ועוד אחת משאלותי

ועוד אחת משאלותי

והפעם השאלה היא: מדוע לא רץ נתן זהבי לראשות הממשלה??? תאמינו לי כל מה שהוא אומר הוא צודק!! המדינה הזאת מושחתת מהראש ועד לכפות הרגלים!!! כולם גונבים מכולם וגנב חכם הוא גנב שלא נתפס!! איך יכול להיות שיש אנשים שאין להם פרוסת לחם ויש שר בלי תיק שלא עושה כלום ומקבל לימוזינה, ומשכורת שלא הייתה מביישת 10 אנשים ביחד... מעניין, נכון???

Moledet972

New member
אני לא חושב שאתה תשמח אם הוא

ירוץ... הוא שמאלן, אפילו דיי קיצוני. בכל מקרה - אדם מאוד לא נחמד ומאוד לא מנומס.

כל מה שאמרת נכון

אבל בכל הקשור לדעותיו בכלכלה הוא צודק, לדעתי... בביטחון לא הייתי חושב בכלל לכיוון שלו...

CANDY MAN

New member
הוא אמר כבר מאה פעם דבר נכון...

הוא מפחד להתלכלך! הרבה אנשים שאלו אותו את השאלה הזאת והוא אמר שהוא רוצה להשפיע ושהוא רוצה לשנות אבל יש לו פחד שברגע שהוא יהיה בשלטון הוא גם יתלכלך בזבל של הפוליטיקאים והא ממש לא מעוניין בכך... דבר שני, הוא לא שמאלני קיצוני, יש לו הרבה ביקורת כלפי כולם כולל השמאל, אפשר לשייך אותו יותר למרכז השמאל אבל בהחלט לא לשמאל הקיצוני.

yoavl1

New member
טעות בידך,מר קנדימן.

נתן זהבי הוא חסיד של ח"כ תמר גוז´נסקי מחד"ש. אבל זה רק צריך להראות לכם שלא כל השמאלנים בוגדים וגם להם איכפת מהמדינה שלנו. אגב, הידעתם שנתן זהבי גר עוד עם הוריו ומטפל בהם באדיקות רבה במשרה כמעט מלאה? אביו בן 98 ואמו בת 96. באמת איש זהב.

CANDY MAN

New member
אני מקשיב לו כל יום ברדיו...

בתוכנית זהבי עצבני ב-103 FM... מומלץ ביותר! בכל מקרה, אין לו שום קיצוניות בדברים שלו והוא גם מבקר מלא פעמים את השמאל ואת מפלגת העבודה בפרט... אפשר להבין שהוא שמאלני אבל לא קיצוני. זה שיש לו מישהי מחד"ש שהוא חסיד שלה לא אומר משהו עליו, זה אומר שהוא מעריך את המעשים שלה וגאה בה... יש הרבה אנשים שמעריכים את חברי כנסת ממר"צ לדוגמא בגלל הפעילות החברתית שלהם אבל זה לא אומר שהם חסידים של מפלגת מר"צ.

למעלה