ועוד אחת

סוזי10

New member
ועוד אחת

האם יש אפשרות לדעת מה התיקון שעל תינוק חדש שנולד לעבור ? וזאת כמובן כדי לעזור לו בכיוון הנכון פחות או יותר.

רותי 11

New member
ממש לא, ובואי ואומר לך שרוב התינוקות של

היום אין להם תיקונים. אם את חושבת שאת עוזרת לתינוק או למישהו כשאת אומרת לו מה התיקון שלו זאת ממש לא עזרה ההפך זאת חבלה בדרך

רותי 11

New member
רוב הילדים של היום אין להם קארמה

הם באים לתפקיד מסויים, רובם נשמות גבוהות שסיימו את מה שיש להן לעשות כאן אנחנו בסוף עידן ולכן רוב האנשים כבר בסיומים של קארמות.

כינרת123

New member
האם זה אומר

שעבור אותן נשמות (ילדים שנולדים "היום") זהו הגלגול האחרון, או שהם יכולים להיוולד שוב בעידן החדש? אם אפשר תזכורות , כל כמה זמן מתחלף עידן?

רותי 11

New member
כולנו יכולים להיוולד

שוב בעידן החדש. אין קשר לילדים החדשים או לא כולנו בסופו של דבר נסיים את הגלגולים שלנו כאן והעידן הזה לא יסיים את תפקידו עד אשר לא כולם יסיימו.

Hada Del Magia

New member
מה הכוונה לעידן החדש?

הכוונה היא לעידן שיתחיל בשנת 2012? ובקשר לזה באמת, מה באמת יקרה ב 2012? קראתי על זה הרבה אבל אני עדיין לא מצליחה להבין לגמרי. הרי הכוונה היא לא "סוף העולם" לפי מה שהבנתי, אלא התחלה חדשה. אז מה הכוונה בהתחלה החדשה הזו? האם העולם יהיה רק טוב? האם נרגיש את השינוי הזה באמת?

רותי 11

New member
עידן חדש לא מעיד על

סוף עולם, וב - 2-12 לא יהיה סוף העולם. נתחיל בזה שאין ממה לחשוש, בשנת 2012 בעצם תהיה קפיצה קוונטית, שזאת קפיצת מימד. כמובן שבשנת 2012 לא כולם יעשו את אותה קפיצה יעברו אלה שמוכנים לה ברמה הפיזית והרוחנית בשביל שנגיע לעידן החדש שבעצם כבר התחיל את פעולתו היום אנחנו נמצאים בתקופה שנקראת תקופת "חפיפה" בין העידנים. וכמו שציינת לא יהיה סוף העולם אלא התחלה של משהו טוב יותר, כמובן למי שעובר, אבל בסופו של דבר כולם ללא יוצא מהכלל יעברו ורק אז יכנס העידן החדש למלוא הפעולה.

Hada Del Magia

New member
מה הכוונה לקפיצה קוונטית?

האם נמשיך לחיות כבני אדם? נמשיך לעשות את אותן הפעולות היומיומיות של היום? איך יורגש השינוי?

רותי 11

New member
כמובן שזה תלוי

אם עוברים או לא, אלה שלא עברו ימדיכו כמו שעד היום אלה שעוברים יחוו תדרים של מימד חמישי שזה שונה לחלוטין ממה שאנחנו מרגישים ומכירים כאן והיום, אחד הדברים החזקים ביותר זה יהיה הזמן, שם לא יהיה מושג כזה זמן לינאירי שם הכל יקרה בכאן ועכשיו לכן חשוב לשמור על טוהר המחשבה השינויים בהחלט יהיו עם הזמן אנחנו נהיה פחות דחוסים ונעבור לתקשורת טלפתית, אנחנו נוכל לנוע בזמן, ונוכל לנוע ממקום למקום בלי מכוניות או דברים כאלה. בקיצור הולך להיות מגניב

רותי 11

New member
מי שעובר בעצם

יהיו אלה שיתאימו כמובן תדרית לכך ולכן אנחנו צריכים להכין את עצמנו לזה, וצריך להבין שהכי חשוב זה לסיים את השיעורים והתיקונים שלנו, כי אותם שיעורים ותיקונים אלה הם שמשאירים אותנו כאן לכן ככל שנלמד יותר מהר ונסיים מעגלים כמה שיותר מהר התדר שלו פשוט יעלה בהתאם ויהפוך להיות עדין ומהיר יותר וזהמה שבעצם צריך למעבר למימד הבא כי המימד הבא התדר שלו הרבה יותר מהיר מכאן, כאן הוא איטי ודחוס יותר.

well being

New member
לא נתפס.

מה זה מימד חמישי? ואני יודעת שדיברנו על זה המון, אבל עדיין לא הבנתי איך החיים יהיו עבור אלו שלא ממשיכים? האם הם יחוו כאב וצער? זה בשבילם יהיה כמו מוות של כל מי שכן עבר?

רותי 11

New member
אני לא ממש יכולה

לענות לך על זה, כי אף אחד לא באמת נותן תשובות מלאות כי שוב הכל תלוי במה שיקרה וככל שתהיה מסה קריטית של אנשים שיעברו זה יהיה יותר קל לכולם נכון שיכול להיות מצב של מעין כאוס שחלק מהאנשים "יעלמו" פתאום וחלק ישארו, אבל זה עדיין לא ממש ברור גם לי, ניסיתי לשאול את ההדרכות שלי ומה שקיבלתי זה שהכל תלוי במה שאני אצור, אז תשובות חד משמעיות עדיין לא קיבלתי, מה שכן התחלתי לקבל מידע וזה עדיין בחיתולים שלו, מה יהיה בזמן הזה ואיך אנחנו נבצע את זה בצורה חלקה יותר.

well being

New member
וואו רותי זה נהדר

כמובן שברגע שתוכלי אנחנו נשמח לשמוע עוד. טוב טוב מאוד

Hada Del Magia

New member
וואו באמת מגניב

אבל האם אלה שיעברו בעצם יהיו במקום אחר מאשר אלה שלא יעברו? הם לא יראו אחד את השני? איפה הם יהיו? על כדור הארץ או בכוכב אחר, אולי מקום לא פיזי בכלל? מצטערת על הפצצת השאלות זה פשוט מאוד מעניין אותי.........

על כל כוכב יש כמה מימדים מקבילים

וכרגע אנחנו מאכלסים את מימד 3 על כדור הארץ, והם יהיו על כדור הארץ אבל במימד אחר שעומד להתחיל להתמלאת במקום המימד הנוכחי (3), ולא יוכלו לראות זה את זה.

רותי 11

New member
Hada Del Magia יקרה

כדור הארץ החדש בעצם בבניה הוא כבר כמובן לקראת הסוף הוא מכין את עצמו לקליטת האנשוות צריך להבין שאף פעם לה היה מצב כזה בבריאה שיש מעבר מימדים ועידנים כשבני אנוש נמצאים בגוף פיזי, לכן התשובות הן לא ממש חד משמעיות. באחד התקשורים נאמר שמה שקרוה זה שנבנה כדור חדש ובעצם תהיה מעין הפרדה מה שלא דיברו על זה בעצם עד עתה, מה שכן אלה שיעברו יעזרו לאלה שנשארו, הם יעזרו להם לעשות את המעבר כמה שיותר מהר וחלק. אלה שנשארים יהיו כאן כמובן, אלה שעוברים יראו את אלה שנשארו באחד התקשורים נאמר שאלה שעוברים יראו מוטציות לאלה שנשארו אבל אני לא יודעת עד כמה זה באמת נכון, קשר יהיה איך הוא יהיה לא יודעת גם לענות על זה.

למעלה