ועוד אחת...

יאיר5

New member
יאללה איזה נופים אני מת על טבע..

איזה כיף לקום בבוקר ולראות נופים כאלה כמו לחיות בגן עדן קטן איזה כיף לך אינשלית איך אני רוצה לעשות טיול במקומות כאלה יאללה חלום חלום....

anshell

New member
יאיר,אחי,זה בתאילנד

וזה הגן עדן הכי מדהים שהייתי בו בחיי,וטיילתי בכל מיני מקומות,אבל אין,אין,אין על המקום הזה,וחוץ מזה,ואתה יכול לשאול את טייגר-גם אתה יכול לטייל עם אדולן,זה אפשרי! חובה עלייך לעשות את זה לפני הגילגול הבא! ביי אנשל

קשכפית

New member
כן,גם אני חזרתי מטיול ב"גן עדן"

לא מיזמן,תאילנד היא אכן מקום חלומי,בעיקר באיים אבל לא רק.גם בנגקוק זאת עיר נהדרת,העיר הכי יפה והזויה שראיתי וראיתי כמה.לכל אבן שם יש ערך מוסף של מסורות ואגדות על דרקונים ונחשים בכל פינה זורם נהר ובכל מקום יש שווקים ציבעוניים שיש בהם ההההכל ,מיקדשים יפים ,אנשים יפים,אוכל מדהים וזול ...מה צריך עוד ? מתדון? לא בעייה,לי היתה "אספקה" לכל הטיול הזה שזה היה משהוא כמו חודש וחצי.אני יודע שגם שאר המירפאות מאפשרות נסיעות לחו"ל וטיולים,בישביל זה יש מתדון מילכהתחילה לא?...

tiger

New member
ושוב... ../images/Emo45.gif

בסוף יחשבו שאני מנפח את הפורום ככה בהודעות בכוונה....

יאיר5

New member
זה בסדר טיגר מבינים תבעיה וכן בשביל

דברים כאלה יש אדולן גם במרכז אצלנו יש אנשים שנסעו לחו"ל וקיבלו אספקה לחודש ויותר.נראה לי שברגע שאני ימצא תאדם המתאים לטיול כזה אני לא יחשוב פעמים וישר יסע טיול כזה למזרח לא נראה לי שאפשר לטוס לבד כשאתה לא מכיר כלום שם לא? וחוץ מזה טיגר מזמן לא החלפנו דעות\הודעות פה בפורום לאיפוה נעלמת? מתגעגעים אליך פה....

tiger

New member
אני כל הזמן כאן תודה...

יש גם הנאה מסוימת בליראות שאנשים יוצרים שיחות ודיונים בלי "המנהל". לא תמיד יש לי גם מה לומר.כשיש לי אני בדרך כלל אומר "יו נו מי"... בקשר לנסיעות לחו"ל,נכון זה כדאי לטוס עם אדם שכבר היה אבל אפשר גם לבד אחרי הדרכה טובה.אני חושב שגם שכמכור יהיו לך פחות בעיות מאחד ואתה בטח לא תאבד כסף או בטעות לך ישים לב לתיק עם הפספורט...כל מיני צרות חולות של מטיילים הם במקור חוסר ניסיון ב"לישמור על עצמך".מכורים יודעים לישמור על עצמם די טוב.זה חלק בילתי ניפרד מליהיות מכור זה לדעת להיסתדר איפה שהחיים לא יזרקו אותך ובתנאי לחץ.אז טיול זה אפילו ללא תנאי לחץ,רק להנות ולהישאר בחיים ועם כל הכסף בחגורה,במיקרה שלנו גם עם כל המתדון במקום מוגן.זהוא בעצם.כל התורה על רגל אחת.בסוף תמיד קורה משהוא לא צפוי אבל זה גם כל הכף בטיול.הלא צפוי החדש ...זה באמת יכול ליהיות דבר שמשנה לך את החיים,כזה טיול. t

יאיר5

New member
טייגר אפילו שאני ואתה לא כל כך...

אוהבים תאן.אי.רציתי להגיד לך אוהבים אותך. בלי זיוף אם ים של כוונה אמיתית.

למעלה