ועוד בנושא מסכים... איזה שם יש למסכי DELL?
K kitt New member 26/11/01 #2 Dell בד"כ ../images/Emo8.gif, הם מסכים לא רעים בעיקרון, אבל שום, טוב מראה עיניים ממשמע מקלדת לי בעבודה יש על השולחן DELL "17 הוא לא רע, לא שטוח, לא חדש אבל לא רע לחלוטין.
Dell בד"כ ../images/Emo8.gif, הם מסכים לא רעים בעיקרון, אבל שום, טוב מראה עיניים ממשמע מקלדת לי בעבודה יש על השולחן DELL "17 הוא לא רע, לא שטוח, לא חדש אבל לא רע לחלוטין.
A AYELET1 New member 26/11/01 #3 תודה. אז זהו, שראיתי ומאד מצא חן בעיני , אבל השאלה אם ישרוד מספיק שנים
A antidot New member 26/11/01 #5 אתה בטוח שDELL מייצרים מסכים ? תקן אותי אם אני טועה, אבל נדמה לי שDELL קונה מסכים ושמה את הלוגו שלה. ככה למעשה עובדים רוב יצרני המותגים. Antid0t
אתה בטוח שDELL מייצרים מסכים ? תקן אותי אם אני טועה, אבל נדמה לי שDELL קונה מסכים ושמה את הלוגו שלה. ככה למעשה עובדים רוב יצרני המותגים. Antid0t
K kitt New member 26/11/01 #6 לא אמרתי שהם מייצרים ../images/Emo13.gif אמרתי שיש לי מסך שלהם, מצידי שצ´אנג ושות´ ייצרו אותו כל עוד הוא עובד מה אכפת לי
לא אמרתי שהם מייצרים ../images/Emo13.gif אמרתי שיש לי מסך שלהם, מצידי שצ´אנג ושות´ ייצרו אותו כל עוד הוא עובד מה אכפת לי
A AYELET1 New member 27/11/01 #7 ואם זה של מקום העבודה, אז בטח שלא יכפת לך והשאלה אם אקנה את צ´אנג ובניו או יצרן אחר. נשמעת מין הגרלה... אוי, אוי , החיים קשים... איך אחליט סוף סוף ?
ואם זה של מקום העבודה, אז בטח שלא יכפת לך והשאלה אם אקנה את צ´אנג ובניו או יצרן אחר. נשמעת מין הגרלה... אוי, אוי , החיים קשים... איך אחליט סוף סוף ?