ועוד אמר פול... לא לי`פול ושיהיה לנו יום נפלא. אוו...ד`ינה דיינו.
ש שוש פרסלי New member 14/9/05 #2 ברק היקר ו- המבריק מה ה-../images/Emo38.gif אנא כתוב לנו מהגיגך הנפלאים,אולי יש לי בעיה בהבנת הנקרא? יום טוב לכולנו
ברק היקר ו- המבריק מה ה-../images/Emo38.gif אנא כתוב לנו מהגיגך הנפלאים,אולי יש לי בעיה בהבנת הנקרא? יום טוב לכולנו
ב ברק 188 New member 14/9/05 #3 לא פרס-לי אין לך בעיה בהבנת הנקרא הבעייה אצלי מושרשת בנפשי בי ידע הכתיבה ...התמכרתי עד כדי דיבור שכזה. היום נגמר לא רע וכעת ערב טוב ונפלא לכולם... בלי "צו'בי וצקר- קמ אן עברי בא די"
לא פרס-לי אין לך בעיה בהבנת הנקרא הבעייה אצלי מושרשת בנפשי בי ידע הכתיבה ...התמכרתי עד כדי דיבור שכזה. היום נגמר לא רע וכעת ערב טוב ונפלא לכולם... בלי "צו'בי וצקר- קמ אן עברי בא די"
N Nava5 New member 14/9/05 #4 פרס-לי../images/Emo24.gif את צרי'חה להכיר את ברק כדי להשתכנע בנכונות דבריו, אבל, אנא, אל תתקרבי יותר מידי!... צרי'חת-ה'אורב... אגב, מישהו זוכר את השיר?
פרס-לי../images/Emo24.gif את צרי'חה להכיר את ברק כדי להשתכנע בנכונות דבריו, אבל, אנא, אל תתקרבי יותר מידי!... צרי'חת-ה'אורב... אגב, מישהו זוכר את השיר?
ב ברק 188 New member 14/9/05 #5 הצחקת Tני נאוה'לה מצב מזג האויר ב... בטח יותר נעים מאצלנו במסור במישור או ח'יפה וסתם לדוג מה "ב'קר מי אל"
הצחקת Tני נאוה'לה מצב מזג האויר ב... בטח יותר נעים מאצלנו במסור במישור או ח'יפה וסתם לדוג מה "ב'קר מי אל"