסף הגיריות שלי?

אם למישהו יש את הבול הזה של יצחק להחלפה אני ישמח להחליף איתו (זה משלים לי את הסדרה)

וזו הסיבה שאסור אף פעם לקשר למילים

כמו: "הזה". חלק מהבולים שיש לי בגיליון שהזכרתי בהודעה הקודמת מופיעים כאן (בולים של 22 סנט מארה"ב).

תמיר1991

New member
לגיליון כזה קוראים גיליון חריג.

להלן תמונה של אחד, שיצא ב- 96'. תמיר.

יש לי כמה מהסופרים שמופיעים כאן.

לצערי, לא מחוברים לאף סופר אחר. אלו בולים יפים וחשובים, וחבל שקיבלו ערך כל כך נמוך.

תמיר1991

New member
הערך הנמוך דווקא היה טוב,

כי הבולים קיבלו יותר חשיפה כי הודבקו על יותר מכתבים, כמו בולי האלף-בית המזעזעים... הם דווקא נחמדים. אלת תשכחי שאם כל אחד היה עולה 3 ש"ח נגיד, והיית מכפילה ב- 14 היית מקבלת 42 ש"ח, שזה לא הסכום הכי גדול, אבל הרבה לגיליון בולים לאספנים "רגילים" (כמו שהייתי עד לפני שנתיים בערך). תמיר.

הממ... אף פעם לא חשבתי לקנות גיליון

שלם. תמיד אני קונה בול אחד, רואה איזה יפה הוא ואז קונה עוד אחד עם שובל. אם במקרה אני שמה לב שזה חלק מגיליון מיוחד, רק אז אני מנסה לרכוש את כל הגיליון. יש לי עוד כמה מחוברים, אבל רק את השורה התחתונה (זאת עם השובלים).

תמיר1991

New member
לגיליון כזה קוראים גיליון חריג.

להלן תמונה של אחד, שיצא ב- 96'. תמיר.

תמיר1991

New member
כן, זה נחמד.

יש לי כמעט את כל הגליונות החריגים שהוצאו בארץ. את זה לדוגמה, אין לי, בשל מחירו הגבוה יחסית. תמיר.

בגליון רגיל, כל הבולים אותו דבר.

בגליון חריג, כל בול אחר, או לפחות כמה בולים שונים זה מזה.

חה חה חה...

עם חתימה כזו את לא יכולה להשאיר הודעות ללא מלל... נדרשו לי דקות ארוכות להבין למה אנחנו צריכים לדעת שיש לך ספה חדשה, ואם יש לך ספה חדשה - איך זה שאת לא יודעת מאיפה היא, ואיך כל זה קשור לאספנות...

למעלה